Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem akarnék kukacoskodni, de szerintem ezen videók a "Star Wars viccek" topicba valók.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Nem akarnék kukacoskodni, de szerintem ezen videók a "Star Wars viccek" topicba valók.

Tényleg. Most látom, sry. Át is rakom őket. Akkor majd légszi valaki törölje!

Szerkesztve: - dalekterminator

Hozzászólás ideje:

Jaj ne legyél már ennyire érzékeny. :) Szerintem van fantáziája a kitalálónak. :D

Nem érzékenység csak szerintem valahogy nem vicces. Ebben a pillanatban ki tudja hány ember hal meg éppen.

Hozzászólás ideje:

Nem érzékenység csak szerintem valahogy nem vicces. Ebben a pillanatban ki tudja hány ember hal meg éppen.

Ebben a pillanatban, mint sok más pillanatban, sok. Átlagban sok, szám szerint a túró tudja. ;)

Hozzászólás ideje:

Én azért akkorát nem. Bár valóban jó humor azzal az eseménnyel poénkodni, ahol majd' 3000 ártatlan ember halt meg...

1945 augusztus 6-án 70000 ember párolgott el (szó szerint)egy pillanat alatt (a maradék 70000-ről még nem is beszélvel akik a tűzben haltak ), és ennek ellenére az amerikaiak mégis előszeretettel viccelődnek ezzel. Rendben, háború volt de az áldozatok 99% ártatlan civil volt.

Hozzászólás ideje:

1945 augusztus 6-án 70000 ember párolgott el (szó szerint)egy pillanat alatt (a maradék 70000-ről még nem is beszélvel akik a tűzben haltak ), és ennek ellenére az amerikaiak mégis előszeretettel viccelődnek ezzel. Rendben, háború volt de az áldozatok 99% ártatlan civil volt.

Ez még nem változtat a tényen, hogy ilyennel poénkodni szimpla parasztság. Kíváncsi vagyok, ha esetleg egy rokonod is az áldozatok között lett volna, továbbra is elfogadnád-e, hogy "de az amcsik előszeretettel viccelődnek vele".

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Ez igazából nem vicc, csak jópofa. Egy tábla a '20-as évek Budapestjéből. Akkoriban még ugye legálisan működtek viszonylag nagy számban a kuplerájok (bár gondolom egyértelmű, de a 'p' pengőt jelent).

Jaj, ez tényleg nagyon jópofa :)

Hozzászólás ideje:

"Mocskos" feminista vicc :evil:

Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:

- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és ...

- Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe azonnal Ádám - ez annyira leegyszerűsítené az életemet...

Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az elsőt. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :

- Melyik a másik ?

- Az ész, Éva, az ész..

Hozzászólás ideje:

Ha valamikor eljutnék Hamburgba akkor ezt mindenképp megnézném. :cool:

Hozzászólás ideje:

Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw ae

Hozzászólás ideje:

Józsi bácsi, a TSZ állatgondozója nagyon jó szakember, csak kicsit csúnyán beszél. Egyszer, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki:

- Elnök elvtárs, a bika megb…ta a fehér tehenet!

Az elnök rá se legyint. Másnap, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki:

- Elnök elvtárs, a bika megb…ta a fehér tehenet!

Az elnök rászól, hogy beszéljen szebben. Igen ám, de az elnök megtudta, hogy holnap érkezik Rákosi elvtárs. Fut azonnal Józsi bácsihoz, és mondja neki:

- Józsi bácsi! Holnap jön Rákosi elvtárs. Nekem nehogy valami csúnya szót halljak, mert akkor oda az egész TSZ becsülete. Ha a bika hm-hm a fehér tehenet, akkor maga azt mondja nekem, hogy: elnök elvtárs, a bika meglepte a fehér tehenet.

Másnap meg is jön Rákosi elvtárs és a sleppje. Az elnök kalauzolja őket. Amikor az istállónál járnak, Józsi bácsi odakiált nekik:

- Elnök elvtárs! Meglepetés érte a fehér tehenet! A bika a tarkát b..... meg!

:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.