SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Kicsiben tényleg hópehelyszerűek, teljes méretben már inkább látszanak csillagoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Valóban jó kép és ahhoz képest, hogy Birodalmi, tényleg könnyed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Valóban jó kép és ahhoz képest, hogy Birodalmi, tényleg könnyed. Igen. Jó a szlogen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nagyon tetszetős poszter. Szerintem Palpiéknak is megfelelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Köszönöm szépen! Szerkesztve: 2009. Május 2. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Jaj, nagyon jó kép, remek a szöveges változat is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Csak most látom a szöveges változatot. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Nagyszerű! Teljesen újszerű... olyan hideg, és kegyetlen... mint maga a Birodalom. Ezért is olyan nagyszerű a hothi csata. Igazából a Birodalmiak hazai terepen (jég, hideg, kék, könyörtelen) söprik el a lázadókat. Ezt a tényt te is jól kihasználtad, nagyon tetszik pl. Vaderék lába alatt lévő jégmező Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Jó télies. Birodalmi. A szöveg nem illik hozzá. A hópehely jelleg nagyon szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Nekem kicsit zsúfolt (sok a hópehely-csillag ), meg furcsák a balkezes rohamoszik az egy szem jobbkezes mellett. Kicsit olyan asszimetrikus az egész. Ettől függetlenül nem tépném le a falamról, ha valaki felragasztaná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Kicsit olyan asszimetrikus az egész. Érdekes, nekem inkább túl szimmetrikus, szabályos. Bár ha azt vesszük, épp a rendezettsége sugallja azt, hogy itt már pedig katonás rendnek kell lennie! Igazából a szöveges változat nagyságrenddel jobb, mert a szabályos képszerkezet merevségét jótékonyan oldja a laza beszólás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Ettől függetlenül nem tépném le a falamról, ha valaki felragasztaná. Hát én sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Jaj, ma nagy meglepetés ért. A lányom ajándékot kapott az unokatestvérétől, egy posztert, egy olyan oldalról, amelyet az apja csak úgy véletlenül fedezett fel a neten, amikor SW témájú képek után keresgélt. És a poszter nem más, mint SimonZ "A Star Wars esszenciája" című munkája - gyönyörű fényes papírra nyomtatva, kb. A2 méretben. Egyből ráismertem. Már a monitoron is nagyon szép volt, de így kinyomtatva látva igazán hatásos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Ez jó. Kicsi a világ. Nekem is itt lóg a fejem fölött a falon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Aha nekem is van pár poszter kint a falon, amit a Tescoból vagy az Auchanból vettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Az enyémeim moziból és játékboltból vannak Van egy SimonZ poszterem is tőle, de azt nagyon sajnálom kitenni a környezet romboló elemeinek Azt elraktam emlékbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nálam a "Good" van kint a falon. Londonban jól össze lett ragasztózva úgyhogy leszedve tartogatni nem lehet, viszont némi ragasztóval megtámogatva szépen megtapadt a tapétán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. "Ha van az univerzumnak közepe, ez attól a legtávolabbi bolygó." Helyszínsorozatom legújabb tagja a Tatuin az Új reményből. Teljes méretű kép A háttérképverziók megtalálhatóak az oldalon. OFF: Ezzel egyidejűleg bezártam a vendégkönyvet egy időre, miután egyesek másfél hónapja rendszeresen beleszemetelnek. (Mekk. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Igen tetszetős a kép Sajnálom a vendégkönyvet, úgy látszik egyesek nem tudják, mire is való Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Falcon mintha nem csak a kép szegélyéből lógna ki olyan furcsán Amúgy hangulatos. De hova tűnt Artu-Detu? Ne tessék már Thripiot egymagában hagyni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. A kép egyszerű és nagyszerű akár a Tatooine. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. De hova tűnt Artu-Detu? Biztos megvan az oka amiért nem látható a képen. Én is kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Biztos megvan az oka amiért nem látható a képen. Én is kíváncsi vagyok. Elcsavargott. Már megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Köszönöm a véleményeket! Falcon mintha nem csak a kép szegélyéből lógna ki olyan furcsán Amúgy hangulatos. De hova tűnt Artu-Detu? :P Ne tessék már Thripiot egymagában hagyni :o Oldie: Az első mondatodat egyáltalán nem értem... De úgy látom, neked mindig a robotokkal van bajod. Pedig biztos, hogy lesz még pár olyan képem, amikor szétválasztom őket, ahogy az gyakran megesik a filmekben is - elvégre nincsenek összenőve. Ody: Az egymagában, céltalanul kóborló Thripio nem ugyanolyan hangulatú, mint a robotpáros, és most ez a különbség fontos volt. De mivel a helyszínsorozat esetében nem szoktam, most sem írnék részletes kommentárt. Nem véletlenül választottam az idézett mondatot, szerintem az sokat elárul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Ody: Az egymagában, céltalanul kóborló Thripio nem ugyanolyan hangulatú, mint a robotpáros, és most ez a különbség fontos volt. Az biztos, hogy C3PO kóborlása az egyik leghangulatosabb jelenet a filmben. Valóban benne van az elveszettség érzése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Köszönöm a véleményeket! Oldie: Az első mondatodat egyáltalán nem értem... De úgy látom, neked mindig a robotokkal van bajod. Pedig biztos, hogy lesz még pár olyan képem, amikor szétválasztom őket, ahogy az gyakran megesik a filmekben is - elvégre nincsenek összenőve. A Falcon nem tűnik homogénnek, ennyi Artu és Thripio olyan a filmvásznon, mint Stan és Pan a róluk szóló filmekben. Egy párost alkotnak, így alkotnak egy egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Örülök a Tatuinnak. Régebben egy nem-szeretem bolygó volt, mivel egyik kedvenc karakterem sem szerette, aki innen indult világhódító útjára, de az utóbbi időben nagyon megkedveltem, és az egyik leghangulatosabb bolygónak tartom. Szép a poszter, különösen a kettős naplemente szerepeltetése tetszik nagyon, szinte hallom a zenét is hozzá. A vendégkönyvedet pedig sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Oldie: Lehet, hogy ma este szokatlanul nehézfejű vagyok, de még mindig nem értem, mire gondolsz. Miért ne lenne homogén, ha egyszer egy darabból van? Vagy a kép többi részéhez képest nem homogén? Ami a duót illeti: nem sok Stan & Pan filmet láttam, még kevesebbre emlékszem, de érzésem szerint ők ritkábban voltak elkülönítve, mint Artu és Thripio. Akárhogy is: ebben a kérdésben nem értünk egyet. Szerintem a két robot eltérő karakterű, hiába egészítik ki egymást sokszor nagyon jól. Csak akkor teszem mindkettőt a képre, ha a párosuknak van jelentősége, szemben az egyikkel vagy a másikkal. (Az esszencia-posztert például tönkrevágta volna, ha Thripio is rákerül.) Pildi: köszi! Régen én se szerettem nagyon, de most már nagyon becsülöm a hangulatát. Készítés közben jópár Williams-zenét meghallgattam, remekül festik alá a helyszínt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Készítés közben jópár Williams-zenét meghallgattam, remekül festik alá a helyszínt. A képednél felhasznált C3PO jelent zenei aláfestése mindig 1984 -be repít vissza. Számomra ez a legnosztalgikusabb jelenete a filmnek, ezek a pillanatok azóta is úgy élnek bennem amikor először láttam őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Én ilyen messzire nem tudok visszarepülni, max. '97-ig... Főleg a Tatuin esetében, mivel ezzel viszonylag későn barátkoztam meg. De a naplemente első alkalommal is meghatározó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.