Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Solo spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az ifjú Han Solo kalandjairól fog szólni a második anthology film. A forgatókönyvet az EP. VI.-ot és VII-et is jegyző Lawrence Kasdan, illetve fia, Jon jegyzik, a rendezői székbe pedig a LEGO kaland, a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street-et jegyző páros, Christopher Miller és Phil Lord ül.

A nevek számomra elég bíztatónak tűnnek, jó kis akció-vígjáték lesz ebből :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hoppá. 2018 05.25. a premier időpontja. Kicsit gyors a tempó nekem. Jönnek a filmek futószalagon. Az se biztos, hogy örülök, hogy Kasdan ennyire benne van most az SW -ben. Jó lenne látni a TFA -t, hogy mit alkottak. Mindenesetre jobban örülök ennek a Solo filmnek mint egy Obi vagy Boba mozinak.

Hozzászólás ideje:

Egy Han Solo film esetén azt hiszem, minden a színészen fog múlni. Bár manapság, a Tron Legacy és a Terminator: Genisys után azt mondom, akár Harrison Ford is eljátszhatja az ifjú Han Solót. :) Ha meg új színészt választanak, akkor annak ütősnek kell lennie (csak ne Chris Pratt legyen :D).

Én is azért jobban örülök, ha Kasdan egy ilyen filmbe ártja bele magát, mint egy Boba Fett moziba. Mondjuk lehet, hogy a dolog nem véletlen, a fejesek inkább nem engedik annak a közelébe. Meg akkor ebben a moziban előszedhetik azt a témát is, ami nem is olyan régen annyira felháborította a rajongókat, hogy instant a pokolba kívánták (újfent) a Disney-t.

Hozzászólás ideje:

Végülis az ep.8 2017 májusában jön az ep.9 pedig várhatóan 2019 májusában. A kettő között egy új SW film úgy optimális ha pont egy évre van mindkét bemutatótól. Inkább majd az ep.8 lesz fura olyan szempontból, hogy az alig fél évvel jön majd a Rogue One után (ami valószinüleg azért alakult igy mert az ep.7 és a Rogue az eredeti tervhez képest fél évet csúszott).

Nekem tetszik ez az egy éves turnus. A Hobbit meg a Gyűrűk Ura filmek is ilyen ütemben érkeztek.

A Han Solo film meg olyan hogy a karakter nem igazán izgat viszont a közeg amiben mozog szerintem az egyik legérdekesebb ebben az univerzumban. És talán látni fogjuk az egész SW Saga egyik legjobb karakterét is (Jabbát :P)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az EW cikke azt írja, hogy az antológia filmek ötlete is Lucastól ered. Amikor Kennedy-vel leültek a Disney eladás előtt átbeszélték, hogy milyen önálló filmek születhetnek és a Han Solo film ötlete hamar felmerült. Annak ellenére hogy ez lesz a második antológia film, ez az egyik legrégebbi projektjük. Kasdan már azelőtt elkezdett dolgozni rajta, hogy belefolyt volna az ep.7 munkálataiba.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

En viszont nagyon varom mindet!Bizom benne,hogy nem b****ak el....

Ki lesz a fiatal Han? :P

Van egy srác, aki nagyon hasonlít a fiatal énjére, és még utánozni is tudja nem is rosszul!

Sajnos nem tudom a nevét így a videót sem tudom linkelni..

Szerintem Ő szeretné nagyon, de meglepődnék, ha megkapná a szerepet.

Hozzászólás ideje:

Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem:

Hehhe.Nagyon jó tényleg!Jöhet! :P

Nem. Az új Indy filmeknél Chris Prattről hallani. Ő 36 évesen kicsit öreg lenne fiatal Hannak. :)

Hopp!Jogos.Akkor semmi....

Hozzászólás ideje:

Róla van szó, kösz, Donát!

Most néztem, hogy a Jack Nicholsonja sem semmi és Heath Ledger féle Jokert is nagyon jól nyomja.

És volt már Ford pótlék az Adaline varázslatos életében.

Ebben a videóban pedig 16:50 után szóba jön a "rebels" és "Young Han Solo", valaki aki jobban kihallja, leírná nekem, hogy mit mondtak ez ügyben? köszi!

Szerkesztve: - csoli1138

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ezek az urak/srácok vannak versenybe Solo szerepéért: Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers – A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner.

Szerintem Eastwood, Franco vagy Blake Jenner

Hozzászólás ideje:

Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem:

http://www.youtube.com/watch?v=bba_wPdLxp4

Szerintem a Disney nem fogja ezt a fiút felkérni. Csak azért se. Hiába kiköpött Ford. Már most el van szálva a gyerek. Gondolom nem akar még egy Robert Downey JR fiaskót, ahol a karakter beleégett a színészbe és már elválaszthatatlanok. Természetesen JR. már horror gázsit kér és kap. Nekik valamai olcsó, bármikor lecserélhető megoldás kell.

Hozzászólás ideje:

Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem.

Szerintem ő lenne a legjobb, de ez szinte esélytelen.

Ezek az urak/srácok vannak versenybe Solo szerepéért: Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers – A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner.

Hát ezek közül engem egyik sem győzött meg. Még minimálisan sem hasonlítanak Fordra. Inkább csináljanak egy CGI Han Solót. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem ő lenne a legjobb, de ez szinte esélytelen.

Tudni kéne azt is, hogy mennyire tud színészkedni. Csak mert az szép dolog, hogy hasonlít Ford-ra, meg kb. paródiaszinten tudja utánozni, de egy filmszerephez (pláne főszerephez) ennél több kell. Amit itt mutat, azt azért nem nézném szívesen órákon át, elég ripacs. :)

Hozzászólás ideje:

Jó, hát lehet igazad van, mert magát a csókát nem ismerem. A 8 szinész közül kettő az aki, egy ici-picit hasonlít Fordra de még rajtuk is kellene alakítani egy kis CGI-al...

Hozzászólás ideje:

Tudni kéne azt is, hogy mennyire tud színészkedni. Csak mert az szép dolog, hogy hasonlít Ford-ra, meg kb. paródiaszinten tudja utánozni, de egy filmszerephez (pláne főszerephez) ennél több kell. Amit itt mutat, azt azért nem nézném szívesen órákon át, elég ripacs. :)

Elég megnézni ezt a videót, és látszik, hogy mennyire tud színészkedni: semennyire. Ez utánzás, nem színészkedés. Remekül látszik, amikor a szemmozgással és a szemöldök felvonással (az elején) túljátssza a karaktert. Az, hogy hasonlít Harrison Fordra még kevés, édeskevés. Megjegyzem, engem eléggé kizökkentene, ha valaki olyat találnának, aki meg köszönő viszonyban sincs külsőre Forddal. De ez főleg majd a Han Solo Prequel megítélését fogja igencsak befolyásolni.

Hozzászólás ideje:

Franco nagyon nyomul itt a fórumon, 3an is voksoltunk rá eddig :) Szerintem nem is lenne rossz, az eddigi filmekben amit láttam tőle mindig ilyen kekeckedő nagymenő, nagyképű figurát játszott és jól is hozta, Solo is menne neki.

Hozzászólás ideje:

Nekem inkább az a bajom, hogy Eastwood túl idősnek tűnik. Itt most egy EpIV-es Harrison Fordnál fiatalabb csókát keresünk, nem? Amúgy ezzel az egész "más játssza a fiatal Han Solo-t" bajom van. Obi-wannál bejött, mert Alec Guiness idős Obi-want játszott, Ewan fiatalt és utána hozzáalakították amit lehetett (frizura, szakáll, stb). Itt most a hozzáigazítást meg tudják csinálni, de nem lesz olyan jelentős korbeli eltérés (öreg vs. fiatal), így ez nagyon vékony jég nálam.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.