Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Addig még egy UFO is elrabolhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Addig még egy UFO is elrabolhat. Az emberi fantázia kimeríthetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Én is szeretnék 11-re a Katicában lenni, ha lehetséges, de mivel én tízkor érek be Pestre és egy 10-15 perc, míg átvergődöm a Westendbe, így akivel egy irányba vezet az utunk, azokhoz szívesen hozzácsapódon. Akkor találkozzunk kb. 10 perccel 11 előtt a Nyugati és a Westend találkozásánál, a bejárat előtt (eső esetén bent, a kapun belül a W-ben). Wilde, Nute, ha van kedvetek és Nektek is megfelel a 11 óra kezdésnek, akkor jöhetnétek oda Ti is. Ha meg esetleg csak később értek oda, akkor majd találkozunk a Katicában. Ott leszünk, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Módfelett sajnálatosan kicsit korán ittam a medve bőrére, és kiderült, hogy nem optimális a holnapi nap számomra. Nagyon sajnálom, de amint lesz rá lehetőség, élőben is bemutatkozok nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Rog, Merr-Sonn, sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Hátha legközelebb sikerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Én is sajnálom, hogy nem jöttök. De lesz még alkalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Én sajnos nem tudok menni, barátnőmmel megnézzük a Seuso-kincseket. Jó szórakozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Sajnálattal kell közölnöm, hogy minden szándékom és tettem ellenére, én ott leszek. Nagyon-nagyon sajnálom, mindent megtettem, hogy valami hirtelen közbejöjjön vagy kiderüljön, hogy mégsem jó, mert hosszú távú terveim rövid időn belül módosultak, de ez az elkerülhetetlen tény: ott leszek. Akinek ez fájdalmat okoz, annak fizetek egy sört. Eme kijelentés után tartok attól, hogy holnap mindenki fájdalmát fejezi ki jelenlétem okán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Az a fránya lottó ötös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Sajnálattal kell közölnöm, hogy minden szándékom és tettem ellenére, én ott leszek. Nagyon-nagyon sajnálom, mindent megtettem, hogy valami hirtelen közbejöjjön vagy kiderüljön, hogy mégsem jó, mert hosszú távú terveim rövid időn belül módosultak, de ez az elkerülhetetlen tény: ott leszek. Akinek ez fájdalmat okoz, annak fizetek egy sört. Eme kijelentés után tartok attól, hogy holnap mindenki fájdalmát fejezi ki jelenlétem okán. Te én olyan mély depresszióba estem hogy csak 2 sör megfizetése után múlik el. az hogy nem jössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Nekem négyet kell fizetni, mert különben dühbe jövök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Sajnos én se tudok menni! A bolhacirkuszom főartistája a bokáját törte, így mellette kell lennem a kórházban. Sajnálom, de majd legközelebb, biztos ráérek. Nektek jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Nem is tudom hogy írjam le. Nagyon sajnálom de holnap nem tudok ott lenni. John Rambo személyesen Vietnámból fog hozni nekem 2 db Milka csokit 12:46-kor és azt meg kell várnom. Utána persze mehetnék, de Rambó Úr meginvitált egy kis afganisztáni tálibírtásra és nekem mint nyugati demokráciahívőnek ott a helyem. Na de majd legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Sajnos nekem sem jó. Nektek azért jó szórakozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Akinek ez fájdalmat okoz, annak fizetek egy sört. Köszi, de részemről inkább borozás lesz Donát, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Nagyon jó tali volt, kár hogy ezt sokan nem fogják megtapasztalni soha. Jókat beszélgettünk poénkodtunk. Örülök hogy vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Srácok, olyan jó volt találkozni megint veletek! Remek volt a mozi Krandéval, úgy is, hogy külön helyre szólt a jegyünk Sajnálom, hogy páran nem tudtak eljönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Nagyon jó találkozó volt! Katicásból eddig talán a legjobb! És még a hazaút is érdekesre sikerült, nemlétező buszokkal jöttem. Már az poén, hogy nem léteztek, de hogy kettőt is használatba vehettem ebből a típusból, az a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Ez roppant érdekesen hangzik, remélem, nem kellett sokat várnod rájuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Nagyon jó volt ismét talizni Veletek! Szuperül éreztem magam. Dzséjt, néha az a legjobb, ami nem is létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Én is jól éreztem magam, de este már teljesen ki voltam. Kilenckor már aludtam is. Öregszem na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Nagyon jó volt újra látni titeket! Remélem legközelebb még többen leszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Sokat gondoltam Rátok, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Nagyon jó találkozó volt! Katicásból eddig talán a legjobb! És még a hazaút is érdekesre sikerült, nemlétező buszokkal jöttem. Már az poén, hogy nem léteztek, de hogy kettőt is használatba vehettem ebből a típusból, az a legjobb. Ez hogy esett meg? Ody: Szerintem nekem is le kellett volna feküdnöm. A képeket az e-mail címetekre elküldöm hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Ody: Szerintem nekem is le kellett volna feküdnöm. Passz, Volán-tehetség. Pestről indult olyan időpontban egy busz Fehérvárra, amilyen időpontban nem indult busz még Veszprémben vagy Tapolcára se, nemhogy csak Fehérvárra. Ráadásul se a táblára, se a kijelzőre, se a busz oldalára nem volt kiírva a menetcél (abban az időpontban arról a megállóról semmilyen busznak nem kellett volna indulnia). Én is csak azért tudtam, mert a Veszprémi sávban állt, gondoltam megkérdem a sofőrt, merre megy, hátha a 22:10-es állt be korábban (ez 21:35-kor volt). Fehérvárra érve meg egy ugyanilyen rejtélyes busz állt a veszprémi indulóállásban (sehol semmi kiírás, csak a sofőr mondta, merre megy a menet). Az meg csak Veszprémig. De mivel előttem egy nő, akivel már Pestről is együtt jöttünk, a sofőrnek elpanaszolta, hogy ő valójában Tapolcára tart, neki elárulta a sofőr, hogy Veszprémben egy ugyanilyen jelöletlen busz várja a tapolcai utasokat. Szóval, no komment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Tök jó téma lenne a "ha éjjel errefelé mentek akkor lerövidíthetitek az utat" sémára ráunt horrorkészítőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Az biztos, vinne egy kis színt a kaptafába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Passz, Volán-tehetség. Pestről indult olyan időpontban egy busz Fehérvárra, amilyen időpontban nem indult busz még Veszprémben vagy Tapolcára se, nemhogy csak Fehérvárra. Ráadásul se a táblára, se a kijelzőre, se a busz oldalára nem volt kiírva a menetcél (abban az időpontban arról a megállóról semmilyen busznak nem kellett volna indulnia). Én is csak azért tudtam, mert a Veszprémi sávban állt, gondoltam megkérdem a sofőrt, merre megy, hátha a 22:10-es állt be korábban (ez 21:35-kor volt). Fehérvárra érve meg egy ugyanilyen rejtélyes busz állt a veszprémi indulóállásban (sehol semmi kiírás, csak a sofőr mondta, merre megy a menet). Az meg csak Veszprémig. De mivel előttem egy nő, akivel már Pestről is együtt jöttünk, a sofőrnek elpanaszolta, hogy ő valójában Tapolcára tart, neki elárulta a sofőr, hogy Veszprémben egy ugyanilyen jelöletlen busz várja a tapolcai utasokat. Szóval, no komment. Tisztára mint a Drakulában csak szekér helyett busz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Mit szólnátok egy őszi Katicás fórumtalihoz? Én október 11-ére gondoltam, 11 órás kezdéssel, ahogy szoktuk. Kinek lenne jó ez az időpont? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.