SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Ő egyáltalán nem zárkózik el az együttműködés elől, most kért egy képet Shaak Tiről, amit a hétvégére tervezek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Igen, nagyot dobott rajtuk a hivatalos logó, és a sok apró változtatásnak hála még jobban átfogja a Saga-t. Számomra különösen örömteli, hogy Zev helyt Wedge vette át, mert ő hibádzott egyedül az előzőn. Eddig is ez az össz-pószter volt a kedvencem, de most már még inkább. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy a Lucasfilm elállt tőle... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. ÖÖ, kinek a poszterével is bűvészkedtek a TV2-n? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Gondolom nem kértek engedélyt a felhasználására. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Hozzászólás ideje: 2008. Március 29. Pont nem láttam Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Itt meg lehet nézni Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Itt van, feltöltöttem. Rég láttam ilyen gyenge műsort. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hát maga a műsor elég szánalmas. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hát maga a műsor elég szánalmas. Dettó ugyanez jutott a fejembe. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. (szerkesztve) Tényleg nem egy nagy szám. Szerkesztve: 2008. Március 30. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. (szerkesztve) ÖÖ, kinek a poszterével is bűvészkedtek a TV2-n? Szerintem ez nem Zoli posztere. A honlapján nem leltem, de amúgy se használt szerintem Csillagok Háborúja címet, minden poszterén (és háttérképén) a Star Wars szerepel, ha jól sejtem. Amúgy a műsor ritka szánalmas volt. Szerkesztve: 2008. Március 30. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Szerintem ez nem Zoli posztere. A honlapján nem leltem, de amúgy se használt szerintem Csillagok Háborúja címet, minden poszterén (és háttérképén) a Star Wars szerepel, ha jól sejtem.Amúgy a műsor ritka szánalmas volt. Ez pedig az ő posztere szerintem, csak a feliratot változtatták meg rajta. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Ez pedig az ő posztere szerintem, csak a feliratot változtatták meg rajta. Így van, egyedül az más rajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Itt a kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Ó, hát akkor tévedtem, a srácnak meg az édes anyukáját, mert kétlem, hogy engedélyt kért rá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. (szerkesztve) Zoli valószínűleg említette volna, ha valami műsorba kerül a posztere, szóval én sem hiszem, hogy szóltak. Nem is beszélve a módosításról. Szerkesztve: 2008. Március 31. - MissKarrde Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Kicsit későn reagálok, de ahogy gondoltátok, a TV2 természetesen nem kért engedélyt a képem felhasználására. Sőt, még módosították is... Ez szép, hiszen én csak két dolgot kérek a képeim felhasználásával kapcsolatban, és ők mindkettőt megszegték. Nem marad annyiban a dolog, készül nekik egy ízes hivatalos levél. Egyébként, ha engedélyt kértek volna előtte, ez lett volna az első alkalom, hogy megtiltok egy felhasználást. Itt egy új poszter, amit a TeeKay belga rajongói SW-magazin szerkesztőjének kérésére csináltam Luke Skywalker témában. A kép bizonyos szempontból a Vader-poszter folytatása, minthogy mindkettőben egy-egy karaktert helyeztem el egy képzeletbeli környezetben, mely a szereplő jellemét, útját ábrázolja a Star Wars-ban. 'I AM A JEDI' Nagyobb méretű változat Ez a kép lesz a magazin júniusi számának hátsó borítóján. A weboldalamról csak később lesz elérhető, egyelőre exkluzív anyag a fórumnak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. (szerkesztve) Hőha... Zoli visszatért! Nagyon ütős. Szerkesztve: 2008. Április 19. - Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Ez baromi jó. A bolygók (és űrállomások, meg napok) elhelyezése mesés Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Júj de széééép! Ami a TV2-t illeti: azt leszűrhetjük, hogy van egy jó poszternyomtatójuk. Lesz mivel teljesíteniük SimonZ követeléseit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Nagyon jó kép. Egyszerű de nagyszerű Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Remek kép, és szép a szimetria is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Isteni a kép És grat az újságos megjelenéshez Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. De jó, hogy ismét alkottál valamit! Szép kép lett, ráadásul Luke-ról már nagyon hiányzott egy saját kép. Valóban gyönyörűek a színei, ezek a szemet nyugtató pasztell árnyalatok hűen visszaadják Luke tiszta, minden ármánytól, lelki sérüléstől mentes személyiségét. Nekem nagyon tetszik! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Ha egy évvel ezelőtt csináltad volna ezt a képet, assszem megyek sorba állni a 85 fontos kuponért.... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket! Örülök, hogy tetszik a kép. Pildi már nagyjából elmondta, amit ezzel a poszterrel ki akartam fejezni, úgyhogy most csak pár szót tennék hozzá. A Vader-kép elkészítése óta tervezgettem a fejemben, hogy ebből egy sorozatot kéne csinálni. Luke volt az egyik esélyes, akivel folytattam volna. Aztán pár hete jelentkezett Tim Veerkhoven, aki megkért, hogy csináljak egy borítóképet a magazinjuk következő számához. Csak annyit kért, hogy a téma Luke Skywalker legyen, a többi rám volt bízva. Így megvolt a második lökés, ami leültetett a gép elé, hogy ne csak fejben tervezgessem tovább a posztert. (Az első az volt, hogy rábukkantam egy jó felbontású Luke-képre.) Vadernél ugye az volt a kiindulópont, hogy a Mustafar jól tükrözi a lelkét. Luke-nál világos volt, hogy a Tatuinról kell indítani, de aztán rájöttem, hogy más helyszín nincs, ami az ő későbbi jellemét úgy tudná tükrözni, mint Vadert a lávamezők, ezért döntöttem el, hogy Luke-ot egy harmonikusan megkomponált űrháttér elé fogom helyezni. Ez jól mutatja, honnan jött, és milyen messzire jutott, ráadásul a színekkel ki lehet hangsúlyozni, hogy mennyire kiegyensúlyozott és tiszta jellemű. A tatuini ikernapok pedig jól kapcsolhatóak össze azokkal a bolygókkal vagy bolygónak látszó tárgyakkal, amelyek Luke életének egy-egy fontos állomását jelentik: az 1. Halálcsillag, a Dagoba, a Bespin és a 2. Halálcsillag. A kép címeként korábban felmerült egy másik lehetőség is, utalásként a Whill Krónikákból vett idézetre a IV. rész regényváltozatának elején: A Napok Fia (Son of The Suns). Ha jól emlékszem, valahogy így szólt: "A legnagyobb kétségbeesés idején el fog jönni a szabadító, aki a Napok Fiának neveztetik majd." De aztán úgy éreztem, hiába hangzik ez nagyon jól, a filmben egyáltalán semmi utalás nincs rá, és Luke-ot sokkal jobban lehet jellemezni a saját egyszerű szavaival: "Jedi vagyok". Krande: látod, megspóroltam neked 85 fontot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Veerkhovennek tetszett a kép? Majd feltétlen írd meg, mit szólt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. (szerkesztve) Ja, ezt kihagytam. Nagyon tetszett neki. Szeretné, ha később is csinálnék borítóképet nekik. Szerkesztve: 2008. Április 20. - SimonZ Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.