Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát igen érdekes, hogy egy ilyen összeszedett videót miért kellett két mondattal és két obszcén szóval elcseszn a végén.

De két oldal elmosódottságát jól körüljárja és valóban; az enciklopédia szerint is Snoke Kylo-t a sötét és világos oldal kombinációjának tartja. -nem szó szerint idéztem.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A dolog folytatása viszont érdekes. Olvasgatva a hozzászólásokat belefutottam ebbe.

"Matthew Thomason: I guess what everyone was expecting was like, the last *remaining* Jedi. But "final" sounds different. Like this is the end.

Rian Johnson‏: nope, both words can have either meaning."

Lehet én képzelek sokat bele a dologba, de szerintem ez egy enyhe utalás arra hogy lesz még Jedi Luke után is.

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:

Nekem még mindig az a fixaideám, hogy Az utolsó Jedi cím nem a rend utolsó tagjára/tagjaira, hanem konkrétan Luke Skywalkerre utal. Az ep6-ban őt nevezte Yoda utolsó Jedinek, az ep7 nyitószövegében rá vonatkozott az utolsó Jedi kifejezés, és Snoke is őt nevezte így. Csak hatásosabb a The Last Jedi cím, mintha az lenne, hogy Star Wars: Episode VIII - Luke Skywalker. :)

(Ennél fogva talán mi vagyunk azon kevés országok egyike, ahol a cím helyesen lett lefordítva. :evil: )

Hozzászólás ideje:

Nekem még mindig az a fixaideám, hogy Az utolsó Jedi cím nem a rend utolsó tagjára/tagjaira, hanem konkrétan Luke Skywalkerre utal. Az ep6-ban őt nevezte Yoda utolsó Jedinek, az ep7 nyitószövegében rá vonatkozott az utolsó Jedi kifejezés, és Snoke is őt nevezte így. Csak hatásosabb a The Last Jedi cím, mintha az lenne, hogy Star Wars: Episode VIII - Luke Skywalker. :)

(Ennél fogva talán mi vagyunk azon kevés országok egyike, ahol a cím helyesen lett lefordítva. :evil: )

Szívemből szóltál! Én is így érzem.

Hozzászólás ideje:

Nekem még mindig az a fixaideám, hogy Az utolsó Jedi cím nem a rend utolsó tagjára/tagjaira, hanem konkrétan Luke Skywalkerre utal.

Igen ez egyre valószínűbbnek tűnik.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez alapján követik a többséget, akiknél tudni lehet a címből a mennyiséget.

Vagy mégiscsak jött valami hivatalos állásfoglalás az ügyben az illetékeseknek!

Hozzászólás ideje:

Nyilván a többes szám indokolt, itt inkább nekem csak esztétikai kifogásaim vannak. Valahogy számomra "Az utolsó Jedik" olyan furán hangzik (hasonlóan egyébként a Sith-ek bosszújához, amely szerintem elhibázott címválasztás).

Hozzászólás ideje:

Sajnos nem tudok veled egyetérteni most Nute. Nekem nem hangzik furán.

Ha ez hát ez.

Nekem a "Francia Borat robbantani Eiffel torony".. hangzik furán. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.