Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb forgatókönyv I. Helyezett: EpV – The Empire Strikes Back Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon nehéz döntés volt az ep III és az ep.V közötti választás, de végül az uccsóra tettem a voksomat. Nekem az Ep3 és az Ep2 között volt nehéz választani, de az előbbi győzött, itt is és a filmnél is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hopszi! Friss volt az élmény 2005-ben mi? tehát V. nekem meg 6.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem mondom, hogy nem érdemli meg az ep5, mert nagyon jó film, remek forgatókönyvvel. De ez már közhelyes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Én is a RotS-re szavaztam. Szerkesztve: 2015. November 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Várható volt, hogy az EPV lesz, mint ahogy ez eddigiekből ítélve a legjobb film is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De miért az EP5? A hat film közül talán ott van a legegyszerűbb cselekménysor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hopszi! Friss volt az élmény 2005-ben mi? tehát V. nekem meg 6.. Nem, hanem tágabb a szavazóbázis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem mondom, hogy nem érdemli meg az ep5, mert nagyon jó film, remek forgatókönyvvel. De ez már közhelyes... Amúgy nem szeretek forgatókönyvről véleményt alkotni. Miért van ez mindig külön kezelve? Az ember sosem olvasta. Van olyan, hogy jó forgatókönyvből rossz film, vagy fordítva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Várható volt, hogy az EPV lesz, mint ahogy ez eddigiekből ítélve a legjobb film is. Az OT idején nálam is a legjobb volt a háromból. Aztán letaszította először az Ep3, és utána még tovább az Ep2. És most hogy szavaztunk, kiderült, hogy még mindig azokat szeretem jobban. Szerk: közben rájöttem, hogy már a filmekről beszélek, nem a forgatókönyvről... Szerkesztve: 2015. November 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jöjjön a krémek-kréme, a legjobb epizód! Ide már tényleg nem kellenek szavak... Az I. Aranyfénykardon mondhatni tarolt a 3. epizód. Lesz címvédés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. De miért az EP5? A hat film közül talán ott van a legegyszerűbb cselekménysor. Mármint az egy szálon futó ep1 és ep4 után? Az ep5-nek nagyon nincs egyszerű cselekménysora, hiszen a film három szálon fut (Vader, Luke és Hanék) szinte az elejétől a végéig. Ennél már csak az ep3 és talán az ep2 komplexebb, bár az ep2 sem feltétlen, hiszen az csak két szálra bomlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezek után itt már az lenne a meglepetés ha az EPIII nyerne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na hajrá! Itt már megadom magam a III-nak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mármint az egy szálon futó ep1 és ep4 után? Az ep5-nek nagyon nincs egyszerű cselekménysora, hiszen a film három szálon fut (Vader, Luke és Hanék) szinte az elejétől a végéig. Ennél már csak az ep3 és talán az ep2 komplexebb, bár az ep2 sem feltétlen, hiszen az csak két szálra bomlik. Egyetértek és egy jó forgatókönyv nem csak a cselekménysoron múlik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Amúgy nem szeretek forgatókönyvről véleményt alkotni. Miért van ez mindig külön kezelve? Az ember sosem olvasta. Van olyan, hogy jó forgatókönyvből rossz film, vagy fordítva? Naná, hogy van! Ezer és egy példát találni rá! Én a végső kategóriában a Star Wars Episode II: Attack of the Clonesra tettem, de az ep5 fogja ezt is elvinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hajrá, ROTJ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezek után itt már az lenne a meglepetés ha az EPIII nyerne. Szerintem behúzza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jöjjön a krémek-kréme, a legjobb epizód! Ide már tényleg nem kellenek szavak... Az I. Aranyfénykardon mondhatni tarolt a 3. epizód. Lesz címvédés? Én nagyon szeretném. 9 éve nem szavaztam, de biztos erre tettem volna akkor is a voksomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Naná, hogy van! Ezer és egy példát találni rá! Én a végső kategóriában a Star Wars Episode II: Attack of the Clonesra tettem, de az ep5 fogja ezt is elvinni. Ne legyen igazad, kell nekem mégegy pont! elég a klasszikból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt is arra szavaztam, mint a forgatókönyv esetében... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mindent bele RotS! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Sajnos csak most, a végszóra érkeztem.... de hajrá Ep5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nyomd be Doni, már holnap van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Látjátok, ennyit számít a nyílt szavazás. A SW rajongók többsége ma is OT párti, úgy tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Tipp: Ep5 126 Ep4 97 Ep3 54 Ep6 21 Ep2 12 Ep1 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Látjátok, ennyit számít a nyílt szavazás. A SW rajongók többsége ma is OT párti, úgy tűnik. Azért jó szerintem, hogy nem lett belterjes ez a szavazósdi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kéretik ennél az egynél már most felfedni az összes helyezést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb epizód I. Helyezett: Ep V – The Empire Strikes Back (sorrend: EpV, EpIII, EpVI, EpIV, EpI, EpII) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.