Hozzászólás ideje: 2016. Március 26.9 éve Bizony!!!....idén is megrendezzük! Szerkesztve: 2016. Szeptember 1.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Én is szavaztam. Jól volt összeállítva a lista, nem könnyű választani, de úgy osztottam el a kategóriákban, hogy minden számomra fontos karakter azért kapjon szavazatot valahol...
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Megvolt! Bomarr, 15-e 11:25-ös az enyém. Van lehetőség, ahogy a korábbiakban hogy elküldd nekem? Köszi!
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Megvolt! Bomarr, 15-e 11:25-ös az enyém. Van lehetőség, ahogy a korábbiakban hogy elküldd nekem? Köszi! Ment
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Ment Köszi itt is! Bár közel a díjátadó, így a tuti, mert sokszor egy nüansznyin múlott a döntésem és így biztos lehetek, hogy hogyan is döntöttem korábban.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Tudom hogy ez a rendszer ezerszer könnyebb, de nekem a régi jobban bejött (1-6-ig pontozás) Szerk.: Amúgy van olyan online felmérő is, ahol sorrendet kell állítani a válaszok között Szerkesztve: 2016. Augusztus 15.9 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Szerző Köszi skacok! Nabo. Szerintem is jobb volt a régi, reálisabb eredményt adott. Melyik oldalon van ez a sorrend állítós verzió? Ha jó akkor a következő szavazást már ott csináljuk.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Már azon az oldalon is van ilyen opció amit most használunk.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15.9 éve Szerző Korábban nem volt. Na akkor legközelebb visszatérünk a régi verzióhoz.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19.9 éve Én is szavaztam. Nagyjából egyértelmű volt a választás az esetek többségében, alig volt olyan kérdés, amin gondolkodnom kellett.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21.9 éve Ha egy kis kulisszatitkot elárulhatunk: elég szépen gyűlnek a szavazatok a szavazáson.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 1.9 éve Szerző Megvannak az eredmények. Annyi változás van, hogy szombaton egy órával korábban kezdünk azaz 19 órakor!!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 1.9 éve Kiváncsi leszek mennyire egyeznek majd a szavazataim a többségével.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2.9 éve Megvannak az eredmények. Annyi változás van, hogy szombaton egy órával korábban kezdünk azaz 19 órakor!! Oké, én itt leszek!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2.9 éve Én is várom már az eredményeket. 8 óra körül tudok csatlakozni, de gondolom, akkor még csak az elején tartunk majd. A korábbi tapasztalatok szerint egy díjátadó minimum 3 órás.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3.9 éve Holnap ilyenkor már mindent tudni fogtok. Gyorsabb lefolyású lesz? Mert mikor 20h-kor kezdünk, általában éjfélre végeztünk.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.