Hozzászólás ideje: 2011. December 2.13 éve Hogy ne lenne. Attól függ csupán, hogy Dzséjt szegett-e szerződést. De akkor se tarthatja vissza a ledolgozott idő után járó jogos bért! Ráadásul az egészet...
Hozzászólás ideje: 2011. December 2.13 éve De akkor se tarthatja vissza a ledolgozott idő után járó jogos bért! Ráadásul az egészet... Ez a szerződésszegés esetére meghatározott feltételektől függ csak és kizárólag (amennyiben ugyebár szerződésszegés történt). Szerkesztve: 2011. December 2.13 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2011. December 2.13 éve Ez a szerződésszegés esetére meghatározott feltételektől függ csak és kizárólag (amennyiben ugyebár szerződésszegés történt). Gondolom itt a felmondási idő körül lehet huzavona, de azért nem tarthatja vissza a bért szerintem. Egy esetben tehet ilyet, ha anyagi kár keletkezett Dzséjt munkája során.
Hozzászólás ideje: 2011. December 3.13 éve Szerző Lehet nem tudok ott lenni tizedikén. Új munkahelyem van, és a régi főnökeimnek meg nem igazán akaródznak odaadni a maradék fizetésem. A g*ci zokon vette, hogy egyik napról a másikra leléptem a konkurenciához. Dzséjt, sajnálom a történteket Ami pedig a többit illeti, nekem is rémlik, hogy vissza lehet így is tartani bért, valamiféle kártérítésként (és igen, fontos a szerződés), de ez itt már off.
Hozzászólás ideje: 2011. December 7.13 éve Az a szomorú helyzet, hogy nem tudok menni. Nem csak pénzhiány miatt (sajnos még az is fennáll), hanem mert a munkahelyváltás baromi rosszul sült el, az elmúlt két hétben még munkanélkülinek is volt szerencsém lenni (mázli, hogy csak egy hétig), és egyelőre azt sem tudom, hogyan leszek beosztva az új melóhelyen. Az elmúlt két hetem káosz volt, és még egy ideig az is marad. Szomorú. Majd igyatok helyettem egy pohár forralt bort.
Hozzászólás ideje: 2011. December 7.13 éve Szerző Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de a munkahely már csak ilyen, az az elsődleges.
Hozzászólás ideje: 2011. December 7.13 éve Az a szomorú helyzet, hogy nem tudok menni. Nem csak pénzhiány miatt (sajnos még az is fennáll), hanem mert a munkahelyváltás baromi rosszul sült el, az elmúlt két hétben még munkanélkülinek is volt szerencsém lenni (mázli, hogy csak egy hétig), és egyelőre azt sem tudom, hogyan leszek beosztva az új melóhelyen. Az elmúlt két hetem káosz volt, és még egy ideig az is marad. Szomorú. Majd igyatok helyettem egy pohár forralt bort. Én is sajnálom Dzséjt. Sok sikert az új melóhelyen. Lassan meg kellene beszélni, hogy hol és mikor találkozzunk. Szerkesztve: 2011. December 7.13 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. December 7.13 éve Szerintem legyen a szokott helyen, a Westend utcaszintjén, bent a vízesésnél. 11 órakor jó lenne?
Hozzászólás ideje: 2011. December 7.13 éve Én is sajnálom Dzséjt, mert el akartam volna mesélni a totál szívásom egy számítógéppel a héten, pedig szabin vagyok. Majd priviben megírom okulásként. A Westendnél ok a tali. Már alig várom.
Hozzászólás ideje: 2011. December 9.13 éve Én egy picit késve, délre érkezem Keletről vagy nyugatról jössz?
Hozzászólás ideje: 2011. December 9.13 éve Délre én is bent vagyok. Addig nem meginni a sört és nem fölzabálni a gesztenyepürét!
Hozzászólás ideje: 2011. December 9.13 éve Remélem, Obi1 is befut majd valamikor, és nem kedvetlenítette el, hogy maradtunk a Katicánál.
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Szerző Sajnos nem volt ott abban az időpontban, amikor odaértem, szóval valami biztosan történt Jó volt találkozni veletek, remélem, mindenki épségben haza ért
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Remélem, Obi1 is befut majd valamikor, és nem kedvetlenítette el, hogy maradtunk a Katicánál. Akartam menni, csak reggel értem haza és nem lettem volna túl jó társaság. De majd legközelebb.
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Sajnos nem volt ott abban az időpontban, amikor odaértem, szóval valami biztosan történt Jó volt találkozni veletek, remélem, mindenki épségben haza ért Jó buli volt! Nem tudtam elérni az öt órást, mert még kimentünk a Vörösmarty térre is.
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél.
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. Lényegesen kevesebb emberrel. Nagyon szuper volt, köszönöm! A képeket is köszi Bomarr!
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy a vizsgáim miatt én most nem tudtam menni. Viszont két éve én is voltam ilyen idő tájt a Vörösmarty téren, és nagyon hangulatos volt.
Hozzászólás ideje: 2011. December 10.13 éve Én is nagyon jól éreztem magam Veletek. Jól elboroztunk, szendvicseztünk. Akartam menni, csak reggel értem haza és nem lettem volna túl jó társaság. De majd legközelebb. Várunk. Nagyon jól éreztem magam veletek. Tök jó volt hogy kimentünk a Vörösmarty térre is. Bár ennyi embert sosem láttam ott. De utána nagyon jó volt a forralt borozás Odyval a Westendnél. A Vörösmarty teret pedig egyszer látni kell ilyenkor, nagy a tömeg, de szépek a fények, és remek illatok szállnak a levegőben. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy a vizsgáim miatt én most nem tudtam menni. Remélem, legközelebb, februárban nem lesz ilyen gond.
Hozzászólás ideje: 2011. December 11.13 éve Viszont két éve én is voltam ilyen idő tájt a Vörösmarty téren, és nagyon hangulatos volt. Igen, a tömeg ellenére tényleg az volt. Megcsapott a más világ feeling. Rengeteg külföldi...na és a Kempinski....
Hozzászólás ideje: 2011. December 11.13 éve Szerző Képeket nem tudná valaki nekem is elküldeni? Köszi Fenébe, úgy láttam legutóbb van hely a PM-ek között, még sincs, törlök párat Szerkesztve: 2011. December 11.13 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2012. Május 31.13 éve Na, FlóriBá! Most le kell tenned az esküt, hogy eljössz a fórumtalira.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.