Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ezek is jók, de az előző tegnapi még jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megunhatatlan páros. X faktor táncos változatában nyernének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Kicsit morbid, mert elvileg ez egy igazi csöves, aki ilyen viccelödve kér pénzt: Bár gondolom mindenki érti, de egyébként az van ráírva: A ninják megölték a családomat. Szükségem van pénzre a kung-fu leckékhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Bár gondolom mindenki érti, de egyébként az van ráírva: A ninják megölték a családomat. Szükségem van pénzre a kung-fu leckékhez. ha-ha-ha Ha ilyen írással kérne tőlem valaki pénzt, én adnék, ez baromi jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. (szerkesztve) Mr. Kingstone kalandjai folytatódnak!!! A nagysikerű TURN, az elsöprő BOX Office adatokat produkáló SHOWDOWN után: Megérkezett... BAD BEAT (Nem végleges verzió, de 2 hónapja nincs időnk javítani, szóval egyelőre úgy fest, ez marad. ) U.i.: Még ha erőteljes késztetést éreztek is a megosztására, NE tegyétek, mert a barátaim kinyírnak. Szerkesztve: 2010. November 28. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Még nem néztem meg őket, de mi is pont tegnap szerkesztettük meg barátommal egy amatőr horror"filmünket". Egyébként a keletkezésének története az, hogy osztálykiránduláson megihletett a szállásunk mellett található kilátó, ezért elhatároztuk, hogy csinálunk egy horrort. Este visszamentünk 2 zseblámpával, egy videókamerával és a "stábbal" és ez lett az eredménye. Aki kitalálja melyik szereplő vagyok én és melyik Jinx, annak fizetek egy sört Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Ez nagyon feelinges! Nekem nagyon tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Dr. Mogács nem tétlenkedik Még Frenkiet is kiosztotta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. 7másodpercig tart, amig az étel a szájon át a gyomorba jut.Az emberi hajszál 3kg-t tud megtartani. A pénisz hossza 3x-a a hüvelykujj hosszának.A combcsont ugyanolyan erös,mint a beton. A nö szive gyorsabban ver,mint egy férfié.A nök 2x annyit pislognak,mint a férfiak. 300izmot használunk,csak azért,hogy eldölés nélkül meg...álljunk.A nök végigolvassák ezt a szöveget. A férfiak pedig még mindig a hüvelykujjukat méregetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) Még nem néztem meg őket, de mi is pont tegnap szerkesztettük meg barátommal egy amatőr horror"filmünket". Egyébként a keletkezésének története az, hogy osztálykiránduláson megihletett a szállásunk mellett található kilátó, ezért elhatároztuk, hogy csinálunk egy horrort. Este visszamentünk 2 zseblámpával, egy videókamerával és a "stábbal" és ez lett az eredménye. Érdemes megnézni, elég rövid, mindenkinek belefér. Aki kitalálja melyik szereplő vagyok én és melyik Jinx, annak fizetek egy sört És aki engem kitalál, annak én állom a sört, Lok. Szerkesztve: 2010. November 29. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Leslie Papa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nagyon komolyan nyomják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Dr. Mogács nem tétlenkedik Még Frenkiet is kiosztotta Szegény Marcsit pedig jól meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Anci/Livi jótékonysági felhívása () Nagyon komolyan nyomják Igazi ragadozók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Ripley vs Alien Queen Special Edition Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Tron: Acheron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. A bolygó neve: TRON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Férj: Ez volt minden álmom!!! Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak? Férj: Dehogy. Ezt még egyszer meg ne halljam! Feleség: Szeretsz engem? Férj: Még jó hogy! Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni? Férj: Soha. Képtelen lennék rá! Feleség: Megcsókolnál szerelmem? Férj: Igen. Az arcod, a tested mindenütt... Feleség: Képes lennél engem valaha megütni? Férj: Soha!!! Én nem olyan férfi vagyok! Feleség: Bízhatok benned? Férj: Igen? Feleség: Oh, Kedvesem! Hét évvel később? Olvasd alulról felfelé! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. (szerkesztve) Ripley vs Alien Queen Special Edition Állati! Jinx: Ez fájt! Szerkesztve: 2010. December 1. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Hohoóóó: http://producten.hema.nl/ Várni kell pár másodpercet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Hohoóóó: http://producten.hema.nl/ Várni kell pár másodpercet. Ez nagyon ötletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Egy angol nyelvű fórumon "Hound" aláírása: Érett ember az, aki tudja, milyen ostoba volt régen. Bölcs ember, aki tudja, milyen ostoba lesz a jövőben. Józan paraszti ésszel pedig tudod, hogy nem kéne ostobának lenned a jelenben. Valahogy nagyon egyetértek vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Az áldozat lazán pályázhatna a "világ leghülyébb embere" címre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Hétfő reggelig zárva lesz a topik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 6. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. December 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Hehe ez milyen igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Egek! Eddig azt hittem, én naív, hogy aférfiak wc-ben, zuhanyzóban és öltözőben nem dumálnak, mert az tabu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 6. (szerkesztve) Egek! Eddig azt hittem, én naív, hogy aférfiak wc-ben, zuhanyzóban és öltözőben nem dumálnak, mert az tabu.Én is Legalábbis mi sosem szoktunk, de ezt igazolja az ábra is Úgy látszik, mikor a t*künket hajszárítózó vének leszünk, akkor beszélni fogunk Csodás kilátások Szerkesztve: 2010. December 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.