Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 20. Ez nagyon-nagyon régi vicc, de még mindig jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Elege lehet már Batmanusnak Gotham-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Jó azért kellett 1-2 mp mire leesett, de ez marha jó. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Aranyos. http://www.utos.me/csak-egy-kisgyerek-a-cicajaval/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. A cica majdnem nagyobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. A cica majdnem nagyobb. Hasonlít a tiédre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Hasonlít a tiédre. Cirmos az is, bár sötétebb színű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 25. Kolmilan. Elvan a gyerek ha játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. CHUCK NORRIS!!! http://www.youtube.com/watch?v=fl7mzIcYg3A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. (szerkesztve) Ismeritek a What... think vicces összeállításokat? Most csináltam egyet. Elvileg magyarul így kell kiírni, noha angolul máshogy írják a képaláírásokat. Szerkesztve: 2012. Február 26. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. (szerkesztve) Ez 6! Mármint a Mario-ra írtam, de Phobosé is jó Szerkesztve: 2012. Február 26. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Csak óvatosan, 16-os karikás poén. Én nevettem rajta egy jót. http://toplike.eu/l/1408 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Csak óvatosan, 16-os karikás poén. Én nevettem rajta egy jót. http://toplike.eu/l/1408 Ez óriási. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Ismeritek a What... think vicces összeállításokat? Most csináltam egyet. Ez aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 28. Élő Kung Fu Medve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 29. Riddick! Ez most volt az SW viccesben. Oda való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. :lol: Papinak melege volt, de lusta volt felkelni és elmenni a medencéig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Bátor srác. "Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre, az egyik tanára mellé, de az így válaszolt: - Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak. - Jó, akkor továbbrepülök! - válaszolt a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozataiban parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést adott: - Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod? - Az aranyat. - Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot, mert az fontosabb, mint a pénz. - Mindenki azt választja, ami neki hiányzik - vágta ki magát a diák. A tanár majd megőrült és azt írta a dolgozatra: "Szamár". A diák anélkül, hogy belenézett volna, fogta a dolgozatát és kiment a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatért, visszatette a dolgozatát és így szólt: - Elnézést, tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet! " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 5. Jujj a vége ütött a legjobban! Hát igen ő volt az egyetlen aki képes volt megállítani Chuckot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Perzsia hencegének szűk lett a videojátékvilág. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 9. A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza: Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET. A babysitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen. A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK. A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni. Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól: A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Ezen kifeküdtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Ezen szétröhögtem az agyam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Nekem ez az álarcos figura hogy maradhatott ki az életemből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Nemtom', de hatalmas. Szerintem itt is volt már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Végülis a Jedi vs. X-men videója csak 4-szer került be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Múltkorában megnéztem az összeset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.