Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hogy ne lenne. Attól függ csupán, hogy Dzséjt szegett-e szerződést. De akkor se tarthatja vissza a ledolgozott idő után járó jogos bért! Ráadásul az egészet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. (szerkesztve) De akkor se tarthatja vissza a ledolgozott idő után járó jogos bért! Ráadásul az egészet... Ez a szerződésszegés esetére meghatározott feltételektől függ csak és kizárólag (amennyiben ugyebár szerződésszegés történt). Szerkesztve: 2011. December 2. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Ez a szerződésszegés esetére meghatározott feltételektől függ csak és kizárólag (amennyiben ugyebár szerződésszegés történt). Gondolom itt a felmondási idő körül lehet huzavona, de azért nem tarthatja vissza a bért szerintem. Egy esetben tehet ilyet, ha anyagi kár keletkezett Dzséjt munkája során. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Lehet nem tudok ott lenni tizedikén. Új munkahelyem van, és a régi főnökeimnek meg nem igazán akaródznak odaadni a maradék fizetésem. A g*ci zokon vette, hogy egyik napról a másikra leléptem a konkurenciához. Dzséjt, sajnálom a történteket Ami pedig a többit illeti, nekem is rémlik, hogy vissza lehet így is tartani bért, valamiféle kártérítésként (és igen, fontos a szerződés), de ez itt már off. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Az a szomorú helyzet, hogy nem tudok menni. Nem csak pénzhiány miatt (sajnos még az is fennáll), hanem mert a munkahelyváltás baromi rosszul sült el, az elmúlt két hétben még munkanélkülinek is volt szerencsém lenni (mázli, hogy csak egy hétig), és egyelőre azt sem tudom, hogyan leszek beosztva az új melóhelyen. Az elmúlt két hetem káosz volt, és még egy ideig az is marad. Szomorú. Majd igyatok helyettem egy pohár forralt bort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de a munkahely már csak ilyen, az az elsődleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. (szerkesztve) Az a szomorú helyzet, hogy nem tudok menni. Nem csak pénzhiány miatt (sajnos még az is fennáll), hanem mert a munkahelyváltás baromi rosszul sült el, az elmúlt két hétben még munkanélkülinek is volt szerencsém lenni (mázli, hogy csak egy hétig), és egyelőre azt sem tudom, hogyan leszek beosztva az új melóhelyen. Az elmúlt két hetem káosz volt, és még egy ideig az is marad. Szomorú. Majd igyatok helyettem egy pohár forralt bort. Én is sajnálom Dzséjt. Sok sikert az új melóhelyen. Lassan meg kellene beszélni, hogy hol és mikor találkozzunk. Szerkesztve: 2011. December 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Érkezésre ott vagyok, ha nem, akkor kések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Szerintem legyen a szokott helyen, a Westend utcaszintjén, bent a vízesésnél. 11 órakor jó lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 7. Én is sajnálom Dzséjt, mert el akartam volna mesélni a totál szívásom egy számítógéppel a héten, pedig szabin vagyok. Majd priviben megírom okulásként. A Westendnél ok a tali. Már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 8. Nekem is jó a Westend, de ez nem csoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Én egy picit késve, délre érkezem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Én egy picit késve, délre érkezem Keletről vagy nyugatról jössz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Délre én is bent vagyok. Addig nem meginni a sört és nem fölzabálni a gesztenyepürét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 9. Remélem, Obi1 is befut majd valamikor, és nem kedvetlenítette el, hogy maradtunk a Katicánál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Sajnos nem volt ott abban az időpontban, amikor odaértem, szóval valami biztosan történt Jó volt találkozni veletek, remélem, mindenki épségben haza ért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Remélem, Obi1 is befut majd valamikor, és nem kedvetlenítette el, hogy maradtunk a Katicánál. Akartam menni, csak reggel értem haza és nem lettem volna túl jó társaság. De majd legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Oké, majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Sajnos nem volt ott abban az időpontban, amikor odaértem, szóval valami biztosan történt Jó volt találkozni veletek, remélem, mindenki épségben haza ért Jó buli volt! Nem tudtam elérni az öt órást, mert még kimentünk a Vörösmarty térre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. Lényegesen kevesebb emberrel. Nagyon szuper volt, köszönöm! A képeket is köszi Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Tényleg. Bomarr köszi a képeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Szívesen! Szerintem is remek volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy a vizsgáim miatt én most nem tudtam menni. Viszont két éve én is voltam ilyen idő tájt a Vörösmarty téren, és nagyon hangulatos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Jó volt az az egy-két óra amit ott tudtam én is lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 10. Én is nagyon jól éreztem magam Veletek. Jól elboroztunk, szendvicseztünk. Akartam menni, csak reggel értem haza és nem lettem volna túl jó társaság. De majd legközelebb. Várunk. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. A Vörösmarty teret pedig egyszer látni kell ilyenkor, nagy a tömeg, de szépek a fények, és remek illatok szállnak a levegőben. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy a vizsgáim miatt én most nem tudtam menni. Remélem, legközelebb, februárban nem lesz ilyen gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Viszont két éve én is voltam ilyen idő tájt a Vörösmarty téren, és nagyon hangulatos volt. Igen, a tömeg ellenére tényleg az volt. Megcsapott a más világ feeling. Rengeteg külföldi...na és a Kempinski.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 11. (szerkesztve) Képeket nem tudná valaki nekem is elküldeni? Köszi Fenébe, úgy láttam legutóbb van hely a PM-ek között, még sincs, törlök párat Szerkesztve: 2011. December 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Na, FlóriBá! Most le kell tenned az esküt, hogy eljössz a fórumtalira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 31. Mert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.