Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. (szerkesztve) Az ifjú Han Solo kalandjairól fog szólni a második anthology film. A forgatókönyvet az EP. VI.-ot és VII-et is jegyző Lawrence Kasdan, illetve fia, Jon jegyzik, a rendezői székbe pedig a LEGO kaland, a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street-et jegyző páros, Christopher Miller és Phil Lord ül. A nevek számomra elég bíztatónak tűnnek, jó kis akció-vígjáték lesz ebből Szerkesztve: 2018. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hoppá. 2018 05.25. a premier időpontja. Kicsit gyors a tempó nekem. Jönnek a filmek futószalagon. Az se biztos, hogy örülök, hogy Kasdan ennyire benne van most az SW -ben. Jó lenne látni a TFA -t, hogy mit alkottak. Mindenesetre jobban örülök ennek a Solo filmnek mint egy Obi vagy Boba mozinak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Egyelőre kap egy topikot a film aztán ha lesz címe akkor majd jöhet az új szekció. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Hozzászólás ideje: 2015. Július 7. Nekem kicsit ijesztő még ez a tempó, de majd hozzászokom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Egy Han Solo film esetén azt hiszem, minden a színészen fog múlni. Bár manapság, a Tron Legacy és a Terminator: Genisys után azt mondom, akár Harrison Ford is eljátszhatja az ifjú Han Solót. Ha meg új színészt választanak, akkor annak ütősnek kell lennie (csak ne Chris Pratt legyen ). Én is azért jobban örülök, ha Kasdan egy ilyen filmbe ártja bele magát, mint egy Boba Fett moziba. Mondjuk lehet, hogy a dolog nem véletlen, a fejesek inkább nem engedik annak a közelébe. Meg akkor ebben a moziban előszedhetik azt a témát is, ami nem is olyan régen annyira felháborította a rajongókat, hogy instant a pokolba kívánták (újfent) a Disney-t. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Kb. erre szamitott mindenki.Szoval nem meglepetes.Viszont nagy orom! Es ,akkor johet a Boba ill. Yoda film. :-) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Végülis az ep.8 2017 májusában jön az ep.9 pedig várhatóan 2019 májusában. A kettő között egy új SW film úgy optimális ha pont egy évre van mindkét bemutatótól. Inkább majd az ep.8 lesz fura olyan szempontból, hogy az alig fél évvel jön majd a Rogue One után (ami valószinüleg azért alakult igy mert az ep.7 és a Rogue az eredeti tervhez képest fél évet csúszott). Nekem tetszik ez az egy éves turnus. A Hobbit meg a Gyűrűk Ura filmek is ilyen ütemben érkeztek. A Han Solo film meg olyan hogy a karakter nem igazán izgat viszont a közeg amiben mozog szerintem az egyik legérdekesebb ebben az univerzumban. És talán látni fogjuk az egész SW Saga egyik legjobb karakterét is (Jabbát ) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Hozzászólás ideje: 2015. Július 8. Egyelőre nincs problémám az egy film/év tempóval Csempészes film jön alig három év múlva Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Az EW cikke azt írja, hogy az antológia filmek ötlete is Lucastól ered. Amikor Kennedy-vel leültek a Disney eladás előtt átbeszélték, hogy milyen önálló filmek születhetnek és a Han Solo film ötlete hamar felmerült. Annak ellenére hogy ez lesz a második antológia film, ez az egyik legrégebbi projektjük. Kasdan már azelőtt elkezdett dolgozni rajta, hogy belefolyt volna az ep.7 munkálataiba. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Tuti, hogy ez egyben Boba-film is lesz. Ahogy a Rouge One-ért, úgy ezért sem rajongok. Rossz érából szemezgetnek... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. En viszont nagyon varom mindet!Bizom benne,hogy nem b****ak el.... Ki lesz a fiatal Han? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. En viszont nagyon varom mindet!Bizom benne,hogy nem b****ak el.... Ki lesz a fiatal Han? Van egy srác, aki nagyon hasonlít a fiatal énjére, és még utánozni is tudja nem is rosszul! Sajnos nem tudom a nevét így a videót sem tudom linkelni.. Szerintem Ő szeretné nagyon, de meglepődnék, ha megkapná a szerepet. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Ő az akit az új Indy filmek kapcsán is hallani? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Nem. Az új Indy filmeknél Chris Prattről hallani. Ő 36 évesen kicsit öreg lenne fiatal Hannak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem: http://www.youtube.com/watch?v=bba_wPdLxp4 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem: Hehhe.Nagyon jó tényleg!Jöhet! Nem. Az új Indy filmeknél Chris Prattről hallani. Ő 36 évesen kicsit öreg lenne fiatal Hannak. Hopp!Jogos.Akkor semmi.... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. (szerkesztve) Róla van szó, kösz, Donát! Most néztem, hogy a Jack Nicholsonja sem semmi és Heath Ledger féle Jokert is nagyon jól nyomja. És volt már Ford pótlék az Adaline varázslatos életében. Ebben a videóban pedig 16:50 után szóba jön a "rebels" és "Young Han Solo", valaki aki jobban kihallja, leírná nekem, hogy mit mondtak ez ügyben? köszi! Szerkesztve: 2015. Augusztus 31. - csoli1138 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Nekem amúgy ez a srác ebben a videóban egyáltalán nem jön be. Nem színészkedik, hanem imitálja Han Solot. A gesztusai sok helyen erőltetettek, de persze kinézetre és hangra hasonlít Fordhoz/Solohoz, ez vitathatatlan. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Ezek az urak/srácok vannak versenybe Solo szerepéért: Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers – A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner. Szerintem Eastwood, Franco vagy Blake Jenner Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Sajnos mindegyiküket nem láttam még filmben, de akiket igen, azok közül Dave Franco lenne a legjobb. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem: http://www.youtube.com/watch?v=bba_wPdLxp4 Szerintem a Disney nem fogja ezt a fiút felkérni. Csak azért se. Hiába kiköpött Ford. Már most el van szálva a gyerek. Gondolom nem akar még egy Robert Downey JR fiaskót, ahol a karakter beleégett a színészbe és már elválaszthatatlanok. Természetesen JR. már horror gázsit kér és kap. Nekik valamai olcsó, bármikor lecserélhető megoldás kell. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem. Szerintem ő lenne a legjobb, de ez szinte esélytelen. Ezek az urak/srácok vannak versenybe Solo szerepéért: Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers – A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner. Hát ezek közül engem egyik sem győzött meg. Még minimálisan sem hasonlítanak Fordra. Inkább csináljanak egy CGI Han Solót. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Szerintem ő lenne a legjobb, de ez szinte esélytelen. Tudni kéne azt is, hogy mennyire tud színészkedni. Csak mert az szép dolog, hogy hasonlít Ford-ra, meg kb. paródiaszinten tudja utánozni, de egy filmszerephez (pláne főszerephez) ennél több kell. Amit itt mutat, azt azért nem nézném szívesen órákon át, elég ripacs. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Jó, hát lehet igazad van, mert magát a csókát nem ismerem. A 8 szinész közül kettő az aki, egy ici-picit hasonlít Fordra de még rajtuk is kellene alakítani egy kis CGI-al... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Tudni kéne azt is, hogy mennyire tud színészkedni. Csak mert az szép dolog, hogy hasonlít Ford-ra, meg kb. paródiaszinten tudja utánozni, de egy filmszerephez (pláne főszerephez) ennél több kell. Amit itt mutat, azt azért nem nézném szívesen órákon át, elég ripacs. Elég megnézni ezt a videót, és látszik, hogy mennyire tud színészkedni: semennyire. Ez utánzás, nem színészkedés. Remekül látszik, amikor a szemmozgással és a szemöldök felvonással (az elején) túljátssza a karaktert. Az, hogy hasonlít Harrison Fordra még kevés, édeskevés. Megjegyzem, engem eléggé kizökkentene, ha valaki olyat találnának, aki meg köszönő viszonyban sincs külsőre Forddal. De ez főleg majd a Han Solo Prequel megítélését fogja igencsak befolyásolni. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. A felsoroltak közül Elgort-ot, Eastwood-ot, esetleg még Francot választanám.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. (szerkesztve) Eastwood szerintem nem lenne az igazi mert ő nem Han -ra hasonlít hanem Clint Eastwood -ra, az apjára. :/ Szerkesztve: 2016. Január 12. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Franco nagyon nyomul itt a fórumon, 3an is voksoltunk rá eddig Szerintem nem is lenne rossz, az eddigi filmekben amit láttam tőle mindig ilyen kekeckedő nagymenő, nagyképű figurát játszott és jól is hozta, Solo is menne neki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Hozzászólás ideje: 2016. Január 12. Nekem inkább az a bajom, hogy Eastwood túl idősnek tűnik. Itt most egy EpIV-es Harrison Fordnál fiatalabb csókát keresünk, nem? Amúgy ezzel az egész "más játssza a fiatal Han Solo-t" bajom van. Obi-wannál bejött, mert Alec Guiness idős Obi-want játszott, Ewan fiatalt és utána hozzáalakították amit lehetett (frizura, szakáll, stb). Itt most a hozzáigazítást meg tudják csinálni, de nem lesz olyan jelentős korbeli eltérés (öreg vs. fiatal), így ez nagyon vékony jég nálam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.