JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. (szerkesztve) Érkeznek a harmadik trailerről a leírások http://www.flickeringmyth.com/2015/07/alleged-description-of-the-next-star-wars-the-force-awakens-trailer.html Ami ugye a jövőhéten esedékes Comic Con-on debütál a pletykák szerint. Redditten már kész tényként is közlik egyesek, hogy a következő hét pénteken debütál Ti már várjátok a jövő heti trailer premiert? Én nagyon. Szerkesztve: 2015. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. (szerkesztve) Ejha?! Remélem ez már normális trailer lesz párbeszédekkel és sok finom újdonsággal. Persze nem itt fogunk beszélni róla hanem majd a topikjában. A leírás alapján ez is teaser lesz? Szerkesztve: 2015. Július 5. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Igen úgy tűnik, hogy ez is teaser lesz. Szerintem trailer majd csak ősszel jön majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. (szerkesztve) Remélem nem vicceltek meg minket az informátorok és tényleg lesz újabb előzetes pénteken. Nem olvastam el mi lesz benne, ezúttal legyen meglepetés. Szerkesztve: 2015. Július 5. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Jujj, de jó lesz! Én nagyon várom! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. (szerkesztve) A leírásban természetesen csak Kylo-t, Rey-t meg Finn-t nyomják orrba-szájba. Nem tudom, minek jelentették be Poe-t is főszereplőnek, amikor nagy ívben csokiznak rá... Szerkesztve: 2015. Július 5. - Nute Gunray Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Remélem nem vicceltek meg minket az informátorok és tényleg lesz újabb előzetes pénteken. Nem olvastam el mi lesz benne, ezúttal legyen meglepetés. Pénteken előzetes? Jujj de jó lenne!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Én is várom, hogy legyen egy újabb előzetes! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Na ne kényeztessenek el minket ilyen sok teaserrel! Miket beszélek? Jöhet! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Remélem, maxiigaz a hír! Már alig várom Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. http://comiccon2015.sched.org/event/5b0e08890c816889c32b26ad3652c080?iframe=no&w=&sidebar=no&bg=no#.VZmoLfntmkp Elméletileg ez a panel az, ugye? Akkor ez nálunk szombat hajnalra fog esni... Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Nahát ez a hír engem is meglepett, de kellemesen. A leírás alapján hihetetlenül jónak ígérkezik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Alább Jake linkelt egy megbizhatónak tűnő belsős ürgét, aki szerint a teaser után egyértelmű lesz, hogy a kémjelentések, amik a MakingStarWarson megjelentek döntő részt kamuk voltak Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. ..."engem is meglepett, de kellemesen"... Kitől is van ez az idézet Palpi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Alább Jake linkelt egy megbizhatónak tűnő belsős ürgét, aki szerint a teaser után egyértelmű lesz, hogy a kémjelentések, amik a MakingStarWarson megjelentek döntő részt kamuk voltak Nem szomorkodnék ha ez igaz lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. http://comiccon2015.sched.org/event/5b0e08890c816889c32b26ad3652c080?iframe=no&w=&sidebar=no&bg=no#.VZmoLfntmkp Elméletileg ez a panel az, ugye? Akkor ez nálunk szombat hajnalra fog esni... Pontosan éjjel kettő és három között... Szombaton elutazok, de azért majd remélem ott is meg tudom nézni az előzetest ahova megyek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Én meg már pénteken elutazom táborba, az isten háta mögé, ahol még internet sincs de majd valahogy megoldom, hogy minél hamarabb láthassam 8) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Pontosan éjjel kettő és három között... Szombaton elutazok, de azért majd remélem ott is meg tudom nézni az előzetest ahova megyek. Szerintem kizárt, de legalábbis tuti, hogy igen komoly ellenállásba fogsz ütközni, ha te ilyeneket akarsz csinálni. Akárhol is leszel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Én is ettől félek. Majd valahogy lefizetem őket, vagy nem tudom... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. A Comic Con hivatalos oldalán is ez van írva: "Lucasfilm president and producer Kathleen Kennedy, director J.J. Abrams, writer Lawrence Kasdan and special guests provide a special look at Star Wars: The Force Awakens" Azért a special look csak jelent valamit nem? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... ÉN is most ezt olvastam... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Azért a special look csak jelent valamit nem? Az EW szerint behind-the-scenes anyagot jelent. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Ónemár... Nagyon-nagy kár... Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. (szerkesztve) Kitől is van ez az idézet Palpi? Kérdésedbe benne is van a válasz, imádom ezt a szöveget idézni. Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Ez nagy kár. Szerkesztve: 2015. Július 7. - Palpi Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Nem is tudtam, hogy van mókatáram Viccet félretéve, várható volt, túl szép volt, hogy igaz legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. (szerkesztve) Túl sok nagy név lesz ott, hogy semmi se legyen. Kivárjuk és ha nem lesz előzetes akkor lezárjuk a topikot addig amíg valóban nem jön. SZERK.:Kicsit jobban utánajártam így most már én is azt mondom nem lesz előzetes. A topik lezárul, és majd az ősszel következő nagy trailerre nyílik meg, immár átnevezve. Szerkesztve: 2015. Július 7. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Anthony Breznican , az Entertainment Weekly szerkesztője úgy tudja, hogy a végső nagy előzetes októberben érkezik, de az se kizárt, hogy november eleje. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Anthony Breznican , az Entertainment Weekly szerkesztője úgy tudja, hogy a végső nagy előzetes októberben érkezik, de az se kizárt, hogy november eleje. Ejnye. Felőlem kiírhatnák, hogy találkozunk a premieren! Komolyra fordítva: max 1 előzetesünk lesz még ilyen tempóval. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.