Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars SAGA PodCast sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A "ha ráérek"-re reagálnék... nyilván megpróbáljuk úgy belőni az időpontot, ami lehetőleg mindenkinek, de legalább a többségnek jó! ;)

Cupsy, ez a téma, amit felvetettél nagyon érdekes... szerintem lecsaphatnánk rá egy adás erejéig ;)

Dzséjt, jók a felvetések. Én akkor javasolnék egyet, aztán kíváncsi vagyok mi lenne a reakció rá.

Azt mondom, hogy most vegyük elő az Original Trilogy-t. EP VII szvsz nagyon telítette az elmúlt hónapokban az étert, később még visszatérhetünk rá, és az EP VIII kapcsán úgy is fogunk még beszélni róla. A Rogue One-t is kicsit még pihentetném, had kerüljön jobban be a köztudatba és majd akkor lecsapunk rá. Prequel vol 2-t is inkább picit későbbre hagynám (de azt a témát folytatnunk KELL!!!) sőt én később az animációs sorozatokkal (főleg REBELS) foglalkozó epizódot is beiktatnék majd... de mint írtam én most az OT vol 1-et dobnám fel, mint a következő adás témája. Vélemények? Egyéb ötletek? :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kedves Barátaim!

Holnaptól szeptember utolsó hetéig sokkal jobban le lesz kötve/beosztva/betáblázva/stb... az időm, sem mint azt akár csak néhány nappal ez előtt is előre láttam volna. Azért sem jelentkeztem podcast ügyben korábban, mert már egy ideje eleve jóval kevesebb a szabadidőm, mint korábban volt, így nem tudtam biztos időpont-ajánlattal jelentkezni a következő felvétellel kapcsolatban, holnaptól ez meg pláne így lesz néhány hónapig...

...viszont!

Szeretném felajánlani a lehetőséget NEKTEK, hogy nélkülem is lebonyolíthassátok a beszélgetést és a felvételt. TS-t biztosítok, a felvételt is elmondom, hogyan kell TS-en belül megoldani (2-3 kattintás az egész ;)) a YouTube-ra való feltöltést is megbeszéljük/megoldjuk.... de amondó vagyok, hogy miattam ne húzzuk tovább a dolgot!

Kellene legalább egy vagy kettő "fő" ember a projecthez, aki(k)nek adnék admin jogot a TS-re és elmondanék minden fontos infót annak használatáról, a felvételről, stb...

Kérlek gondoljátok át és írjatok ez ügyben!

Előre is köszönöm!

(U.i.: Nem, nem mondok le a sorozatról, de szeptember utolsó hetétől előbb szinte biztos, hogy nem fogok ráérni, de nem kellene addig pihenni hagyni a dolgot!) :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sziasztok kedves Casterek! :) (Van ilyen szó? Mindegy! Mostantól lesz! :D)

Örömömre szolgál jelezni, hogy ugyan még hátra van a korábbi hsz-ben jelzett szeptember uccsó hetéig szűk 2 hónap, de utána részemről újra bele csaphatunk a lecsóba, ami a PodCast sorozat további epizódjainak felvételét illeti kedvenc témánkban, ami nem mást, mint a Star Wars! :)

Én a magam részéről már nagyon várom, remélem ti is így vagytok ezzel :)

Ugyan van még idő szeptember végéig, de akik a régi résztvevők közül újra jönne a felvételre, illetve a többiek közül (akik eddig még nem voltak) szívesen részt vennének benne, itt a topikban jelezhetik szándékukat, sőt, kifejezetten kérlek is erre benneteket! + nyugodtan lehet hozni téma felvetéseket, ötleteket is!

Szóval hamarosan visszatér a Star Wars SAGA PodCast sorozat a 4. résszel... már nem kell olyan sokat aludni! :);)

Szerkesztve: - Darth Riddick

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szóval hamarosan visszatér a Star Wars SAGA PodCast sorozat a 4. résszel... már nem kell olyan sokat aludni! :);)

Ez jó hír, az külön öröm, hogy már nem kell olyan sokat aludni :):evil:

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ebben a hónapban kellene összehozni a következő adást... én azt mondom, hogy várjuk meg a Rouge One következő trailerét és lehetne ennek apropóján a Rouge One a témánk! Vélemény?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

10. 30-án rá is érnék a magam részéről (28-án és 29-én is elfoglaltságom lesz sajnos) de ha a többi résztvevőnek is megfelelne 30-a /vasárnap/ este mondjuk, akkor mehet ezerrel! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.