Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Yoda botja kapcsán jutott eszembe a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Ez vajon Yodára is igaz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Ne igyál többet. Egyébként ettől a résztől megkaphatod azt amit a VII -től nem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Yoda botja kapcsán jutott eszembe a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Ez vajon Yodára is igaz? Te hülye vagy..! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Yoda botja kapcsán jutott eszembe a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Ez vajon Yodára is igaz? De hát Yoda igen is nagy ember. Illetve nagy "ember", akármilyen fajba tartozik is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. A sztori lényege Luke -hoz fog kötődni ebben biztos vagyok. Eddig még semmit nem láttunk, csak felvázolták mi a helyzet a galaxisban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. A sztori lényege Luke -hoz fog kötődni ebben biztos vagyok. Csak óvatosan! Ez így ebben a formában a 7-re is nagyon igaz! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Már alig várom, hogy láthassam akcióban az "öreget". Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Már alig várom, hogy láthassam akcióban az "öreget". Én már annak is örülök ha megszólal Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Én azt várnám, hogy valami újat, többet mutasson az Erővel. Olyat,amilyet még nem látott a népes rajongótábor a vásznon. Yoda egy vadászgépet emelt ki a vízből, Luke meg mondjuk kiemelhetné az egyik szigetet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Én is ezt várom. Luke és Rey bővítsenek az SW univerzumon. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Van egy olyan érzésem, hogy ebben nem lesz hiba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerintem se. És persze bízom benne, hogy magyarázat is lesz bőven. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerintem ebben se lesz hiba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Legyen úgy miki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Mark Hamill 14 órákat dolgozik naponta a filmen. Ezek szerint rengeteget fog szerepelni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Nagyon remélem hogy magához röpteti a kardot Rey kezéből. Azt bírnám a legjobban ha valahogy úgy csinálná ahogy Palpi mellől is magához rántotta az aktuálisat. Valamennyi teketória után hirtelen kinyújtaná a spádé felé a kezét és már repülne is hozzá. Na az nagyon bejönne. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Nagyon remélem hogy magához röpteti a kardot Rey kezéből. Azt bírnám a legjobban ha valahogy úgy csinálná ahogy Palpi mellől is magához rántotta az aktuálisat. Valamennyi teketória után hirtelen kinyújtaná a spádé felé a kezét és már repülne is hozzá. Na az nagyon bejönne. Arra számítasz, hogy pont onnan folytatják, ahol abbahagyták? Akkor mi lesz a nyitószövegben? Amúgy nekem nem tetszene. Az ep7 alapján, azt mondom nem kéri vissza a kardot. Az már új gazdát választott. De bemutatkozásnak, gondolatébrszesztésnek, köszönésnek fel kellett mutatni/ajánlani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Érdekesebb lesz amikor majd érdeklődik a kard felől. Szerintem Maz elárulja hogy talált rá. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Mark Hamill 14 órákat dolgozik naponta a filmen. Ezek szerint rengeteget fog szerepelni. Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Arra számítasz, hogy pont onnan folytatják, ahol abbahagyták? Én speciel flashback-ben gondolkodtam. Úgy vagyok vele hogy valahogy csak ki kéne derülnie mire jutottak. Nagyon beleéltem magam ebbe a magához röptetős dologba. De azzal se lenne különösebb bajom ha esetleg csak beszélnének róla és nem kéne Luke-nak a spádé. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Én speciel flashback-ben gondolkodtam. Úgy vagyok vele hogy valahogy csak ki kéne derülnie mire jutottak. Nagyon beleéltem magam ebbe a magához röptetős dologba. De azzal se lenne különösebb bajom ha esetleg csak beszélnének róla és nem kéne Luke-nak a spádé. Azt gondolom, hogy flashback ügyben már állást foglalt a 7, és a továbbiakban is megleszünk akkor nélküle. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt. Ki tudja mennyit kellett gyakorolnia hogy újra hozhassa Luke-ot. :D Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Azt gondolom, hogy flashback ügyben már állást foglalt a 7, és a továbbiakban is megleszünk akkor nélküle. No majd meglátjuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt. Hamill posztolta twitteren. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Június 28. Hozzászólás ideje: 2016. Június 28. Mark Hamill elszólta magát. http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/13753/news/a-viii-resz-lehet-luke-skywalker-utolso-filmje Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 28. Tipikus bulvár. Bele lehet magyarázni, hogy eltűnik a színről Luke, de felesleges. Mark le is írta mi a helyzet. Nem hinném, hogy egy ilyen dolgot csak úgy elkottyant. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Most már biztos, hogy Luke körül fog bonyolódni a cselekmény. Szerintetek mi lesz az az érzelmi töltet ami Luke életében változást hoz? Adja magát a Leiával való találkozás...szerintem az. Viszont az elképzelhető lenne, hogy nem érezte meg Han halálát? Vajon milyen státuszba fog kerülni a film végére? Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Lehet hogy Kylo megöli, és Leiának kellet volna a vonalat tovább vinni, Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. (szerkesztve) Az kemény lenne de szerintem esélytelen. Bár lesz egy összecsapás a film végén a Ren lovagokkal ha minden igaz. Szerkesztve: 2017. Január 13. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Szerintem Luke-nak túl kellene élnie ezt a trilógiát is. Nem lehet minden nagy karaktert halállal zárni. Egy feltámasztott, vagy épp virágzásnak induló Jedi rend lenne a jó befejezése ennek a trilógiának. És oda kell egy "Yoda". Ez lehetne Luke. A Sithek bosszúja után megérdemelné a galaxis, hogy felvirágozzon a rend végre nyíltan és méltósággal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.