Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Jól néznek ki és nekem is a droidos tetszik. Mondjuk még mindig várok egy pilótás exclusive posztert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Nagggyonszépek, főleg együtt. Nem is rangsorolok inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Óriásiak így együtt Nekem így ránézésre a Sithek és a Birodalom, bár nem állnak közel hozzám egyébiránt, de a képek így ezzel a színvilággal nagyon bejövősek A jó droidosnak a felső része remek, meg az egész kép hangulata is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Gyönyörű képek! Én nem is tudok rangsorolni köztük, főleg így egymás mellett állva. Tényleg együtt a legszebbek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nagyon szépek, gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nagyon jó képek lettek.Nekem az utolsó jön be az R2 és C3PO-s.Ebből nincs véletlenül, egy 1280x1024-esed, hogy ki tudjam rakni háttérnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Köszönöm a gratulációkat! Frenkie: momentán nincs belőle, jövő hétvégére tudom csak megcsinálni. De szerintem elég furán hat majd háttérképként, mivel nagyon keskeny... Ezért is csináltam a 6-os sorozatról együtt egy háttérképet, nem pedig külön-külön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Köszönöm a gratulációkat! Frenkie: momentán nincs belőle, jövő hétvégére tudom csak megcsinálni. De szerintem elég furán hat majd háttérképként, mivel nagyon keskeny... Ezért is csináltam a 6-os sorozatról együtt egy háttérképet, nem pedig külön-külön. Ja értem.Próbáltam kihúzni én is de nagyon megnyúlt.Akkor hagyjuk.De azért köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. A helyszínsorozatom újabb darabbal bővült: a Yavinnal. Teljes méret Háttérképverziók: 800x600 1024x768 1280x1024 1280x800 1440x900 Ezzel a IV. rész helyszínsorozata teljessé vált: A kép az oldalamról csak holnap lesz elérhető, egyelőre ezek a linkek működnek. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Krandénak a belinkelt SW-orgonazene miatt, ami a kép elkészítését inspirálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ez nagyon jó kép lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. (szerkesztve) A Yavin mint helyszín önmagában jóval kevésbé lényeges szerepet játszott a IV. részben, hiszen a Yavin-i csata nem a felszínén zajlott, de a teljesség kedvéért valóban megérdemel egy posztert, már a zeneileg és egyébként is legendává vált finálé miatt is - ahogy ez a képről is egyértelműen kiderül. Nem csodálom, hogy a zene ihlette. A hősök pedig középen állnak, ahogy illik. Remek kép lett. Szerkesztve: 2009. December 28. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Erről a képről nekem a dicsőség jut eszembe. Egy győztes csata utáni ünnep. A főhős pedig glóriát kap, és mindenkit túlnő. Jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szép kép lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Gyönyörű kép Eddig nem gondoltam volna, de az ep4 helyszínposzterei jönnek be a legjobban így együtt nézve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nagyon jó kép lett, már megy is ki háttérképnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Disz isz fántásztik! Nagyon jó lett!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szép kép, Zoli, de nekem nem lesz a kedvencem. Valahogy nem érzem annyira a hangulatát. Nem tudom, miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Jó lett a kép.A győztesek megérdemelt öröme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Nekem Luke és az őt körülvevő tűzijáték miatt tetszik nagyon a kép. Ötletes volt a fénysugarakat így átalakítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Köszönöm szépen, valamint tenksz. Valóban a "diadal" a központi üzenet a képen: egy olyan győzelem ünneplése, amely túlmutat egy egyszerű harci eredményen, valami sokkal nagyobb van benne. Ezért nőnek a fénycsíkok a csillagokig, és ezért lesz ünnepi tűzijáték a Halálcsillag robbanásának szikraesőjéből. Donát: sajnálom, hogy nem érzed a hangulatát. Na, majd egy másiknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Zoli, közben rájöttem, hogy valószínűleg Luke ruhájával van baj. Sosem szerettem ennek az űrszerkónak a színét, nekem olyan SW romboló hatása van, de ez nyilván nem a kép hibája, inkább csak az én ízlésemé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Zoli, közben rájöttem, hogy valószínűleg Luke ruhájával van baj. Sosem szerettem ennek az űrszerkónak a színét, nekem olyan SW romboló hatása van, de ez nyilván nem a kép hibája, inkább csak az én ízlésemé Ilyen kijelentés után a tenyerem kezd el viszketni, node te amit ezért Ortistól kapsz..! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. OFF Úúú... előre reszketek. Vajon csak a Happan Királylányokat küldi rám, vagy az Éjjeli "erő-boszorkányokat is" valamelyik szánalmas EU regényből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. OFF Úúú... előre reszketek. Vajon csak a Happan Királylányokat küldi rám, vagy az Éjjeli "erő-boszorkányokat is" valamelyik szánalmas EU regényből? Azokat is, meg a Zsivány osztagot, a Vörös köteléket, Kék századot.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nálam ez a poszter az ANH-sok közül a numero uno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Donát: nekem semmi bajom a narancsszínű pilótaruhával, bár én is jobban szeretem a feketébe öltözött Luke-ot. Rog: köszi! Nekem a Tatuin is nagyon tetszik, szép kontrasztot ad a mozgalmas Yavinnal. Most egy rendhagyó frissítés, egy kis kikacsintás következik: az egyetlen nem Star Wars témájú kép az oldalon. Legújabb poszteremet az Avatar inspirálta: Nagyméretű kép Háttérképverziók az oldalon, a Frissítések között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nagyon szép lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Anno megjósoltam Nincs az az Isten, hogy SimonZ ne harapna rá az Avatar látványvilágára és ne komponálna képet. Megy is háttérnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Á, nagyon jó, végre egy remek Avatar-háttérkép A neten ugyanaz a kb. tucat kép található meg, sajnos legnagyobb bánatomra madaras aztán végképp nincs (egyet kivéve, de az is felemás), már azon agyaltam, hogy csak azért le fogok majd szedni egy jobb minőséget a filmből, hogy képet szerváljak ki belőle. De na netalántán belebotlanál madaras képbe, akkor esetleg jeleznéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Végre egy olyan Avatar kép, amit nem fanyalogva teszek ki (eddig egy ilyen volt)! Nagyon jó lett SimonZ! (Remélem lesz még. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.