Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Óriásiak így együtt :lol: Nekem így ránézésre a Sithek és a Birodalom, bár nem állnak közel hozzám egyébiránt, de a képek így ezzel a színvilággal nagyon bejövősek :yes: A jó droidosnak a felső része remek, meg az egész kép hangulata is :)

Hozzászólás ideje:

Gyönyörű képek! Én nem is tudok rangsorolni köztük, főleg így egymás mellett állva. Tényleg együtt a legszebbek. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó képek lettek.Nekem az utolsó jön be az R2 és C3PO-s.Ebből nincs véletlenül, egy 1280x1024-esed, hogy ki tudjam rakni háttérnek?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszönöm a gratulációkat!

Frenkie: momentán nincs belőle, jövő hétvégére tudom csak megcsinálni. De szerintem elég furán hat majd háttérképként, mivel nagyon keskeny... Ezért is csináltam a 6-os sorozatról együtt egy háttérképet, nem pedig külön-külön.

Hozzászólás ideje:
Köszönöm a gratulációkat!

Frenkie: momentán nincs belőle, jövő hétvégére tudom csak megcsinálni. De szerintem elég furán hat majd háttérképként, mivel nagyon keskeny... Ezért is csináltam a 6-os sorozatról együtt egy háttérképet, nem pedig külön-külön.

Ja értem.Próbáltam kihúzni én is de nagyon megnyúlt.Akkor hagyjuk.De azért köszi.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A helyszínsorozatom újabb darabbal bővült: a Yavinnal.

yavin-poster.jpg

Teljes méret

Háttérképverziók: 800x600 1024x768 1280x1024 1280x800 1440x900

Ezzel a IV. rész helyszínsorozata teljessé vált:

tatooine-poster-ep4.jpgdeathstar-poster.jpgyavin-poster.jpg

A kép az oldalamról csak holnap lesz elérhető, egyelőre ezek a linkek működnek.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Krandénak a belinkelt SW-orgonazene miatt, ami a kép elkészítését inspirálta. :pfff:

Hozzászólás ideje:

A Yavin mint helyszín önmagában jóval kevésbé lényeges szerepet játszott a IV. részben, hiszen a Yavin-i csata nem a felszínén zajlott, de a teljesség kedvéért valóban megérdemel egy posztert, már a zeneileg és egyébként is legendává vált finálé miatt is - ahogy ez a képről is egyértelműen kiderül. Nem csodálom, hogy a zene ihlette. :) A hősök pedig középen állnak, ahogy illik.

Remek kép lett. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszönöm szépen, valamint tenksz. :P

Valóban a "diadal" a központi üzenet a képen: egy olyan győzelem ünneplése, amely túlmutat egy egyszerű harci eredményen, valami sokkal nagyobb van benne. Ezért nőnek a fénycsíkok a csillagokig, és ezért lesz ünnepi tűzijáték a Halálcsillag robbanásának szikraesőjéből.

Donát: sajnálom, hogy nem érzed a hangulatát. Na, majd egy másiknak. :)

Hozzászólás ideje:

Zoli, közben rájöttem, hogy valószínűleg Luke ruhájával van baj. Sosem szerettem ennek az űrszerkónak a színét, nekem olyan SW romboló hatása van, de ez nyilván nem a kép hibája, inkább csak az én ízlésemé :D

Hozzászólás ideje:
Zoli, közben rájöttem, hogy valószínűleg Luke ruhájával van baj. Sosem szerettem ennek az űrszerkónak a színét, nekem olyan SW romboló hatása van, de ez nyilván nem a kép hibája, inkább csak az én ízlésemé :D
Ilyen kijelentés után a tenyerem kezd el viszketni, node te amit ezért Ortistól kapsz..! :P:D :D
Hozzászólás ideje:
OFF

Úúú... előre reszketek. Vajon csak a Happan Királylányokat küldi rám, vagy az Éjjeli "erő-boszorkányokat is" valamelyik szánalmas EU regényből? :D

Azokat is, meg a Zsivány osztagot, a Vörös köteléket, Kék századot.... :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Donát: nekem semmi bajom a narancsszínű pilótaruhával, bár én is jobban szeretem a feketébe öltözött Luke-ot.

Rog: köszi! Nekem a Tatuin is nagyon tetszik, szép kontrasztot ad a mozgalmas Yavinnal.

Most egy rendhagyó frissítés, egy kis kikacsintás következik: az egyetlen nem Star Wars témájú kép az oldalon. Legújabb poszteremet az Avatar inspirálta:

Nagyméretű kép

Háttérképverziók az oldalon, a Frissítések között.

Hozzászólás ideje:

Á, nagyon jó, végre egy remek Avatar-háttérkép :)

A neten ugyanaz a kb. tucat kép található meg, sajnos legnagyobb bánatomra madaras aztán végképp nincs (egyet kivéve, de az is felemás), már azon agyaltam, hogy csak azért le fogok majd szedni egy jobb minőséget a filmből, hogy képet szerváljak ki belőle. De na netalántán belebotlanál madaras képbe, akkor esetleg jeleznéd? :D:)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.