Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elnézést ha már volt de csak most tudtam meg hogy a trailerben látható twileket Natalia Tena játssza. A Trónok harcában ő volt Osha. Gondolom akkor nem csak annyi lesz a szerepe hogy rábazsalyog a főhősre, hanem egy érdemi mellékszereplő lesz.

Képtalálat a következőre: „Natalia Tena twilek”

Hozzászólás ideje:

A StarWarsNewsNet szerint a trailerben látott karbonitba fagyasztott alak nem mást, mint Moralo Eval. Amikor a trailer kijött Stephen Stanton, már akkor kirakott egy képet róla, hogy ismerős-e a figura valahonnan. :) 

EDJR-GiW4AUippp.jpg

Hozzászólás ideje:

Tetszetős kép.

1 órával korábban, RacerX írta:

Szerintem túl sok ujjuk van ahhoz hogy trandok legyenek. De amúgy nagyon hangulatos kép!

A trandók ujjainak száma amúgy is változó. A legtöbbnek valóban három van, de például Gha Nachkt-nak négy volt, Nack Movers-nek meg öt.

2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Állat jó ez a kép. Örülök hogy a régi fajok ekkora teret kapnak.

Csak most meg aztán nehogy az legyen, hogy az új fajok kerülnek háttérbe, vagy meg sem jelennek. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez dugig lesz ismert fajokkal. Nem is baj.

@Darth Cupsy úgy érted műanyag hatást kelt? 

Szerintem is műanyag.

Hozzászólás ideje:

Nagyon szépen. Remélem h kapunk betekintést h mi lett a Birodalom maradékával és szépen apránként csöpögtetnek infókat az ERről is. :)

Jó kis átvezető sori lehetne ez a két trilógia között.

Hozzászólás ideje:
2019. 09. 03. - 20:58, Dzséjt írta:

Csak most meg aztán nehogy az legyen, hogy az új fajok kerülnek háttérbe, vagy meg sem jelennek. :)

Egyetértek. :)

(Egyébként ha nem jelent volna meg annak idején hivatalos guide, álmomban se gondoltam volna, hogy Gha Nachkt trandoshai. :D Fajtája szégyene.)

Hozzászólás ideje:
2019. 09. 03. - 19:29, Ody Mandrell írta:

@Darth Cupsy úgy érted műanyag hatást kelt? 

Kicsit a háttér, meg előtte a karakterek olyan összképet adnak a számomra, mint mikor a kisebb (egy két karakteres) diorámák mögé bevágnak egy hátteret.

Hozzászólás ideje:

Én nem akartam írni, hátha azt mondjátok itt vészmadárkodok folyton :D Amúgy szerintem/remélem ezek nem a felvett anyagból kiollózott képek, hanem külön géppel fényképezett képek és azért ilyenek amilyenek.

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

A képek természetesen nem a sorozatból vannak. Egy fotós Melinda Sue Gordon készítette őket, teljesen más világitással, utómunkával mint amit a sorozat használ. Ez bevett dolog. Egyébként itt egy másik kép:

huc-8738732982398320.jpg

Hozzászólás ideje:
2019. 09. 05. - 19:05, Bomarr írta:

A képek természetesen nem a sorozatból vannak. Egy fotós Melinda Sue Gordon készítette őket, teljesen más világitással, utómunkával mint amit a sorozat használ. Ez bevett dolog. Egyébként itt egy másik kép:

huc-8738732982398320.jpg

Ez a ház hasonlít arra a vízi ewok településre, amit még Ralph McQuarrie festett a Jedi visszatér előkészületei idején. 

804.jpg?913973355 

Hozzászólás ideje:

A TCW és a Rebels idején is minden alkalommal megörültem, amikor évtizedekkel később végre megvalósult egy gyönyörű Ralph McQuarrie rajz. Filoni szerencsére gyakran élt ezzel.

McQuarrie számomra amúgy is holtversenyben John Williams-el 2. legfontosabb ember a franchise történetében.

Szép találat! :) 

Hozzászólás ideje:

A lényeg: nagyon biztonságos volt együtt dolgozni Filonival és Favreau-val, mert ő nem igazán volt képben a Star Wars-szal, sok dolgot nem értett, de az említett két úriember mindig a rendelkezésére állt, hogy elmagyarázza a dolgokat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.