Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tele van kifejezetten igényes felvételekkel a trailer, most nézem már sokadjára és kb. 1:06-nál mikor ott a Jakkun a sötétben robban valami BB-8 mögött az is milyen jól néz ki. :)

Egyébként most, hogy kaptunk egy közelit Kylo fénykardjáról, jobban szemügyre vettem a fegyvert és egyre jobban tetszik. Ahogy kijön a főpenge és mintha az a "láng/lézer" így osztódva kifújna keresztvasként ez nagyon vagány.

Hozzászólás ideje:

Úristen micsoda hangulata van ennek a trailernek! :yes: És ezek a képek....! Atyám! Az x-wing kívülről filmezve mekkora már? Csubakka meg nagyon kemény. :D Jó látni végre jelenetet az ellenállás bázisáról is. Na megyek és megnézem még vagy százszor. :D

Nekem ezek a nappali erdős részek olyan furcsák, nem tudom megmondani, hogy miért.

Nekem is furák, nem igazán illik a napsütötte erdő hangulata a cselekményhez. Talán nálad is ez lehet a baj. Filmben valószínűleg jól lesz megoldva.

A vaporatorok eléggé Tatooine-osak, viszont a trailertől eldobtam az agyam. A látvány elképesztő.

No igen...az a fránya Tatooine. :P Egyébként is egyetértek. :D

Hozzászólás ideje:

Az x-wing kívülről filmezve mekkora már?

Mintha rátettek volna egy GoPro-t a szárnyára. :D

De jól néz ki Csubakka, de nem? :P

Korához képest jól tartja magát. :P

Hozzászólás ideje:

C3PO is kellett már. :D A legérdekesebb Rey szövege a végén, miszerint nem a remény halt meg hanem inkább megtalálták. Szerintem ezt Finn -re érthette, mert bár meghalt valaki de Fionn -ről meg kiderül, hogy jó lesz Jedinek. Vagy valami hasonló. :D

Hozzászólás ideje:

C3PO is kellett már. :D A legérdekesebb Rey szövege a végén, miszerint nem a remény halt meg hanem inkább megtalálták. Szerintem ezt Finn -re érthette, mert bár meghalt valaki de Fionn -ről meg kiderül, hogy jó lesz Jedinek. Vagy valami hasonló. :D

ez jól bekombináltad! ;) És ki lehet aki meghalt? De ezt Rey mondja? Nem Kanata és épp Reyre vonatkozik? eddig is Ő monologizált az erőről és ez is olyan mintha ahhoz tartozna..

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Akkor nyilván tévedek, bocsi, de olyan pátoszos megjegyzés és mivel Ő van képen, azthittem ,hogy "őt kommentálják".

Kanatanak tulajdonítottam..

Az elején egyébként mit mond a családról Rey?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Először megkérdezi BB-8-at, hogy honnan jött, utána azt mondja, hogy mindent tud a várakozásról, ezután BB valószínűleg rákérdez, hogy kire vár, és erre mondja Rey, hogy a családjára.

Ponotsabban:

-Bi bu bi.

-Where do you come from?

-Bi bu bu.

-I know all about waiting.

-Bi bi bu

-For my family

Hozzászólás ideje:

Nekem is furák, nem igazán illik a napsütötte erdő hangulata a cselekményhez. Talán nálad is ez lehet a baj. Filmben valószínűleg jól lesz megoldva.

Igen, talán ez lehet. Kicsit olyan Éhezők viadala-hangulata van, de ez a filmben egyáltalán nem lesz zavaró, csak olyan fura. :)

Hozzászólás ideje:

Mindenki szerint ez a jobb trailer? Vagy csak az újdonság varázsa... :)

A trailer egy bomba. Nagyon nagyon tetszett, de hangulatban az előző (főleg a zene és a vágások miatt) jobban bejött.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy a spoileres topicban ezt már kibeszéltétek, de mint teljesen anti spoileres-nek, most szöget ütött a fejemben, hogy mi van, ha "hope is lost" igazából Luke halálát takarja :para:

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy a spoileres topicban ezt már kibeszéltétek, de mint teljesen anti spoileres-nek, most szöget ütött a fejemben, hogy mi van, ha "hope is lost" igazából Luke halálát takarja :para:

Nekem meg az jutott eszembe, hogy mi van, ha Finn meghal, de felbukkan a film végén Luke? Az elég kegyetlen lenne Finnre nézve ezzel a szöveggel kombinálva, de akár még ez is lehet.

Hozzászólás ideje:

Először megkérdezi BB-8-at, hogy honnan jött, utána azt mondja, hogy mindent tud a várakozásról, ezután BB valószínűleg rákérdez, hogy kire vár, és erre mondja Rey, hogy a családjára.

Ponotsabban:

-Bi bu bi.

-Where do you come from?

-Bi bu bu.

-Bi bi bu

-For my family

Azért ez bíztató! :yeah: Bár jelnthet még egyet s mást.

Amúgy nekem ez nem külön trailer. Inkább Az előző alternatív változata. Nagyon bejött, főleg így derült égből..stílusban, de az előző jobban egyben van.

Hozzászólás ideje:

Kanata beszél a trailer végén a reményről, miközben Rey-t mutatja a kamera, hiszen ő a remény, nem a "halott" Finn.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Ponotsabban:

-Bi bu bi.

-Where do you come from?

-Bi bu bu.

-Bi bi bu

-For my family

Szinte 100 százalék biztos vagyok benne, hogy az "I know all about waiting" az Brienne... vagyis akarom mondani Phasma hangja. A többi válasz az Rey.

Hozzászólás ideje:

Szinte 100 százalék biztos vagyok benne, hogy az "I know all about waiting" az Brienne... vagyis akarom mondani Phasma hangja. A többi az Rey.

És a végén? Kanata, vagy Rey? Eddig biztos voltam benne, hogy Rey, de Zééé szokásos magabiztossága elbizonytalanított.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.