Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyszerű! Teljesen újszerű... olyan hideg, és kegyetlen... mint maga a Birodalom. Ezért is olyan nagyszerű a hothi csata. Igazából a Birodalmiak hazai terepen (jég, hideg, kék, könyörtelen) söprik el a lázadókat. Ezt a tényt te is jól kihasználtad, nagyon tetszik pl. Vaderék lába alatt lévő jégmező :)

Hozzászólás ideje:

Nekem kicsit zsúfolt (sok a hópehely-csillag :evil: ), meg furcsák a balkezes rohamoszik az egy szem jobbkezes mellett. Kicsit olyan asszimetrikus az egész. Ettől függetlenül nem tépném le a falamról, ha valaki felragasztaná.

Hozzászólás ideje:
Kicsit olyan asszimetrikus az egész.

Érdekes, nekem inkább túl szimmetrikus, szabályos. :evil: Bár ha azt vesszük, épp a rendezettsége sugallja azt, hogy itt már pedig katonás rendnek kell lennie! :D

Igazából a szöveges változat nagyságrenddel jobb, mert a szabályos képszerkezet merevségét jótékonyan oldja a laza beszólás. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jaj, ma nagy meglepetés ért. :) A lányom ajándékot kapott az unokatestvérétől, egy posztert, egy olyan oldalról, amelyet az apja csak úgy véletlenül fedezett fel a neten, amikor SW témájú képek után keresgélt. :) És a poszter nem más, mint SimonZ "A Star Wars esszenciája" című munkája - gyönyörű fényes papírra nyomtatva, kb. A2 méretben. Egyből ráismertem. Már a monitoron is nagyon szép volt, de így kinyomtatva látva igazán hatásos. :)

Hozzászólás ideje:

Az enyémeim moziból és játékboltból vannak :lol:

Van egy SimonZ poszterem is tőle, de azt nagyon sajnálom kitenni a környezet romboló elemeinek :) Azt elraktam emlékbe :D

Hozzászólás ideje:

Nálam a "Good" van kint a falon. Londonban jól össze lett ragasztózva úgyhogy leszedve tartogatni nem lehet, viszont némi ragasztóval megtámogatva szépen megtapadt a tapétán.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

"Ha van az univerzumnak közepe, ez attól a legtávolabbi bolygó."

Helyszínsorozatom legújabb tagja a Tatuin az Új reményből.

tatooine-poster-ep4.jpg

Teljes méretű kép

A háttérképverziók megtalálhatóak az oldalon.

OFF: Ezzel egyidejűleg bezártam a vendégkönyvet egy időre, miután egyesek másfél hónapja rendszeresen beleszemetelnek. (Mekk. :) )

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszönöm a véleményeket!

Falcon mintha nem csak a kép szegélyéből lógna ki olyan furcsán :) Amúgy hangulatos. :D

De hova tűnt Artu-Detu? :P :P

Ne tessék már Thripiot egymagában hagyni :o :o

Oldie: Az első mondatodat egyáltalán nem értem... De úgy látom, neked mindig a robotokkal van bajod. :P Pedig biztos, hogy lesz még pár olyan képem, amikor szétválasztom őket, ahogy az gyakran megesik a filmekben is - elvégre nincsenek összenőve.

Ody: Az egymagában, céltalanul kóborló Thripio nem ugyanolyan hangulatú, mint a robotpáros, és most ez a különbség fontos volt. De mivel a helyszínsorozat esetében nem szoktam, most sem írnék részletes kommentárt. :o Nem véletlenül választottam az idézett mondatot, szerintem az sokat elárul.

Hozzászólás ideje:
Ody: Az egymagában, céltalanul kóborló Thripio nem ugyanolyan hangulatú, mint a robotpáros, és most ez a különbség fontos volt.

Az biztos, hogy C3PO kóborlása az egyik leghangulatosabb jelenet a filmben. Valóban benne van az elveszettség érzése.

Hozzászólás ideje:
Köszönöm a véleményeket!

Oldie: Az első mondatodat egyáltalán nem értem... De úgy látom, neked mindig a robotokkal van bajod. :D Pedig biztos, hogy lesz még pár olyan képem, amikor szétválasztom őket, ahogy az gyakran megesik a filmekben is - elvégre nincsenek összenőve.

A Falcon nem tűnik homogénnek, ennyi :)

Artu és Thripio olyan a filmvásznon, mint Stan és Pan a róluk szóló filmekben. Egy párost alkotnak, így alkotnak egy egészet. :o

Hozzászólás ideje:

Örülök a Tatuinnak. :D Régebben egy nem-szeretem bolygó volt, mivel egyik kedvenc karakterem sem szerette, aki innen indult világhódító útjára, de az utóbbi időben nagyon megkedveltem, és az egyik leghangulatosabb bolygónak tartom.

Szép a poszter, különösen a kettős naplemente szerepeltetése tetszik nagyon, szinte hallom a zenét is hozzá. :o

A vendégkönyvedet pedig sajnálom. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Oldie: Lehet, hogy ma este szokatlanul nehézfejű vagyok, de még mindig nem értem, mire gondolsz. :) Miért ne lenne homogén, ha egyszer egy darabból van? Vagy a kép többi részéhez képest nem homogén?

Ami a duót illeti: nem sok Stan & Pan filmet láttam, még kevesebbre emlékszem, de érzésem szerint ők ritkábban voltak elkülönítve, mint Artu és Thripio. Akárhogy is: ebben a kérdésben nem értünk egyet. Szerintem a két robot eltérő karakterű, hiába egészítik ki egymást sokszor nagyon jól. Csak akkor teszem mindkettőt a képre, ha a párosuknak van jelentősége, szemben az egyikkel vagy a másikkal. (Az esszencia-posztert például tönkrevágta volna, ha Thripio is rákerül.)

Pildi: köszi! Régen én se szerettem nagyon, de most már nagyon becsülöm a hangulatát. Készítés közben jópár Williams-zenét meghallgattam, remekül festik alá a helyszínt.

Hozzászólás ideje:
Készítés közben jópár Williams-zenét meghallgattam, remekül festik alá a helyszínt.

A képednél felhasznált C3PO jelent zenei aláfestése mindig 1984 -be repít vissza. Számomra ez a legnosztalgikusabb jelenete a filmnek, ezek a pillanatok azóta is úgy élnek bennem amikor először láttam őket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.