Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

"Egy új fenyegés" :lol2: :lol2: :lol2: A magyar szinkronipar ennél mélyebbre már nem süllyedhet! :laugh: A közepén az a technikai szünet is ott van a szeren. :clap:

Már megint a szinkron cseszegetés. Kezdődik

Csak hogy védjem egy kicsit

1."Egy új fenyegés" - Az eredetiben is az volt írva

Bocs látom mi a hiba de sztem az is a z IGN hibája mert már bocsánatot kértek

2.Technikai hiba az IGN sara ők tették fel

IGN Exkluzívként kapta meg a spotokat csak elbaszta nem a Fórum Hungary tette még ki.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

És hát ez már a végleges szinkron.

Szerintem nem. Nagyon bízom benne. A trailerek spotok szinkronjai általában külön készülnek, nem a filmből szeletelve. remélem most is! :para:

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem. Nagyon bízom benne. A trailerek spotok szinkronjai általában külön készülnek, nem a filmből szeletelve. remélem most is! :para:

Spotokban már a végleges hangok vannak. Mert azokat a premier előtt 1-2 héttel szokták kiadni és akkor más kész a szinkron. Nézd meg bármelyik filmnél. Pl: Mission: Impossible - Titkos nemzet az előzetesben még Rékasi a spotban már Széles Tamás volt Ethan hangja ahogy a filmben is de lehetne még sorolni.

Hozzászólás ideje:

Hát ha ez a végleges szinkron akkor Kylo hangját nem igazán sikerült normálisan megcsinálni.

Hát igen a trailerben jobban szólt.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Már megint a szinkron cseszegetés. Kezdődik

Ami sz*r, azt naná, hogy nem fogja senki halálra dicsérni. Akárkinek a hibája, ezt elb*szták! Ekkora szarvas hibát véteni majd nyilvánosságra hozni, nos, azt csak kiröhögni lehet. Azt viszont kétlem, hogy a fenyegés az IGN sara, mert nem ők felelnek a magyarításért, hanem a híres-neves Fórum Hungary. Ők készítik a magyar változatot a spotokhoz és trailerekhez is, nem a netes újságok. ;)

Hozzászólás ideje:

Spotokban már a végleges hangok vannak. Mert azokat a premier előtt 1-2 héttel szokták kiadni és akkor más kész a szinkron. Nézd meg bármelyik filmnél. Pl: Mission: Impossible - Titkos nemzet az előzetesben még Rékasi a spotban már Széles Tamás volt Ethan hangja ahogy a filmben is de lehetne még sorolni.

Én a nem magyar hangok mivoltáról beszélek. Azok persze lehetnek már a véglegesek.

De amit és ahogy mondanak! Abban még lehet eltérés!

Lehet a komplett filmre még eltalált torzítása Kylo hangjának és felteszem a kész filmben már nem fognak "ősi erő"-ről beszélni, csak "az Erő"-ről. Legalábbis nagyon remélem!

Hozzászólás ideje:

Hát ha ez a végleges szinkron akkor Kylo hangját nem igazán sikerült normálisan megcsinálni.

Szépen körülírtad a "szar" szót. :De

Hozzászólás ideje:

Kylo hangja tényleg elég tré. Mondjuk én az eredetit se csípem de azt mégiscsak jobbnak találom.

Hozzászólás ideje:

Kylo hangja tényleg elég tré. Mondjuk én az eredetit se csípem de azt mégiscsak jobbnak találom.

Felképesztően tré Kylo magyar hangja, úristen! Ha jól emlékszem, a 3. trailer szinkronos változatánál még teljesen rendben volt a hangja - szvsz -, írtam is, hogy ha a torzítást így átemelik a kész verzió, hát remek lesz - ja, meg azt is írtam, hogy a végére azért túl fogják keverni, biztos ami biztos :lol:

Durva az egyébként tényleg trailernek is beillő kínai spot, Zééé :clap: Szerintem simán elbírna egy spoiler tag-et is, tekintettel a többiekre, mert tovább visz több jelenetet is, meg a szövegek is... Ütős, na!

Szerkesztve: - Forceuser

Hozzászólás ideje:

Új japán trailer....elég spoileres.

1:26-nál az az aszteroidamezős jelenet a Starkiller Base (?) előtt még így, rossz minőségben is qrvajól néz ki! 297.gif

Hozzászólás ideje:

Igen, nekem is a normandiai partraszállás ugrott be róluk. Nem hiába mondta dupla J, hogy az Első Rend a náciknak felel meg. Lehet, hogy az egész trilógia a II. világháború SW változata lesz.

Hozzászólás ideje:

Igen, nekem is a normandiai partraszállás ugrott be róluk. Nem hiába mondta dupla J, hogy az Első Rend a náciknak felel meg. Lehet, hogy az egész trilógia a II. világháború SW változata lesz.

Hát remélem nem.

Hozzászólás ideje:

"Egy új fenyegés" :lol2: :lol2: :lol2: A magyar szinkronipar ennél mélyebbre már nem süllyedhet! :laugh: A közepén az a technikai szünet is ott van a szeren. :clap:

És hát ez már a végleges szinkron.

Hát igen a trailerben jobban szólt.

Ne aggódjatok. A szpotokat teljesen külön szinkronizálják be, mert ha a végleges, leszinkronizált filmet vagdosnák, annak jogi következményei lennének. Ez nem a végleges szinkron.

Hozzászólás ideje:

Ne aggódjatok. A szpotokat teljesen külön szinkronizálják be, mert ha a végleges, leszinkronizált filmet vagdosnák, annak jogi következményei lennének. Ez nem a végleges szinkron.

Akkor én jól tudtam. kösz a megerősítést! :kylo:

Hozzászólás ideje:

Akkor én jól tudtam. kösz a megerősítést! :kylo:

Nincs mit. :D

Már adják az egyik spotot az RTL-en a reklámok között. :D most láttam. Pakolok otthon megy a hátam mögött a TV, egyszer csak mit hallok? :D Mondjuk nem tudom, ezek kavartak valamit, mert mint ha más jelentetet is beraktak volna, ami a 2 szinkronos spotban nem volt benne. De lehet csak nem figyeltem. :D

De örülök, hogy már a TV-ben is megy a spot. :)

Hozzászólás ideje:

Ebben a kínai előzetesben legalább látható, hogy mit lőnek ki az Első Rend bolygójáról és olyan mintha egy rakéta lenne, ami valószínűleg bolygókat pusztít. Ehhez hasonló fegyver már a sokak által utált és legends kategóriába sorolt Sötét Birodalomban is volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.