Hozzászólás ideje: 2016. Április 17.9 éve Yoda botja kapcsán jutott eszembe a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Ez vajon Yodára is igaz?
Hozzászólás ideje: 2016. Április 17.9 éve Szerző Ne igyál többet. Egyébként ettől a résztől megkaphatod azt amit a VII -től nem.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 17.9 éve Yoda botja kapcsán jutott eszembe a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Ez vajon Yodára is igaz? Te hülye vagy..!
Hozzászólás ideje: 2016. Április 17.9 éve Yoda botja kapcsán jutott eszembe a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Ez vajon Yodára is igaz? De hát Yoda igen is nagy ember. Illetve nagy "ember", akármilyen fajba tartozik is.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 30.9 éve Szerző A sztori lényege Luke -hoz fog kötődni ebben biztos vagyok. Eddig még semmit nem láttunk, csak felvázolták mi a helyzet a galaxisban.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 30.9 éve A sztori lényege Luke -hoz fog kötődni ebben biztos vagyok. Csak óvatosan! Ez így ebben a formában a 7-re is nagyon igaz!
Hozzászólás ideje: 2016. Április 30.9 éve Már alig várom, hogy láthassam akcióban az "öreget". Én már annak is örülök ha megszólal
Hozzászólás ideje: 2016. Április 30.9 éve Én azt várnám, hogy valami újat, többet mutasson az Erővel. Olyat,amilyet még nem látott a népes rajongótábor a vásznon. Yoda egy vadászgépet emelt ki a vízből, Luke meg mondjuk kiemelhetné az egyik szigetet.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 30.9 éve Szerző Én is ezt várom. Luke és Rey bővítsenek az SW univerzumon.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 30.9 éve Szerző Szerintem se. És persze bízom benne, hogy magyarázat is lesz bőven.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 17.9 éve Szerző Mark Hamill 14 órákat dolgozik naponta a filmen. Ezek szerint rengeteget fog szerepelni.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 17.9 éve Nagyon remélem hogy magához röpteti a kardot Rey kezéből. Azt bírnám a legjobban ha valahogy úgy csinálná ahogy Palpi mellől is magához rántotta az aktuálisat. Valamennyi teketória után hirtelen kinyújtaná a spádé felé a kezét és már repülne is hozzá. Na az nagyon bejönne.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Nagyon remélem hogy magához röpteti a kardot Rey kezéből. Azt bírnám a legjobban ha valahogy úgy csinálná ahogy Palpi mellől is magához rántotta az aktuálisat. Valamennyi teketória után hirtelen kinyújtaná a spádé felé a kezét és már repülne is hozzá. Na az nagyon bejönne. Arra számítasz, hogy pont onnan folytatják, ahol abbahagyták? Akkor mi lesz a nyitószövegben? Amúgy nekem nem tetszene. Az ep7 alapján, azt mondom nem kéri vissza a kardot. Az már új gazdát választott. De bemutatkozásnak, gondolatébrszesztésnek, köszönésnek fel kellett mutatni/ajánlani.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Szerző Érdekesebb lesz amikor majd érdeklődik a kard felől. Szerintem Maz elárulja hogy talált rá.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Mark Hamill 14 órákat dolgozik naponta a filmen. Ezek szerint rengeteget fog szerepelni. Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Arra számítasz, hogy pont onnan folytatják, ahol abbahagyták? Én speciel flashback-ben gondolkodtam. Úgy vagyok vele hogy valahogy csak ki kéne derülnie mire jutottak. Nagyon beleéltem magam ebbe a magához röptetős dologba. De azzal se lenne különösebb bajom ha esetleg csak beszélnének róla és nem kéne Luke-nak a spádé.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Én speciel flashback-ben gondolkodtam. Úgy vagyok vele hogy valahogy csak ki kéne derülnie mire jutottak. Nagyon beleéltem magam ebbe a magához röptetős dologba. De azzal se lenne különösebb bajom ha esetleg csak beszélnének róla és nem kéne Luke-nak a spádé. Azt gondolom, hogy flashback ügyben már állást foglalt a 7, és a továbbiakban is megleszünk akkor nélküle.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt. Ki tudja mennyit kellett gyakorolnia hogy újra hozhassa Luke-ot. :D
Hozzászólás ideje: 2016. Június 18.9 éve Azt gondolom, hogy flashback ügyben már állást foglalt a 7, és a továbbiakban is megleszünk akkor nélküle. No majd meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 19.9 éve Szerző Ezekkel a hírekkel csak óvatosan. A VII. forgatása alatt is voltak hasonló infók hogy Hamill egy hónapot forgatott meg ilyenek. Ráadásul egy stúdió előtti fotóval is megettek minket. Azt láttuk a végeredményt. Hamill posztolta twitteren.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 28.9 éve Mark Hamill elszólta magát. http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/13753/news/a-viii-resz-lehet-luke-skywalker-utolso-filmje
Hozzászólás ideje: 2016. Június 28.9 éve Szerző Tipikus bulvár. Bele lehet magyarázni, hogy eltűnik a színről Luke, de felesleges. Mark le is írta mi a helyzet. Nem hinném, hogy egy ilyen dolgot csak úgy elkottyant.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 13.8 éve Szerző Most már biztos, hogy Luke körül fog bonyolódni a cselekmény. Szerintetek mi lesz az az érzelmi töltet ami Luke életében változást hoz? Adja magát a Leiával való találkozás...szerintem az. Viszont az elképzelhető lenne, hogy nem érezte meg Han halálát? Vajon milyen státuszba fog kerülni a film végére?
Hozzászólás ideje: 2017. Január 13.8 éve Lehet hogy Kylo megöli, és Leiának kellet volna a vonalat tovább vinni,
Hozzászólás ideje: 2017. Január 13.8 éve Szerző Az kemény lenne de szerintem esélytelen. Bár lesz egy összecsapás a film végén a Ren lovagokkal ha minden igaz. Szerkesztve: 2017. Január 13.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Január 15.8 éve Szerintem Luke-nak túl kellene élnie ezt a trilógiát is. Nem lehet minden nagy karaktert halállal zárni. Egy feltámasztott, vagy épp virágzásnak induló Jedi rend lenne a jó befejezése ennek a trilógiának. És oda kell egy "Yoda". Ez lehetne Luke. A Sithek bosszúja után megérdemelné a galaxis, hogy felvirágozzon a rend végre nyíltan és méltósággal.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.