Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azért jó szerintem, hogy nem lett belterjes ez a szavazósdi. Persze, nem is azért írtam. Mi magunk úgyis tudjuk nagyjából, hogy mi a véleményünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jó, megérdemli, de akkor is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Gratulálok! 6 ponttal távozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Látjátok, ennyit számít a nyílt szavazás. A SW rajongók többsége ma is OT párti, úgy tűnik. Ezt én így nem jelenteném ki. Kíváncsi leszek a végső listákra. Egyébként ezért is lenne jobb a pontozásos szavazás mert az reálisabb képet adna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Díjeső végeredmény: I. helyezett: EpV - 14 díj II. helyezett: EpVI - 12 díj III. helyezett: EpIII - 9 díj IV. helyezett: EpIV-EpI - 6 díj VI. helyezett EpII - 5 díj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb epizód I. Helyezett: Ep V – The Empire Strikes Back Ezt örömmel hallom. Feldobjátok a győzteseket most, vagy majd holnap? (akkor kiszámolnám, hány találatom volt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jupppí maxitökéletes végeredmény... legalábbis számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Azért az epIV 4. hely számomra meglepő, sokkal előrébb gondoltam. Én erre az epizódra szavaztam hosszas mérlegelés után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jó film A Birodalom visszavág, csak éppen A Sith-ek bosszúja és A klónok támadása jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) A 6 nem ennyire jó, a 4 nem ennyire rossz, de persze a 2 és az 1 sem.. Sehogy sem tetszik a számszerűsített kiírás. Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jó, megérdemli, de akkor is... Pontosan... Ez a szavazás csak megerősítette bennem az érzést, hogy ma már jobban kötődök az 1-2-3 -hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Remélem mindenki élvezte a show-t. Köszönöm Dzséjtnek a közreműködést. Azt hiszem jól sült el a páros műsorvezetésünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Köszönjük, frankó volt. Most pedig jöhet az új éra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Egyébként ezért is lenne jobb a pontozásos szavazás mert az reálisabb képet adna. Viszont azt meg torzítja, hogy tuti nem szavaztak volna ennyien. Az eredményen viszont lehet, hogy nem sokat változtatna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Érdekes lesz látni, hogy 3 év múlva majd hol sikerül az új részeknek, karaktereknek, járműveknek, jeleneteknek stb.-knek leszorítani a régieket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Köszönjük, így a vége fele beesve is nagyon izgalmas és hangulatos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Donát és Dzséjt, nagyon köszönjük a színvonalas műsort! Klassz volt! Menjünk aludni! Már csak 19-et kell! vagy 18-at hisz 17-én már nem fekszünk le! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Remélem mindenki élvezte a show-t. Köszönöm Dzséjtnek a közreműködést. Azt hiszem jól sült el a páros műsorvezetésünk. Nagyszerű volt, mint mindig, párban is jók vagytok. Köszönjük az összesítést, a szövegeket, mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Reméljük pár év múlva majd jelentősen átalakulhat a kategóriák végeredménye. (Ez nyilvánvalóan akkor következik be, ha az új filmek is jók lesznek, de én bízom az erőben ) És köszönöm a szavazást. Tök jó volt, még úgy is hogy a díjátadót lekéstem Szerkesztve: 2015. November 27. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Visszakeresgettem... nem vagyok valami unortodox szavazó, 14-et eltaláltam a győztesek közül. Köszönjük az illetékeseknek, mind a szavazás, mind a díjátadó leszervezését, nagyszerű munka volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. No, én is remélem, hogy élveztétek ezt a kis műsort. Köszönöm, hogy itt voltatok, Donátnak, hogy bevett a buliba, Lucasnak, hogy csinált hat frenetikus filmet, az anyámnak, hogy anno nem ment el az ep4-re és ez bosszantotta, az apámnak, hogy öreg korára ugyanolyan kocka lett, mint én, a húgomnak, hogy nem szereti a Star Warsot, de imádja Jar Jart, a sógoromnak, aki ugyanúgy nem szereti a Star Warsot, a macskámnak, aki végig itt ült a lábamon és jól elzsibbadt, a szabadnapos kőműveseknek, a dolgod lomdínereknek, Emi néninek és Viki néninek az oviból és persze köszönöm, hogy megköszönhettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon keveset találtam el, talán ötöt, de annyi baj legyen. Hangulatos díjátadó volt, köszönöm én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Visszakeresgettem... nem vagyok valami unortodox szavazó, 14-et eltaláltam a győztesek közül. Köszönjük az illetékeseknek, mind a szavazás, mind a díjátadó leszervezését, nagyszerű munka volt. Az nagyon szép arány! Örülök, hogy jól sikerült az este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nekem 22/6 az eredményem. Elég siralmas. Tényleg másra számítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Köszi a show-t! Nagyon klassz volt. Nyolc kategóriában találtam telibe és a többi nyertesei közül csak a lépegetőssel vagyok elégedetlen szóval összvissz elégedett vagyok az eredménnyel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. a húgomnak, hogy nem szereti a Star Warsot, de imádja Jar Jart, Kell ennél több? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hogy mi olyan nagy szám ezekben a cammogó monstrumokban, azt sosem fogom megérteni... Mindegy, a szó a stúdiónál Donátnál. A tűzerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Kár, hogy nem tudtam itt lenni a teljes eredményhirdetés alatt. Majd legközelebb hátha A levezető pár fergeteges volt Ha azt írom, hogy kb. a harmadát eltalálhattam, akkor sokat írtam, szerintem ennyit sem találtam el, de hát ez ízlések és pofonok ugyebár Örülök, hogy az ep6-nak sikerült majdnem annyi díjat begyűjtenie, mint az ep5-nek. Az előbbi epizódot favorizálom, de ez sok mindenkinek biztosan nem újdonság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Íme a végeredmény: Legjobb epizód EpI - The Phantom Menace 12 EpII - Attack of the Clones 8 EpIII - Revenge of the sith 97 EpIV - A New Hope 21 EpV - The Empire Strikes Back 126 EpVI - Return of the Jedi 54 Legjobb férfi főszereplő Liam Neeson (Qui-Gon Jinn, Ep1-2) 13 Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader, Ep2-3, 6) 26 Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi, Ep1-3) 118 Harrison Ford (Han Solo, Ep4-6) 122 David Prowse (Darth Vader, Ep4-6) 11 Mark Hamill (Luke Skywalker, Ep4-6) 29 Legjobb férfi mellékszereplő Samuel L. Jackson (Mace Windu, Ep1-3) 46 Ian McDiarmid (Palaptine/Darth Sidious, Ep1-3, 5-6) 158 Christopher Lee (Count Dooku, Ep2-3) 25 Peter Cushing (Tarkin, Ep4) 7 Sir Alec Guinnes (Obi-Wan Kenobi, Ep4-6) 62 Billy Dee Williams (Lando Calrissian, Ep5-6) 20 Legjobb női szereplő Pernilla August (Shmi Skywalker, Ep1-2) 7 Natalie Portman (Padmé Amidala, Ep1-3) 131 Amy Allen (Aayla Secura, Ep2-3) 8 Shelagh Fraser (Beru néni, Ep4) 3 Carrie Fisher (Leia Organa, E4-6) 166 Caroline Blakiston (Mon Mothma, Ep6) 1 Legjobb főkarakter - új Qui-Gon Jinn (Ep1-2) 14 Anakin Skywalker/Darth Vader (Ep1-6) 103 Obi-wan Kenobi (Ep1-6) 88 Luke Skywalker (Ep3-6) 42 Leia Organa (Ep3-6) 6 Han Solo (Ep4-6) 66 Legjobb mellékkarakter - új Padmé Naberrie / Queen Amidala (Ep1-3) 13 Sheev Palpatine / Darth Sidious (Ep1-3, 5-6) 76 Yoda (Ep1-3, 5-6) 117 R2-D2 (Ep1-6) 94 Jango Fett (Ep2) 16 Wilhuff Tarkin (Ep3-4) 3 Legjobb animált karakter Sebulba (Ep1) 4 Watto (Ep1-2) 17 Yoda (Ep1-3) 157 Jar Jar Binks (Ep1-3) 28 Dexter Jettster (Ep2) 4 Grievous tábornok (Ep3) 108 Legjobb zene EpI - The Phantom Menace 32 EpII - Attack of the Clones 17 EpIII - Revenge of the sith 100 EpIV - A New Hope 46 EpV - The Empire Strikes Back 87 EpVI - Return of the Jedi 37 Legjobb zenei téma Duel of the Fates (Ep1) 65 Across the Stars (Ep2) 19 Anakin's Betrayal (Ep3) 33 Light of the Force (Force theme, Ep4) 51 The Imperial March (Ep5) 107 SW main theme (Ep1-6) 43 Legjobb bolygó Naboo (Ep1-3, 6) 69 Coruscant (Ep1-3, 6) 110 Tatooine (Ep1-4, 6) 70 Kamino (Ep2) 20 Hoth (Ep5) 32 Bespin (Ep5-6) 17 Legjobb fénykardpárbaj Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (Ep1) 92 Yoda vs. Count Dooku (Ep2) 10 Anakin Skywalker vs. Obi-Wan (Ep3) 139 Yoda vs. Darth Sidious (Ep3) 25 Luke Skywalker vs. Darth Vader (Ep5) 23 Luke Skywalker vs. Darth Vader (Ep6) 30 Legjobb felszíni csata Naboo (Ep1) 20 Geonosis (Ep2) 86 Kashyyyk (Ep3) 33 Utapau (Ep3) 10 Hoth (Ep5) 135 Endor (Ep6) 35 Legjobb űrcsata Nabooi csata (Ep1) 6 Obi-wan vs. Jango (Ep2) 14 Coruscanti csata (Ep3) 96 Yavini ütközet (Ep4) 41 Han Solo vs. Birodalom (Ep5) 43 Endori csata (Ep6) 118 Legjobb idegen lény Watto (Ep1) 4 Darth Maul (EpI) 70 Yoda (Ep1-3, 5,6) 93 Jabba (Ep1, 4, 6) 23 Chewbacca (Ep3-6) 115 Ackbar admirális (Ep6) 14 Legjobb szörny Acklay (Ep2) 24 Nexu (Ep2) 15 Boga (Ep3) 35 Wampa (Ep5) 36 Rancor (Ep6) 149 Sarlacc (Ep6) 58 Legjobb jelenet 66-os parancs (Ep3) 59 Anakin & Obi-wan: "Te voltál a kiválasztott!" majd Anakin elégése (Ep3) 54 Anakin - Obi-wan - Padmé: Mustafari jelenet (Ep3) 17 Yoda kiemeli az X-szárnyút a mocsárból (Ep5) 29 Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (Ep5) 92 Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (Ep6) 68 Legjobb forgatókönyv EpI - The Phantom Menace 6 EpII - Attack of the Clones 8 EpIII - Revenge of the sith 85 EpIV - A New Hope 40 EpV - The Empire Strikes Back 139 EpVI - Return of the Jedi 41 Legjobb jelmez Padmé Amidala ruhakölteményei (Ep1-3) 38 C-3PO (Ep1-6) 16 Jango Fett páncélja (Ep2) 50 Anakin Jedi öltözete (Ep2-3) 14 Darth Vader páncélja (Ep3-6) 162 Birodalmi egyenruhák (rohamosztagos, tiszt, őrség) (Ep4-6) 39 Legjobb maszk Darth Maul (Ep1) 144 Nute Gunray (Ep1-3) 5 Tion Medon (Ep3) 5 Összeégett Anakin (Ep3) 33 Darth Sidious (Ep3, 5-6) 55 Chewbacca (Ep3-6) 77 Kedvenc felszíni jármű AAT Droid Tank (Ep1) 6 AT-TE (Ep2) 38 Grievous egykerekű gépezete (Ep3) 33 AT-AT (Ep5-6) 145 AT-ST (Ep5-6) 29 74-Z Birodalmi robogó (Endor) (Ep6) 66 Kedvenc űrjármű Birodalmi csillagrombolók (Ep4-6) 61 Venator (Ep2-3) 12 Slave I (Ep2, 5) 17 Millenium Falcon (Ep4-6) 162 TIE vadászok (Ep4-6) 19 X-szárnyú (Ep4-6) 47 Legjobb poszter - új EpI - The Phantom Menace 30 EpII - Attack of the Clones 23 EpIII - Revenge of the sith 114 EpIV - A New Hope 36 EpV - The Empire Strikes Back 65 EpVI - Return of the Jedi 48 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Annyit hadd tegyek hozzá, hogy a következő jelöltek nyerték meg a legmagabiztosabban (a szavazatok legnagyobb százalékát begyűjtve) a versenyt: - Carrie Fisher (166 szavazat) - Millenium Falcon (162 szavazat) - Darth Vader (162 szavazat) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.