Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Luke Skywalker, a remete

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én azt várnám, hogy valami újat, többet mutasson az Erővel. Olyat,amilyet még nem látott a népes rajongótábor a vásznon. Yoda egy vadászgépet emelt ki a vízből, Luke meg mondjuk kiemelhetné az egyik szigetet.:)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon remélem hogy magához röpteti a kardot Rey kezéből. Azt bírnám a legjobban ha valahogy úgy csinálná ahogy Palpi mellől is magához rántotta az aktuálisat. Valamennyi teketória után hirtelen kinyújtaná a spádé felé a kezét és már repülne is hozzá. Na az nagyon bejönne. :cool:

Hozzászólás ideje:

Nagyon remélem hogy magához röpteti a kardot Rey kezéből. Azt bírnám a legjobban ha valahogy úgy csinálná ahogy Palpi mellől is magához rántotta az aktuálisat. Valamennyi teketória után hirtelen kinyújtaná a spádé felé a kezét és már repülne is hozzá. Na az nagyon bejönne. :cool:

Arra számítasz, hogy pont onnan folytatják, ahol abbahagyták?

Akkor mi lesz a nyitószövegben?

Amúgy nekem nem tetszene. Az ep7 alapján, azt mondom nem kéri vissza a kardot.

Az már új gazdát választott. De bemutatkozásnak, gondolatébrszesztésnek, köszönésnek fel kellett mutatni/ajánlani.

Hozzászólás ideje:

Mark Hamill 14 órákat dolgozik naponta a filmen. Ezek szerint rengeteget fog szerepelni. :clap:

Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt.

Hozzászólás ideje:

Arra számítasz, hogy pont onnan folytatják, ahol abbahagyták?

Én speciel flashback-ben gondolkodtam. Úgy vagyok vele hogy valahogy csak ki kéne derülnie mire jutottak. Nagyon beleéltem magam ebbe a magához röptetős dologba. De azzal se lenne különösebb bajom ha esetleg csak beszélnének róla és nem kéne Luke-nak a spádé.

Hozzászólás ideje:

Én speciel flashback-ben gondolkodtam. Úgy vagyok vele hogy valahogy csak ki kéne derülnie mire jutottak. Nagyon beleéltem magam ebbe a magához röptetős dologba. De azzal se lenne különösebb bajom ha esetleg csak beszélnének róla és nem kéne Luke-nak a spádé.

Azt gondolom, hogy flashback ügyben már állást foglalt a 7, és a továbbiakban is megleszünk akkor nélküle.

Hozzászólás ideje:

Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt.

Ki tudja mennyit kellett gyakorolnia hogy újra hozhassa Luke-ot. :D :D

newluke.jpg

Hozzászólás ideje:

Azt gondolom, hogy flashback ügyben már állást foglalt a 7, és a továbbiakban is megleszünk akkor nélküle.

No majd meglátjuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hamill posztolta twitteren.

• 2 héttel később...
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most már biztos, hogy Luke körül fog bonyolódni a cselekmény. Szerintetek mi lesz az az érzelmi töltet ami Luke életében változást hoz? Adja magát a Leiával való találkozás...szerintem az. Viszont az elképzelhető lenne, hogy nem érezte meg Han halálát? :hmm: Vajon milyen státuszba fog kerülni a film végére?

Hozzászólás ideje:

Szerintem Luke-nak túl kellene élnie ezt a trilógiát is.

Nem lehet minden nagy karaktert halállal zárni. Egy feltámasztott, vagy épp virágzásnak induló Jedi rend lenne a jó befejezése ennek a trilógiának.

És oda kell egy "Yoda". Ez lehetne Luke. A Sithek bosszúja után megérdemelné a galaxis, hogy felvirágozzon a rend végre nyíltan és méltósággal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.