Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, nagyot dobott rajtuk a hivatalos logó, és a sok apró változtatásnak hála még jobban átfogja a Saga-t. Számomra különösen örömteli, hogy Zev helyt Wedge vette át, mert ő hibádzott egyedül az előzőn. Eddig is ez az össz-pószter volt a kedvencem, de most már még inkább. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy a Lucasfilm elállt tőle...

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tényleg nem egy nagy szám.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
ÖÖ, kinek a poszterével is bűvészkedtek a TV2-n?

Szerintem ez nem Zoli posztere. A honlapján nem leltem, de amúgy se használt szerintem Csillagok Háborúja címet, minden poszterén (és háttérképén) a Star Wars szerepel, ha jól sejtem.

Amúgy a műsor ritka szánalmas volt.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez nem Zoli posztere. A honlapján nem leltem, de amúgy se használt szerintem Csillagok Háborúja címet, minden poszterén (és háttérképén) a Star Wars szerepel, ha jól sejtem.

Amúgy a műsor ritka szánalmas volt.

Ez pedig az ő posztere szerintem, csak a feliratot változtatták meg rajta.

Hozzászólás ideje:

Zoli valószínűleg említette volna, ha valami műsorba kerül a posztere, szóval én sem hiszem, hogy szóltak. Nem is beszélve a módosításról.

Szerkesztve: - MissKarrde

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kicsit későn reagálok, de ahogy gondoltátok, a TV2 természetesen nem kért engedélyt a képem felhasználására. Sőt, még módosították is... Ez szép, hiszen én csak két dolgot kérek a képeim felhasználásával kapcsolatban, és ők mindkettőt megszegték. Nem marad annyiban a dolog, készül nekik egy ízes hivatalos levél. Egyébként, ha engedélyt kértek volna előtte, ez lett volna az első alkalom, hogy megtiltok egy felhasználást.

Itt egy új poszter, amit a TeeKay belga rajongói SW-magazin szerkesztőjének kérésére csináltam Luke Skywalker témában. A kép bizonyos szempontból a Vader-poszter folytatása, minthogy mindkettőben egy-egy karaktert helyeztem el egy képzeletbeli környezetben, mely a szereplő jellemét, útját ábrázolja a Star Wars-ban.

'I AM A JEDI'

iamajedi.jpg

Nagyobb méretű változat

Ez a kép lesz a magazin júniusi számának hátsó borítóján. :D

A weboldalamról csak később lesz elérhető, egyelőre exkluzív anyag a fórumnak. :D

Hozzászólás ideje:

De jó, hogy ismét alkottál valamit! :D Szép kép lett, ráadásul Luke-ról már nagyon hiányzott egy saját kép. Valóban gyönyörűek a színei, ezek a szemet nyugtató pasztell árnyalatok hűen visszaadják Luke tiszta, minden ármánytól, lelki sérüléstől mentes személyiségét. Nekem nagyon tetszik! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket! Örülök, hogy tetszik a kép. :D

Pildi már nagyjából elmondta, amit ezzel a poszterrel ki akartam fejezni, úgyhogy most csak pár szót tennék hozzá. A Vader-kép elkészítése óta tervezgettem a fejemben, hogy ebből egy sorozatot kéne csinálni. Luke volt az egyik esélyes, akivel folytattam volna. Aztán pár hete jelentkezett Tim Veerkhoven, aki megkért, hogy csináljak egy borítóképet a magazinjuk következő számához. Csak annyit kért, hogy a téma Luke Skywalker legyen, a többi rám volt bízva. Így megvolt a második lökés, ami leültetett a gép elé, hogy ne csak fejben tervezgessem tovább a posztert. (Az első az volt, hogy rábukkantam egy jó felbontású Luke-képre.) Vadernél ugye az volt a kiindulópont, hogy a Mustafar jól tükrözi a lelkét. Luke-nál világos volt, hogy a Tatuinról kell indítani, de aztán rájöttem, hogy más helyszín nincs, ami az ő későbbi jellemét úgy tudná tükrözni, mint Vadert a lávamezők, ezért döntöttem el, hogy Luke-ot egy harmonikusan megkomponált űrháttér elé fogom helyezni. Ez jól mutatja, honnan jött, és milyen messzire jutott, ráadásul a színekkel ki lehet hangsúlyozni, hogy mennyire kiegyensúlyozott és tiszta jellemű. A tatuini ikernapok pedig jól kapcsolhatóak össze azokkal a bolygókkal vagy bolygónak látszó tárgyakkal, amelyek Luke életének egy-egy fontos állomását jelentik: az 1. Halálcsillag, a Dagoba, a Bespin és a 2. Halálcsillag.

A kép címeként korábban felmerült egy másik lehetőség is, utalásként a Whill Krónikákból vett idézetre a IV. rész regényváltozatának elején: A Napok Fia (Son of The Suns). Ha jól emlékszem, valahogy így szólt: "A legnagyobb kétségbeesés idején el fog jönni a szabadító, aki a Napok Fiának neveztetik majd." De aztán úgy éreztem, hiába hangzik ez nagyon jól, a filmben egyáltalán semmi utalás nincs rá, és Luke-ot sokkal jobban lehet jellemezni a saját egyszerű szavaival: "Jedi vagyok".

Krande: látod, megspóroltam neked 85 fontot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.