LordGravon Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 5. http://www.youtube.com/watch?v=i0Ap1bVOgCA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 5. A Mad SW-t még nem láttam. Garfield'soka, Lucas-klónok... te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 5. (szerkesztve) Nem akarnék kukacoskodni, de szerintem ezen videók a "Star Wars viccek" topicba valók. Szerkesztve: 2011. December 5. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Nem akarnék kukacoskodni, de szerintem ezen videók a "Star Wars viccek" topicba valók. Tényleg. Most látom, sry. Át is rakom őket. Akkor majd légszi valaki törölje! Szerkesztve: 2011. December 6. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Ez valami hatalmas http://www.youtube.com/watch?v=JBtcXujRbAA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Ez igazából nem vicc, csak jópofa. Egy tábla a '20-as évek Budapestjéből. Akkoriban még ugye legálisan működtek viszonylag nagy számban a kuplerájok (bár gondolom egyértelmű, de a 'p' pengőt jelent). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Az apró betűs szöveg is marha jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. WTC-rókabőr XXX. fejezet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. WTC-rókabőr XXX. fejezet Szerintem k*rva anyukáját annak aki csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Szerintem k*rva anyukáját annak aki csinálta. Jaj ne legyél már ennyire érzékeny. Szerintem van fantáziája a kitalálónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Jaj ne legyél már ennyire érzékeny. Szerintem van fantáziája a kitalálónak. Nem érzékenység csak szerintem valahogy nem vicces. Ebben a pillanatban ki tudja hány ember hal meg éppen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Nem érzékenység csak szerintem valahogy nem vicces. Ebben a pillanatban ki tudja hány ember hal meg éppen. Ebben a pillanatban, mint sok más pillanatban, sok. Átlagban sok, szám szerint a túró tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Elég morbid, de belezengett a lépcsőház akkorát hahotáztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Én azért akkorát nem. Bár valóban jó humor azzal az eseménnyel poénkodni, ahol majd' 3000 ártatlan ember halt meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Én azért akkorát nem. Bár valóban jó humor azzal az eseménnyel poénkodni, ahol majd' 3000 ártatlan ember halt meg... 1945 augusztus 6-án 70000 ember párolgott el (szó szerint)egy pillanat alatt (a maradék 70000-ről még nem is beszélvel akik a tűzben haltak ), és ennek ellenére az amerikaiak mégis előszeretettel viccelődnek ezzel. Rendben, háború volt de az áldozatok 99% ártatlan civil volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. (szerkesztve) 1945 augusztus 6-án 70000 ember párolgott el (szó szerint)egy pillanat alatt (a maradék 70000-ről még nem is beszélvel akik a tűzben haltak ), és ennek ellenére az amerikaiak mégis előszeretettel viccelődnek ezzel. Rendben, háború volt de az áldozatok 99% ártatlan civil volt. Ez még nem változtat a tényen, hogy ilyennel poénkodni szimpla parasztság. Kíváncsi vagyok, ha esetleg egy rokonod is az áldozatok között lett volna, továbbra is elfogadnád-e, hogy "de az amcsik előszeretettel viccelődnek vele". Szerkesztve: 2011. December 7. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Most, hogy tudjuk ki mit gondol a képről, lapozzunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Ez igazából nem vicc, csak jópofa. Egy tábla a '20-as évek Budapestjéből. Akkoriban még ugye legálisan működtek viszonylag nagy számban a kuplerájok (bár gondolom egyértelmű, de a 'p' pengőt jelent). Jaj, ez tényleg nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Ez az igazi gépzene : Animals: The House of Rising Sun http://www.youtube.com/watch?v=w68qZ8JvBds Queen: Bohemian Rhapsody http://www.youtube.com/watch?v=Ht96HJ01SE4&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. "Mocskos" feminista vicc Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik: - Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és ... - Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe azonnal Ádám - ez annyira leegyszerűsítené az életemet... Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az elsőt. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte : - Melyik a másik ? - Az ész, Éva, az ész.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. De annyi észt már nem adott Évának, hogy ne harapjon bele az almába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Azért vette el ő az almát, mert a pasi vágyott rá, csak nem merte levenni, és a bolond csaj oda akarta neki adni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Tudtam, hogy nem is olyan szívtelen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Ha valamikor eljutnék Hamburgba akkor ezt mindenképp megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw ae Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Józsi bácsi, a TSZ állatgondozója nagyon jó szakember, csak kicsit csúnyán beszél. Egyszer, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki: - Elnök elvtárs, a bika megb…ta a fehér tehenet! Az elnök rá se legyint. Másnap, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki: - Elnök elvtárs, a bika megb…ta a fehér tehenet! Az elnök rászól, hogy beszéljen szebben. Igen ám, de az elnök megtudta, hogy holnap érkezik Rákosi elvtárs. Fut azonnal Józsi bácsihoz, és mondja neki: - Józsi bácsi! Holnap jön Rákosi elvtárs. Nekem nehogy valami csúnya szót halljak, mert akkor oda az egész TSZ becsülete. Ha a bika hm-hm a fehér tehenet, akkor maga azt mondja nekem, hogy: elnök elvtárs, a bika meglepte a fehér tehenet. Másnap meg is jön Rákosi elvtárs és a sleppje. Az elnök kalauzolja őket. Amikor az istállónál járnak, Józsi bácsi odakiált nekik: - Elnök elvtárs! Meglepetés érte a fehér tehenet! A bika a tarkát b..... meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.