Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. (szerkesztve) Kicsit beszélhetnénk arról is, hogy mik vezettek a film mérsékelt sikeréhez, ezzel rávilágítva arra, hogy ez nem azért nem lett kifejezetten sikeres, mert egy rossz film, hanem, mert sok minden szólt ellene. Szerintetek? Szerkesztve: 2020. Május 17. - Darth Cupsy 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. 4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Kicsit beszélhetnénk arról is, hogy mik vezettek a film mérsékelt sikeréhez, ezzel rávilágítva arra, hogy ez nem azért nem lett kifejezetten sikeres, mert egy rossz film, hanem, mert sok minden szólt ellene. Szerintetek? Megemlíthetjük ezt is... olyan 19.15 körül már elkezdhetünk majd gyülekezni amúgy. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Discord link a SOLO kibeszéléséhez:https://discord.gg/uq4exG Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. (szerkesztve) A SOLO kibeszélő hanganyaga. 2 óra 12 perc tömény Star Wars tartalom! Meg is lepett, hogy a SOLO-ról sikerült ennyit beszélgetnünk, de gond nélkül Egy kérdés az Adminokhoz: Nem teszitek ki esetleg a Fórum Facebook oldalára a Podcast adásokat? Szerkesztve: 2020. Május 17. - Darth Riddick 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Egy újabb meghallgatandó adás. A facebook-ot illetően @Dzséjt tud majd intézkedni. Egyébként jó az ötlet. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Kiteszem őket. Nem is tudom, miért nem jutott ez eddig eszembe, miközben már korábban is tettem ki podcastotokat. 1 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 18. No problemo! Megesik ez! Hamarosan jön a SOLO-ról is a YouTube videó Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. És a már említett YouTube verzió: 1 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Vasárnap akkor RO? Csak azért kérdem, mert igen nagy a csend a topicban az előző alkalmakhoz képest. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Én meg végre eljutottam oda, hogy kitettem Facebookra a Podcastot, az utolsó, ep2-es anyagot emeltem ki, de az egész lejátszási listát linkeltem, így aki rákattint, az mind a kilenc részt elérheti. Aztán innentől akkor kirakom az új podcastokat. 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Most hallgattam végig a Solo beszélgetést, és nagyon tetszett. Igazán megadtátok a módját, gratulálok, srácok! 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Vasárnap akkor RO? Csak azért kérdem, mert igen nagy a csend a topicban az előző alkalmakhoz képest. Igen, holnap majd jövök a részletekkel, de olyan 19.30-20.00 körül kezdenénk, ha mindenkinek megfelelő. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Jövök majd én is! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Holnap este lezárjuk a spin-off filmeket és egyber ráfordulunk majd a klasszikus trilógiára. A Rogue One kibeszélője a szokásos időpontban kezdődne, tehát olyan 19.30-19.45 körül. A témák tekintetében kissé az Ep. II-es kibeszélőhöz hasonló felépítésre gondoltam, hogy kevesebb nagy téma lenne, de azokon belül beszélnénk még kissebb dolgokról, illetve az adott blokkhoz köthető karakterekről: - A Birodalom felemelkedése és csúcsa: itt megnéznék, hogy milyen képet mutat a Birodalomról ez a film, kronológiai sorrendben haladva ez mennyiben másabb, mint a korábbi képek, amit kaptunk erről a rendszerről. Itt szóbakerülne a film egyik főszereplője, a Halálcsillag és, hogy ez mennyiben alakította át a Birodalmat, illetve milyen új távlatokat nyitott a galaxisban. A karakterek közül itt kerülne szóba Krennic, Tarkin és Vader is, valamint a korábbi birodalmi idők kapcsán szót ejtenénk Galen Erso ténykedéséről is. - A második nagy topic értelemszerűen a Lázadás lenne. Itt végigvennénk, hogy milyen helyzetből kell indulnia a lázadóknak, milyen az a kép, amit erről a frakcióról láthatunk és esetleg mennyire árnyalta ez a film azt a képet, amit eddig a Lázadásról gondoltunk. A Lázadás és a Birodalom kapcsolatáról is beszélnénk, hogy hogyan jöhetett létre és hol hibázhatott, vagy hol cselekedhetett volna másként a Birodalom, hogy elejét vegye ennek. A karakterek között itt kerülne szóba, Jyn, Cassian, K-2SO. - A harmadik nagyobb téma pedig az lenne, hogy hogyan bővítette az univerzumot ez a film (ide mindenki összeszedheti azt is akár, hogy mi volt a kohéziós elem a filmben a Saga-val kapcsolatban, de ide jönne ugyanakkor az is, hogy milyen új dolgokat tudtunk meg a RO-ból). Beszélnénk Saw Gerreraról és a hozzá köthető erőkről, az ő szerepükről az ellenállásban, de itt kerülne szóba Chirrut Imwe is és a Whillek őrzői, és hogy miként viszonyul ez a film a Saga egyik nagy misztériumához az Erőhöz, valamint Baze-t és Bodhit is ebben a topicban elmítenénk meg. - Kedvenc jelenetek... - A szokásos értékelés zárná az adást. Ennyi lenne, próbálom majd tartani az idő keretet, remélem mindenkinek jó a holnap esti időpont és aki szeretne becsatlakozni, akár hallgatóként is, azt szívesen látjuk! 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Update: Az a helyzet, hogy most beszéltem Riddick-el, nem fog tudni jönni, ami többek között amiatt is baj, hogy ő csinálja a felvételeket, úgyhogy lehet, hogy el kellene halasztanunk a RO kibeszélőt egy héttel... @Darth Cupsy vagy @Donát ti meg tudnátok oldani a felvételt? Mert akkor nyomhatjuk most is, Riddick azt mondta mehet nélküle is, csak én megmondom őszintén nem csináltam még és nem tudom hogy kellene megoldani... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. A jövőhét jobb lenne. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 1 perccel korábban, Wilde írta: Update: Az a helyzet, hogy most beszéltem Riddick-el, nem fog tudni jönni, ami többek között amiatt is baj, hogy ő csinálja a felvételeket, úgyhogy lehet, hogy el kellene halasztanunk a RO kibeszélőt egy héttel... @Darth Cupsy vagy @Donát ti meg tudnátok oldani a felvételt? Mert akkor nyomhatjuk most is, Riddick azt mondta mehet nélküle is, csak én megmondom őszintén nem csináltam még és nem tudom hogy kellene megoldani... Szerintem halasszunk inkább. Részemről a jövő hét is jó! 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Sziasztok! Elnézést a kavarásért, én is csak nemrég tudtam meg egy olyan tényezőt, ami kicsit átirata a ma estémet, és sajnis elfelejtettem szólni, ne haragudjatok! Ha esetleg a héten valamelyik este (nekem a péntek és szombat este tuti nem jó) be tudjuk pótolni, akkor vasárnap folytathatjuk az Új reménnyel, vagy csúsztatjuk a RO-t egy hetet. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Megbeszéltük a résztvevőkkel és inkább elhalasztjuk, úgyhogy jövő héten ugyanebben az időpontban, a fentebb ismertetett tematika szerint fog zajlani az adás, a csúszásért elnézést, de ami jó hír, hogy ismét teljes létszámmal 4-en leszünk majd és előreláthatólag egy nagyon részletes adással jövünk! 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 5 perccel korábban, Darth Riddick írta: Elnézést a kavarásért, én is csak nemrég tudtam meg egy olyan tényezőt, ami kicsit átirata a ma estémet, és sajnis elfelejtettem szólni, ne haragudjatok! Nem gáz nekem is közbe jött valami és én meg emiatt nem végeztem a filmmel, amikor abbahagytam akkor robbant ki csak a csata, így legalább végzek vele 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Ma pont készültem belehallgatni a műsorba, de jövő héten is jó lesz. Közben meghallgattam az Ep1 kibeszélőt, és az is remekül sikerült! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Akkor ma 19.30-tól lenne a Rogue One kibeszélő, ha mindenkinek jó... 3 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Friss Discord link: https://discord.gg/VC6bDC Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. (szerkesztve) Íme a hanganyag: Zsivány egyes kibeszélő Jó szórakozást! Szerkesztve: 2020. Május 31. - Darth Riddick 5 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Ennek a filmnek a kibeszélőjét már nagyon vártam. 1 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Nyilván haza beszélek, mert véleményem szerint nagyon jó beszélgetéseket sikerül összehoznunk a srácokkal mindig.... most is 2 óra 19 perc tömény SW tartalom! Mi élveztük, remélem nektek is tetszeni fog! 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Tegnap beléptem, aztán gyorsan kiderült, hogy nem tudnék rá figyelni, így szó nélkül távoztam. Elnézést érte! De meg fogom hallgatni utólag. Ui: Kiváncsiságból most is rányomtam a linkre, és még enged belépni. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. 3 órával ezelőtt, Pildi írta: Ui: Kiváncsiságból most is rányomtam a linkre, és még enged belépni. Az folyamatosan működik amíg Riddick nem törli a szervert 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Srácok?! Ma este mehet a New Hope kibeszélő? Ha esetleg nem jó tolhatunk rajta, kérlek jelezzetek vissza! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Nekem mindegy. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.