MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hát már nekem is eszemben volt, ha a program nem lesz túl jó, akkor több idő jut a városra Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Fájdítsátok a szívem... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Ha nem jó a program, van egy csomó pub a városban. Én is emlékszem, hogy miket igérgettek(és mikorra) 2005-ben.Csak nehogy úgy járjon az élőszereplős sorozat, mint a Duke Nukem Forever. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Úgy uuuuuutálom Jabbát! :D A piszok mázlista Pestre nekem elég lenne ez a Celeb program is. Egy szavam nem lenne, hogy gyér a Lucascég felhozatala Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Csatlakozom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Csatlakozom! Jabba kompániájához, vagy Oldihoz? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Jabba kompániájához, vagy Oldihoz? Tekintve hogy a Jabbás képhez már hiába is akarnék csatlakozni... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Hozzászólás ideje: 2007. Június 1. Tekintve hogy a Jabbás képhez már hiába is akarnék csatlakozni... ...De ez akkor most nagyon furcsa. Az ízlésvilágom még ennyire nem volt közel egy nőéhez Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. http://www.sg.hu/cikkek/52746/nezettsegi_c...wars_the_legacy Hmm, én is szívesen megnézném ezt a dokumentumfilmet. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hmm, én is szívesen megnézném ezt a dokumentumfilmet. Ha tudtok adni tárhelyet, szívesen feltöltöm. Gondolom elég a 720 megás változat, nem kell a teljes dvd-s. Egyébként szerintem a legjobb Star Wars -os dokumentumfilm a "nem making of" kategóriában. Mindjárt felteszek egy kis részletet belőle... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Ó, te benned sose lehet csalódni. Persze elég a 720 megás változat elég, örülnénk ha feltudnád tölteni. Szerintem tárhelynek jó az atw, darabolva két helyre fel lehet tölteni.Bár hátha van valakinek saját webhelye, ahova felférne. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Most látom, hogy a History Channel oldalán is vannak részletek. Az xvid változat fent van a nagyobb torrent oldalakon, de ha nagyon nem találnátok, itt a torrent fájl: http://web.interware.hu/tibur55/TheLegacyRevealed.torrent (mentés máskénttal leszeditek, aztán hajrá) Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Köszi Tibi! Eddig magasan ez a legjobb meglepetés a 30. évforduló tortája mellett. Reméljük ez az óriási nézettség, amit a hírekben írtak, még több ehhez hasonló film elkészítésére ösztönzi a tv-seket. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Hozzászólás ideje: 2007. Június 2. Huhúú! Most néztem bele! Nagyon jó! Istenien összerakott doksifilm! Köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmemet! Tibinek köszi a torrentlinket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nagyon köszi a linket Tibi! Amint lejött a Prestige, ezt fogom leszedni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nekem most jött le. Nekem is! Esetleg felirat lenne hozzá valahol? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nekem is! Esetleg felirat lenne hozzá valahol? Kizárt. Nem is érdemes rá várni, szerintem soha sem lesz hozzá felirat. Viszont arra van esély, hogy egyszer szinkronosan leadják, mint a 3 C-3PO-s technikai, meg az 1 állatos dokumentumfilmet a Discovery-n meg az Animal Planet-en. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. (szerkesztve) Megnéztem, igazából nem is nagyon kellett a felirat. Egyszerűen elképesztő! Ezt mindenkinek mutogatni kellene. Megszületett az első, SW SAGA-t feldolgozó dokumentumfilm. Maximális elismerésem az alkotóknak! Egyébként maximálisan egyetértek Tiburral! Ez a legkellemesebb meglepetés (a CW trailer mellett) a 30.-ik évfordulóra. Szerkesztve: 2007. Június 3. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Most már nekem is jön, köszi Tibur Remélem, valamit érteni fogok belőle Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. (szerkesztve) A mitológia utalások elég egyértelműek, és még nekem is tudtak újat mondani. Majd ha megnéztétek kivessézzük! Szerkesztve: 2007. Június 3. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Ha valakinek van angol felirata hozzá, lefordítom, de anélkül hallás alapján nem szívesen kezdeném el. /elég sokáig is tartana/ Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Nagyjából mi van benne?Embeerk egy székben elmondják a véleményüket a Sagártól?Az a baj, hogy angolul nem látom értelmét leszedni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szuper összevágások a 6 részből, összehasonlítások, és szakértők mondják el a különböző karakterek szerepét, történetét és párosítják történelmi szereplőkkel, mítoszokkal stb. Nagyon ott van a szeren! Mindenképp érdemes megnézni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szuper összevágások a 6 részből, összehasonlítások, és szakértők mondják el a különböző karakterek szerepét, történetét és párosítják történelmi szereplőkkel, mítoszokkal stb. Nagyon ott van a szeren! Mindenképp érdemes megnézni. Köszi szépen.Ok, hogy elmondják a szakértők, de ha egy kukkot nem értek akkor mondhatja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Köszi szépen.Ok, hogy elmondják a szakértők, de ha egy kukkot nem értek akkor mondhatja. Ha nem tudsz angolul, akkor a kérdés is értelmetlen. Nincs miért letöltened! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Hozzászólás ideje: 2007. Június 5. Ha nem tudsz angolul, akkor a kérdés is értelmetlen. Nincs miért letöltened! Annyira azért nem, mert képekben is el lehet mondani.De ha csak beszélnek ahhoz érteni is kell.Az angollal az a baj, hogy amit dumálnak nem mindig értem.Pár mondatot igen, de ehhez anyanyelvi szint kell. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. OFF Régen mindig a német adón néztem a rajzfilmeket, pedig egy kukkot nem értettem belőle, de hát ott mentek a menő mesék. És valami azért mégis összeállt... ON Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. OFF Meg aztán nem is fontos hozzá folyékonyan vágni az angleszt hogy meg lehessen érteni. Ha a mondatok felét megérti az illető az már elég hogy világos legyen a dolog. Nálam is úgy volt hogy volt amit teljesen értettem és olyan is amit csak részben és még úgy is vágtam miről van szó. ON Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.