Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. +1 Ha rá érek Téma: Passz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Ha ráérek - bár az elmúlt napok fordulatai után ez nagyon nem biztos -, akkor leszek. Téma: ep7 vol. 2, Rogue One, ep1-2-3 vol. 2. Ep4-5-6 vol 1. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. A "ha ráérek"-re reagálnék... nyilván megpróbáljuk úgy belőni az időpontot, ami lehetőleg mindenkinek, de legalább a többségnek jó! Cupsy, ez a téma, amit felvetettél nagyon érdekes... szerintem lecsaphatnánk rá egy adás erejéig Dzséjt, jók a felvetések. Én akkor javasolnék egyet, aztán kíváncsi vagyok mi lenne a reakció rá. Azt mondom, hogy most vegyük elő az Original Trilogy-t. EP VII szvsz nagyon telítette az elmúlt hónapokban az étert, később még visszatérhetünk rá, és az EP VIII kapcsán úgy is fogunk még beszélni róla. A Rogue One-t is kicsit még pihentetném, had kerüljön jobban be a köztudatba és majd akkor lecsapunk rá. Prequel vol 2-t is inkább picit későbbre hagynám (de azt a témát folytatnunk KELL!!!) sőt én később az animációs sorozatokkal (főleg REBELS) foglalkozó epizódot is beiktatnék majd... de mint írtam én most az OT vol 1-et dobnám fel, mint a következő adás témája. Vélemények? Egyéb ötletek? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Nekem jó az OT. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Ezúttal valószínűleg már én is részt tudnék venni, bár időpontot még nem mondanék rögtön. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szívesen jövök, ha megfelelő lesz az időpont. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Nos mi a helyzet? Egy hónap eltelt, elég nagy a csönd.. Én már hallgatnám az új podcastet Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. (szerkesztve) Kedves Barátaim! Holnaptól szeptember utolsó hetéig sokkal jobban le lesz kötve/beosztva/betáblázva/stb... az időm, sem mint azt akár csak néhány nappal ez előtt is előre láttam volna. Azért sem jelentkeztem podcast ügyben korábban, mert már egy ideje eleve jóval kevesebb a szabadidőm, mint korábban volt, így nem tudtam biztos időpont-ajánlattal jelentkezni a következő felvétellel kapcsolatban, holnaptól ez meg pláne így lesz néhány hónapig... ...viszont! Szeretném felajánlani a lehetőséget NEKTEK, hogy nélkülem is lebonyolíthassátok a beszélgetést és a felvételt. TS-t biztosítok, a felvételt is elmondom, hogyan kell TS-en belül megoldani (2-3 kattintás az egész ) a YouTube-ra való feltöltést is megbeszéljük/megoldjuk.... de amondó vagyok, hogy miattam ne húzzuk tovább a dolgot! Kellene legalább egy vagy kettő "fő" ember a projecthez, aki(k)nek adnék admin jogot a TS-re és elmondanék minden fontos infót annak használatáról, a felvételről, stb... Kérlek gondoljátok át és írjatok ez ügyben! Előre is köszönöm! (U.i.: Nem, nem mondok le a sorozatról, de szeptember utolsó hetétől előbb szinte biztos, hogy nem fogok ráérni, de nem kellene addig pihenni hagyni a dolgot!) Szerkesztve: 2016. Május 29. - Darth Riddick Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 30. Hozzászólás ideje: 2016. Május 30. Én jelenleg nem igazán tudok beszélni, úgyhogy egyelőre a magam nevében nem tudok élni sajnos a felkínált lehetőséggel. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. (szerkesztve) Sziasztok kedves Casterek! (Van ilyen szó? Mindegy! Mostantól lesz! ) Örömömre szolgál jelezni, hogy ugyan még hátra van a korábbi hsz-ben jelzett szeptember uccsó hetéig szűk 2 hónap, de utána részemről újra bele csaphatunk a lecsóba, ami a PodCast sorozat további epizódjainak felvételét illeti kedvenc témánkban, ami nem mást, mint a Star Wars! Én a magam részéről már nagyon várom, remélem ti is így vagytok ezzel Ugyan van még idő szeptember végéig, de akik a régi résztvevők közül újra jönne a felvételre, illetve a többiek közül (akik eddig még nem voltak) szívesen részt vennének benne, itt a topikban jelezhetik szándékukat, sőt, kifejezetten kérlek is erre benneteket! + nyugodtan lehet hozni téma felvetéseket, ötleteket is! Szóval hamarosan visszatér a Star Wars SAGA PodCast sorozat a 4. résszel... már nem kell olyan sokat aludni! Szerkesztve: 2016. Augusztus 5. - Darth Riddick Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Én kihagyom Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Én nagy örömmel hallgatom majd. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Szóval hamarosan visszatér a Star Wars SAGA PodCast sorozat a 4. résszel... már nem kell olyan sokat aludni! Ez jó hír, az külön öröm, hogy már nem kell olyan sokat aludni Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Akkor ebből nem lesz semmi? Hallgatóként kiváncsi lennék rá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Szeptember után lesz. Én - igaz nem itt, hanem face-en - már jeleztem Riddicknek, hogy benne vagyok a dologban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Én is hallgatnám, szóval hajrá! Túl sokat vártok. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Ebben a hónapban kellene összehozni a következő adást... én azt mondom, hogy várjuk meg a Rouge One következő trailerét és lehetne ennek apropóján a Rouge One a témánk! Vélemény? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Én benne vagyok. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Szuper! Remélem a többiek is jeleznek majd, akik szívesen részt vennének a beszélgetésben... és akkor hamarosan megbeszéljük a részleteket! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Engem érdekelne, de mikorra várható a következő trailer? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. 10. 30-án rá is érnék a magam részéről (28-án és 29-én is elfoglaltságom lesz sajnos) de ha a többi résztvevőnek is megfelelne 30-a /vasárnap/ este mondjuk, akkor mehet ezerrel! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Előre láthatóan nékem jó. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Szerintem nekem is jó lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Szerintem én is tudok jönni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Sajnos én mégsem érek rá, jelenésem lesz Pesten. Mér nyár óta le van ez beszélve, csak jellemző mód rosszul emlékeztem a dátumra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. (szerkesztve) Ne igyál annyit. Rontja a rövidtávú memóriát. Először. Utána jön a hosszútávú. Aztán meg...† Szerkesztve: 2016. Október 12. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Ne igyál annyit. Rontja a rövidtávú memóriát. Először. Utána jön a hosszútávú. Aztán meg...† A szurkálódásról nem tartanak ilyesmit? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Hozzászólás ideje: 2016. Október 13. Ne igyál annyit. Rontja a rövidtávú memóriát. Először. Utána jön a hosszútávú. Aztán meg...† Ebben én nem hiszek, de amúgy te kivagy? Ismerjük egymást? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.