Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hogy ne lenne. Attól függ csupán, hogy Dzséjt szegett-e szerződést. De akkor se tarthatja vissza a ledolgozott idő után járó jogos bért! Ráadásul az egészet... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. (szerkesztve) De akkor se tarthatja vissza a ledolgozott idő után járó jogos bért! Ráadásul az egészet... Ez a szerződésszegés esetére meghatározott feltételektől függ csak és kizárólag (amennyiben ugyebár szerződésszegés történt). Szerkesztve: 2011. December 2. - Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Ez a szerződésszegés esetére meghatározott feltételektől függ csak és kizárólag (amennyiben ugyebár szerződésszegés történt). Gondolom itt a felmondási idő körül lehet huzavona, de azért nem tarthatja vissza a bért szerintem. Egy esetben tehet ilyet, ha anyagi kár keletkezett Dzséjt munkája során. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Lehet nem tudok ott lenni tizedikén. Új munkahelyem van, és a régi főnökeimnek meg nem igazán akaródznak odaadni a maradék fizetésem. A g*ci zokon vette, hogy egyik napról a másikra leléptem a konkurenciához. Dzséjt, sajnálom a történteket Ami pedig a többit illeti, nekem is rémlik, hogy vissza lehet így is tartani bért, valamiféle kártérítésként (és igen, fontos a szerződés), de ez itt már off. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Az a szomorú helyzet, hogy nem tudok menni. Nem csak pénzhiány miatt (sajnos még az is fennáll), hanem mert a munkahelyváltás baromi rosszul sült el, az elmúlt két hétben még munkanélkülinek is volt szerencsém lenni (mázli, hogy csak egy hétig), és egyelőre azt sem tudom, hogyan leszek beosztva az új melóhelyen. Az elmúlt két hetem káosz volt, és még egy ideig az is marad. Szomorú. Majd igyatok helyettem egy pohár forralt bort. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de a munkahely már csak ilyen, az az elsődleges. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. (szerkesztve) Az a szomorú helyzet, hogy nem tudok menni. Nem csak pénzhiány miatt (sajnos még az is fennáll), hanem mert a munkahelyváltás baromi rosszul sült el, az elmúlt két hétben még munkanélkülinek is volt szerencsém lenni (mázli, hogy csak egy hétig), és egyelőre azt sem tudom, hogyan leszek beosztva az új melóhelyen. Az elmúlt két hetem káosz volt, és még egy ideig az is marad. Szomorú. Majd igyatok helyettem egy pohár forralt bort. Én is sajnálom Dzséjt. Sok sikert az új melóhelyen. Lassan meg kellene beszélni, hogy hol és mikor találkozzunk. Szerkesztve: 2011. December 7. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Érkezésre ott vagyok, ha nem, akkor kések. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Szerintem legyen a szokott helyen, a Westend utcaszintjén, bent a vízesésnél. 11 órakor jó lenne? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Én is sajnálom Dzséjt, mert el akartam volna mesélni a totál szívásom egy számítógéppel a héten, pedig szabin vagyok. Majd priviben megírom okulásként. A Westendnél ok a tali. Már alig várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Nekem is jó a Westend, de ez nem csoda. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Én egy picit késve, délre érkezem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Én egy picit késve, délre érkezem Keletről vagy nyugatról jössz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Délre én is bent vagyok. Addig nem meginni a sört és nem fölzabálni a gesztenyepürét! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Remélem, Obi1 is befut majd valamikor, és nem kedvetlenítette el, hogy maradtunk a Katicánál. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Sajnos nem volt ott abban az időpontban, amikor odaértem, szóval valami biztosan történt Jó volt találkozni veletek, remélem, mindenki épségben haza ért Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Remélem, Obi1 is befut majd valamikor, és nem kedvetlenítette el, hogy maradtunk a Katicánál. Akartam menni, csak reggel értem haza és nem lettem volna túl jó társaság. De majd legközelebb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Oké, majd legközelebb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Sajnos nem volt ott abban az időpontban, amikor odaértem, szóval valami biztosan történt Jó volt találkozni veletek, remélem, mindenki épségben haza ért Jó buli volt! Nem tudtam elérni az öt órást, mert még kimentünk a Vörösmarty térre is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. Lényegesen kevesebb emberrel. Nagyon szuper volt, köszönöm! A képeket is köszi Bomarr! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Tényleg. Bomarr köszi a képeket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Szívesen! Szerintem is remek volt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy a vizsgáim miatt én most nem tudtam menni. Viszont két éve én is voltam ilyen idő tájt a Vörösmarty téren, és nagyon hangulatos volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Jó volt az az egy-két óra amit ott tudtam én is lenni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Én is nagyon jól éreztem magam Veletek. Jól elboroztunk, szendvicseztünk. Akartam menni, csak reggel értem haza és nem lettem volna túl jó társaság. De majd legközelebb. Várunk. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. A Vörösmarty teret pedig egyszer látni kell ilyenkor, nagy a tömeg, de szépek a fények, és remek illatok szállnak a levegőben. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy a vizsgáim miatt én most nem tudtam menni. Remélem, legközelebb, februárban nem lesz ilyen gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Viszont két éve én is voltam ilyen idő tájt a Vörösmarty téren, és nagyon hangulatos volt. Igen, a tömeg ellenére tényleg az volt. Megcsapott a más világ feeling. Rengeteg külföldi...na és a Kempinski.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 11. (szerkesztve) Képeket nem tudná valaki nekem is elküldeni? Köszi Fenébe, úgy láttam legutóbb van hely a PM-ek között, még sincs, törlök párat Szerkesztve: 2011. December 11. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Na, FlóriBá! Most le kell tenned az esküt, hogy eljössz a fórumtalira. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.