Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Jakku valóban Tatooine 2.0 (hátha lesz még itt valami csavar), a bemutatkozás kicsit esetlennek tűnt, de egyébként ütős az anyag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Tele van kifejezetten igényes felvételekkel a trailer, most nézem már sokadjára és kb. 1:06-nál mikor ott a Jakkun a sötétben robban valami BB-8 mögött az is milyen jól néz ki. Egyébként most, hogy kaptunk egy közelit Kylo fénykardjáról, jobban szemügyre vettem a fegyvert és egyre jobban tetszik. Ahogy kijön a főpenge és mintha az a "láng/lézer" így osztódva kifújna keresztvasként ez nagyon vagány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Nem tudom mennyire releváns, de a Force Unleashed játékban volt hasonló fénykad effekt, ha instabil kristályt használtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Úristen micsoda hangulata van ennek a trailernek! És ezek a képek....! Atyám! Az x-wing kívülről filmezve mekkora már? Csubakka meg nagyon kemény. Jó látni végre jelenetet az ellenállás bázisáról is. Na megyek és megnézem még vagy százszor. Nekem ezek a nappali erdős részek olyan furcsák, nem tudom megmondani, hogy miért. Nekem is furák, nem igazán illik a napsütötte erdő hangulata a cselekményhez. Talán nálad is ez lehet a baj. Filmben valószínűleg jól lesz megoldva. A vaporatorok eléggé Tatooine-osak, viszont a trailertől eldobtam az agyam. A látvány elképesztő. No igen...az a fránya Tatooine. Egyébként is egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. De jól néz ki Csubakka, de nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Az x-wing kívülről filmezve mekkora már? Mintha rátettek volna egy GoPro-t a szárnyára. De jól néz ki Csubakka, de nem? Korához képest jól tartja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. És végre láttuk az aranybogarat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. De jól néz ki Csubakka, de nem? Jól néz ki itt minden! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. C3PO is kellett már. A legérdekesebb Rey szövege a végén, miszerint nem a remény halt meg hanem inkább megtalálták. Szerintem ezt Finn -re érthette, mert bár meghalt valaki de Fionn -ről meg kiderül, hogy jó lesz Jedinek. Vagy valami hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) C3PO is kellett már. A legérdekesebb Rey szövege a végén, miszerint nem a remény halt meg hanem inkább megtalálták. Szerintem ezt Finn -re érthette, mert bár meghalt valaki de Fionn -ről meg kiderül, hogy jó lesz Jedinek. Vagy valami hasonló. ez jól bekombináltad! És ki lehet aki meghalt? De ezt Rey mondja? Nem Kanata és épp Reyre vonatkozik? eddig is Ő monologizált az erőről és ez is olyan mintha ahhoz tartozna.. Szerkesztve: 2015. November 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. A brit akcentus miatt szerintem a végén Rey beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Az biztos, hogy Rey. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) Akkor nyilván tévedek, bocsi, de olyan pátoszos megjegyzés és mivel Ő van képen, azthittem ,hogy "őt kommentálják". Kanatanak tulajdonítottam.. Az elején egyébként mit mond a családról Rey? Szerkesztve: 2015. November 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Az elején egyébként mit mond a családról Rey? Sajnos a mondat legelejét nem értettem, hátha valaki más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Mindenki szerint ez a jobb trailer? Vagy csak az újdonság varázsa... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Először megkérdezi BB-8-at, hogy honnan jött, utána azt mondja, hogy mindent tud a várakozásról, ezután BB valószínűleg rákérdez, hogy kire vár, és erre mondja Rey, hogy a családjára. Ponotsabban: -Bi bu bi. -Where do you come from? -Bi bu bu. -I know all about waiting. -Bi bi bu -For my family Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Nekem is furák, nem igazán illik a napsütötte erdő hangulata a cselekményhez. Talán nálad is ez lehet a baj. Filmben valószínűleg jól lesz megoldva. Igen, talán ez lehet. Kicsit olyan Éhezők viadala-hangulata van, de ez a filmben egyáltalán nem lesz zavaró, csak olyan fura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Mindenki szerint ez a jobb trailer? Vagy csak az újdonság varázsa... A trailer egy bomba. Nagyon nagyon tetszett, de hangulatban az előző (főleg a zene és a vágások miatt) jobban bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Lehet, hogy a spoileres topicban ezt már kibeszéltétek, de mint teljesen anti spoileres-nek, most szöget ütött a fejemben, hogy mi van, ha "hope is lost" igazából Luke halálát takarja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Lehet, hogy a spoileres topicban ezt már kibeszéltétek, de mint teljesen anti spoileres-nek, most szöget ütött a fejemben, hogy mi van, ha "hope is lost" igazából Luke halálát takarja Nekem meg az jutott eszembe, hogy mi van, ha Finn meghal, de felbukkan a film végén Luke? Az elég kegyetlen lenne Finnre nézve ezzel a szöveggel kombinálva, de akár még ez is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Rey annyira aranyos, amikor bemutatkozik.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Először megkérdezi BB-8-at, hogy honnan jött, utána azt mondja, hogy mindent tud a várakozásról, ezután BB valószínűleg rákérdez, hogy kire vár, és erre mondja Rey, hogy a családjára. Ponotsabban: -Bi bu bi. -Where do you come from? -Bi bu bu. -I know all about waiting. -Bi bi bu -For my family Azért ez bíztató! Bár jelnthet még egyet s mást. Amúgy nekem ez nem külön trailer. Inkább Az előző alternatív változata. Nagyon bejött, főleg így derült égből..stílusban, de az előző jobban egyben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) Kanata beszél a trailer végén a reményről, miközben Rey-t mutatja a kamera, hiszen ő a remény, nem a "halott" Finn. Szerkesztve: 2015. November 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Először megkérdezi BB-8-at, hogy honnan jött, utána azt mondja, hogy mindent tud a várakozásról, ezután BB valószínűleg rákérdez, hogy kire vár, és erre mondja Rey, hogy a családjára. Ponotsabban: -Bi bu bi. -Where do you come from? -Bi bu bu. -I know all about waiting. -Bi bi bu -For my family Szinte 100 százalék biztos vagyok benne, hogy az "I know all about waiting" az Brienne... vagyis akarom mondani Phasma hangja. A többi válasz az Rey. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Szinte 100 százalék biztos vagyok benne, hogy az "I know all about waiting" az Brienne... vagyis akarom mondani Phasma hangja. A többi az Rey. És a végén? Kanata, vagy Rey? Eddig biztos voltam benne, hogy Rey, de Zééé szokásos magabiztossága elbizonytalanított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Én is Kanatára gyanakszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Zééé szokásos magabiztossága elbizonytalanított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. A végén az akkora Rey mint ide Nagykáta! Nem is értem miként lehet másnak hallani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Simán beleképzelem Kanata-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Több női hangot hallani, ami nagyon bezavar, nem egyszerű kitalálni, melyik kihez tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.