Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga jubileum

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha nem jó a program, van egy csomó pub a városban. :)

Én is emlékszem, hogy miket igérgettek(és mikorra) 2005-ben.Csak nehogy úgy járjon az élőszereplős sorozat, mint a Duke Nukem Forever.

Hozzászólás ideje:
Tekintve hogy a Jabbás képhez már hiába is akarnék csatlakozni...

...De ez akkor most nagyon furcsa. :) Az ízlésvilágom még ennyire nem volt közel egy nőéhez :D

Hozzászólás ideje:
Hmm, én is szívesen megnézném ezt a dokumentumfilmet.

Ha tudtok adni tárhelyet, szívesen feltöltöm.

Gondolom elég a 720 megás változat, nem kell a teljes dvd-s.

Egyébként szerintem a legjobb Star Wars -os dokumentumfilm a "nem making of" kategóriában.

Mindjárt felteszek egy kis részletet belőle...

Hozzászólás ideje:

Ó, te benned sose lehet csalódni. :)

Persze elég a 720 megás változat elég, örülnénk ha feltudnád tölteni.

Szerintem tárhelynek jó az atw, darabolva két helyre fel lehet tölteni.Bár hátha van valakinek saját webhelye, ahova felférne.

Hozzászólás ideje:
Köszi Tibi!

Eddig magasan ez a legjobb meglepetés a 30. évforduló tortája mellett. Reméljük ez az óriási nézettség, amit a hírekben írtak, még több ehhez hasonló film elkészítésére ösztönzi a tv-seket.

Hozzászólás ideje:

Huhúú!

Most néztem bele!

Nagyon jó! Istenien összerakott doksifilm!

Köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmemet!

Tibinek köszi a torrentlinket.

Hozzászólás ideje:
Nekem is! Esetleg felirat lenne hozzá valahol?

Kizárt. Nem is érdemes rá várni, szerintem soha sem lesz hozzá felirat.

Viszont arra van esély, hogy egyszer szinkronosan leadják, mint a 3 C-3PO-s technikai, meg az 1 állatos dokumentumfilmet a Discovery-n meg az Animal Planet-en.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megnéztem, igazából nem is nagyon kellett a felirat. Egyszerűen elképesztő! Ezt mindenkinek mutogatni kellene. Megszületett az első, SW SAGA-t feldolgozó dokumentumfilm. Maximális elismerésem az alkotóknak!

Egyébként maximálisan egyetértek Tiburral! Ez a legkellemesebb meglepetés (a CW trailer mellett) a 30.-ik évfordulóra.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ha valakinek van angol felirata hozzá, lefordítom, de anélkül hallás alapján nem szívesen kezdeném el. /elég sokáig is tartana/

Hozzászólás ideje:

Nagyjából mi van benne?Embeerk egy székben elmondják a véleményüket a Sagártól?Az a baj, hogy angolul nem látom értelmét leszedni.

Hozzászólás ideje:

Szuper összevágások a 6 részből, összehasonlítások, és szakértők mondják el a különböző karakterek szerepét, történetét és párosítják történelmi szereplőkkel, mítoszokkal stb. Nagyon ott van a szeren! :( Mindenképp érdemes megnézni.

Hozzászólás ideje:
Szuper összevágások a 6 részből, összehasonlítások, és szakértők mondják el a különböző karakterek szerepét, történetét és párosítják történelmi szereplőkkel, mítoszokkal stb. Nagyon ott van a szeren! :( Mindenképp érdemes megnézni.

Köszi szépen.Ok, hogy elmondják a szakértők, de ha egy kukkot nem értek akkor mondhatja.

Hozzászólás ideje:
Ha nem tudsz angolul, akkor a kérdés is értelmetlen. ;) Nincs miért letöltened!

Annyira azért nem, mert képekben is el lehet mondani.De ha csak beszélnek ahhoz érteni is kell.Az angollal az a baj, hogy amit dumálnak nem mindig értem.Pár mondatot igen, de ehhez anyanyelvi szint kell.

Hozzászólás ideje:

OFF

Régen mindig a német adón néztem a rajzfilmeket, pedig egy kukkot nem értettem belőle, de hát ott mentek a menő mesék. :) És valami azért mégis összeállt... ;)

ON

Hozzászólás ideje:

OFF

Meg aztán nem is fontos hozzá folyékonyan vágni az angleszt hogy meg lehessen érteni. Ha a mondatok felét megérti az illető az már elég hogy világos legyen a dolog.

Nálam is úgy volt hogy volt amit teljesen értettem és olyan is amit csak részben és még úgy is vágtam miről van szó. ;)

ON

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.