kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Ááááááá..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. (szerkesztve) Remélem még nem volt linkelve: stirölő-játék Szerkesztve: 2008. Október 21. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Túl könnyű játék, elsőre megvolt Az életbe azért nehezebb a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A skizó mcdonald. Ettől sem vennék hamburgert................... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Cél: kilőni a sünit az űrbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. 31 nap alatt csak sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 22. Nekem 37 nap volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Kedvenc dokink énekel, gitározik és Steffi Grafról álmodozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Fogjon le valaki. Ez k*rva nagy! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Eltévedtek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Ide is eljutottunk. http://www.mcdonalds.hu/specpromo.aspx Haverokkal tovább fejlesztettük az ötletet. Most, akciós, amíg a készlet tart: McMagor menü, ajándék jurtával Grillezett turul filé, árpádsávos hasább burgonyával Nyereg alatt puhított lóburger Szittya burger Kolbászos-hagymás shake Kumissszal bolondított Mcflurry Zöld paprikával töltött pannon pite Kémia zhm volt...látszik. Sokat gondolkodtam a DDT képletén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Ide is eljutottunk. Azt lehet tudni, hogy mennyibe kerülnek? Kislángosra van egy tippem: 500. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Régi mese ismeretlen szerzőtől Kings mese Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy sűrű tejcsokis nagy erdő, ahol Opti méhviasztartalma adott új életet a fáknak. Itt éldegélt békességben a bölcs Toalett kacsa, amíg egy gonosz Whiskas macska a Pralinette varázspálcájával békává nem változtatta. Meghallotta ezt Weisser Riese, a nagy fehér óriás aki Toalett kacsa legjobb barátja volt a bajban. Amint meghallotta, hogy mi történt pontosabban a szerencsétlennel csak megmosta a haját és már indult is. Egy "Wash and go!" felkiáltással felpattant top dry felületű szárnyasbetétjére és észrevétlenül, észrevétlen biztonságban elindult a Whiskas macska kastélya felé. Nemsokára összetalálkozott OMO-val, a tisztaság átható erejével. Majdnem otthagyta a fogát, de szerencsére vele volt Aqua Fresh, a háromszoros védelem és Chappi, az erőnlét ötös fogata is. Alig heverte ki a megrázkódtatást, máris összefutott Jacobs Monarch-hal, az aromával, akinek erejét és zamatát megőrizte a vákumcsomagolás, ezért ő már keményebb ellenfélnek számított, de Weisser Riesének is megvolt a magához való esze. Igaz barátja, Opel Astra segítségét kérte, így a szükséges plusszal sikerült győzedelmeskednie a gonosz felett. Végre benyitott a gonosz Whiskas macska kastélyába és amikor meglátta őt az ajtóban, a macska csak ennyit szólt: "Az óriások ideje lejárt mert a világ megunta azokat akik az apró részleteket nem veszik észre!" és új cselre készült. "Knorr minden nap új varázslat!" - kiáltotta hirtelen Whiskas és már majdnem Pom-Bear-ré változtatta Weisser Riesét de jött Wolf, az első farkas aki sütni tud és Kit-Kat segítségével megtörte a varázslatot, így megmentette Toalett kacsát, aki a perem alatt is megöli a baktériumokat. Hálából adott egy zacskó Tscibo-t, a legtöbbet ami az életben adható. Ettől a Whiskas macska elvesztette a kalciumtartalmát és mély álomba merült. Elringatta Quanto, a pihe-puha lágyság. Ezután Weisser Rieséék hazaballagtak és boldogan éltek amíg meg nem haltak. Aki nem hiszi, nézzen TV-t!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Ez nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. A Tscibos rész a legjobb Én magam pedig ezt hoztam össze, egy humoros hangvételű mű, ami elég aktuális: Crunchus Creditus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Mindkettő nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Én magam pedig ezt hoztam össze, egy humoros hangvételű mű, ami elég aktuális: Crunchus Creditus Nagyon klassz írások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Donát. Igazi felkészültségről tettél tanúbizonyságot eben az írásodban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Remélem, azért megnevettetnem is sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Remélem, azért megnevettetnem is sikerült Mosolyogtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 2. A Tscibos rész a legjobb Én magam pedig ezt hoztam össze, egy humoros hangvételű mű, ami elég aktuális: Crunchus Creditus Jó kis vitriolos írás lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Ez hatalmas! Drága gyermek, igaz, még picit gyenge az idegrendszere. De fog ő még röhögve "paplant lengetni" :P http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=44561023 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. talán még nem volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Ez xar... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Ez xar... Ezt ne az elnök elleni "támadásnak" vedd. ...Mert tök jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Ezt ne az elnök elleni "támadásnak" vedd. Dehogy vettem annak, ez a véleményem erről a képről. Ennyi erővel egy barackot is odarajzolhatna valaki és akkor még a betűket sem kéne összecsereberélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Dehogy vettem annak, ez a véleményem erről a képről. Ennyi erővel egy barackot is odarajzolhatna valaki és akkor még a betűket sem kéne összecsereberélni. Az attól függ ki csinálta a képet. Ha amcsi, akkor kétlem, hogy a barackot mint gyümölcsöt tudná értelmezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.