Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Az a tiszt akár maga Krennic is lehet, csak még lejjebb a ranglétrán. Ezek a death trooperek nagyon az ő saját kopóinak tűnnek. Remélem így lesz! Így magától értetődő lenne hogy miért nem láttunk később death troopereket. Kíváncsi vagyok mi a helyzet Jyn anyjával. Esetleg pont ennél a jelenetnél fog meghalni? Vagy Mads karaktere egyedül neveli a lányát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Egyébként eddig nem tudtam hova tenni azt a kis babát tartó deathtroopert, de most már minden világos. Kicsit olyan lesz ez a jelenet szerintem mint az EPIV -es Owen-Beru égetés lehetett, csak most majd láthatjuk is az akciót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Nagyon érdekes, a halálcsillag ún. "előélete". Ugye a Geonosis-on már láthattuk a hologramját, azt hittük, hogy komplett tervet visz magával a végén Dooku. Másik oldalról pedig azt tudtuk, hogy ott van Tarkin kormányzó, akinek hatalmas része volt abban, hogy ez az űrállomás megvalósult (erre élesen lehet következtetni az ep4-ből, illetve az ep3 ominózus, parancsnoki hidas jelenete is ezt sugallja). De így a Rogue One infómorzsáknak hála, megtudtuk, hogy a Geonosis-i hologram illetve Tarkin is csak egy-egy elemei ennek a több lábon álló projektnek, hisz ott van az öreg Esro, meg a dermesztő megjelenésű Krennic, akik nyilván fontos oszlopai a szövevényes hátterű Halálcsillag létezésének. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fésülik össze ez a minimum 4 "irányt". Az is megér egy misét, hogy tudtunkkal eddig semmi infó nincs Tarkinról, aki az ep4 kapcsán, megkerülhetetlen figura, így valahogy bele kell szuszakolni a Zsivány Egyesbe. Erre is nagyon kíváncsi vagyok. Bár Wayne Pygram kiváló Tarkin volt, mind a 10 másodpercig, amíg láthattuk, de félek, hogy ha közelebbről kéne tartósan mutogatni, akkor kilógna a lóláb, mert olyan ronda öregembert, mint az amúgy kiváló Cushing, nehéz reprodukálni. Tarkinnak pedig benne kell lennie a filmben, az ep3-ban ott van a zárójeleneten, az ep4-ben meg a birodalom egyik nagy hatalmú parancsnoka... És akkor ott van Vader is.... sok féle infó kavarog, remélem valami nagyon patent választ ad ezekre a film... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Szó mi szó ütősnek kell lennie, esetleg sok utalással a korábbi dolgokra. Meglátjuk milyen végeredmény lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. A Rebels alapján Tarkin nem követi napi szinten a Halálcsillag készülését. Van sok más dolga is. És hát végülis ez egy holdnyi űrállomás ami 18 évig épült. Érthető, hogy a Birodalom egyik legfontosabb embere nem egy épitkezéssel foglalkozik. És pont az űrállomás méretei és az elképesztően hosszúra nyúló készítése miatt szerintem bőven van hely a történetben például egy Krennic-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Igen, Tarkin nekem is eszembe jutott! Vajon ki lehet Őt kerülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Empire magazin címlap feszít a csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. A Rebels alapján Tarkin nem követi napi szinten a Halálcsillag készülését. A Tarkin című könyv is foglalkozik ezzel a témával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Akkor lehet, hogy jön pár új kép is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Ez ugye csak vicc? Megint droidmentes??? :-( Elsirom magam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Mi a droidmentes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Most különösen viccesen hatnak ezek az exkluzív képek az Empire magazin vízjelével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. És tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. (szerkesztve) Jaja. A csoportképes borító a legviccesebb abból a szempontból. Szerkesztve: 2016. Augusztus 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. (szerkesztve) Szerkesztve: 2016. Augusztus 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Szuperek. Egyébként van ebben a K2SO -ban valami fura. Nem az a cuki robot, inkább kissé bizarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Krennic és a fogdmegjei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Úgy sejtem jó gyakran igénybe veszi a diri a haláloszik szolgálatait. Érdekelne azért hogy a haláloszik készek lennének-e az életüket áldozni a diri úrért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 24. Mi a droidmentes? Nem tudom hova tűnt az a hsz...beléptem és az volt az 1. hsz. Lehet,hogy egy régebbi oldlat dobott be...bocs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 24. Krennic és a fogdmegjei. Kíváncsi vagyok a jelenet végkifejletére. Valószínű, hogy egy nálánál alacsonyabb rendű valakit látogat meg a romboló hídján, mert egy ekkora erőfitogtató arcátlanságot Tatrkinnal, vagy Vaderrel szemben biztos hogy nem kockáztatna meg. Ha igen akkor hülye. Aki hülye az haljon meg. És lehet hogy így is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 24. Ismerve a Birodalmat, simán lehet, hogy a deathtrooperek lövik le.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Nekem van egy olyan érzésem, hogy inkább Vader fogja megölni, amiért hagyta a Lázadóknak ellopni a tervrajzokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Én is tutira veszem, hogy Vader nyírja ki, még az is lehet hogy Pali jóváhagyása nélkül. És azt is valószínűsítem, hogy a lázadó kommandós is ő végzi ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Én is tutira veszem, hogy Vader nyírja ki, még az is lehet hogy Pali jóváhagyása nélkül. És azt is valószínűsítem, hogy a lázadó kommandós is ő végzi ki. Szerintem a kommandóval nem fog találkozni, vagy már csak Jynnel, akit aztán megöl. Vader túl nagy formátumú ember, hogy piti kommandósokra vesztegesse az idejét. Még Jediket is csak akkor hajkurászik, ha az inkvizítorai csődöt mondanak. Szerintem ő már csak a legvégén jelenik meg, amikor a terveket ellopták és szükségessé válik egy Sith Nagyúr közbelépése. Kábé, mint amikor a KSz elvesztette Amidalát az ep1-ben. Elég biztos vagyok abban is, hogy nem sokkal fog többet szerepelni, mint Luke az ep7-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Ez a Moroff is keménylegénynek ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Szerintem a kommandóval nem fog találkozni, vagy már csak Jynnel, akit aztán megöl. Vader túl nagy formátumú ember, hogy piti kommandósokra vesztegesse az idejét. Még Jediket is csak akkor hajkurászik, ha az inkvizítorai csődöt mondanak. Szerintem ő már csak a legvégén jelenik meg, amikor a terveket ellopták és szükségessé válik egy Sith Nagyúr közbelépése. Kábé, mint amikor a KSz elvesztette Amidalát az ep1-ben. Elég biztos vagyok abban is, hogy nem sokkal fog többet szerepelni, mint Luke az ep7-ben. Egyetértek. Plusz, ha a jelenlétében lopnák el a tervrajzokat, akkor az a renoméját is rombolná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Ez a Moroff is keménylegénynek ígérkezik. Olyan mint egy rocker wampa... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Az átlag néző meg azt sem tudná, hogy melyik hova való, most akkor a trailer mi akar lenni, és hol is áll a filmhez képest, amit éppen néznek. Erről jut eszembe: volt szerencsém néhány átlagnézővel (ismerőssel) értekezni a facebookon. Teljesen ki vannak akadva, hogy Zsivány Egyes lett a fordítás. A legtöbbeknek szerintem nem fog leesni, hogy ez egy hívójel, így elég gagyinak hat az "Egyes" de még a "Zsivány" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Ebbe eddig bele se gondoltam, de tényleg. Önmagában a háttér ismerete nélkül elég béna cím, angolban jobban hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.