Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is szeretnék 11-re a Katicában lenni, ha lehetséges, de mivel én tízkor érek be Pestre és egy 10-15 perc, míg átvergődöm a Westendbe, így akivel egy irányba vezet az utunk, azokhoz szívesen hozzácsapódon.

Akkor találkozzunk kb. 10 perccel 11 előtt a Nyugati és a Westend találkozásánál, a bejárat előtt (eső esetén bent, a kapun belül a W-ben).

Wilde, Nute, ha van kedvetek és Nektek is megfelel a 11 óra kezdésnek, akkor jöhetnétek oda Ti is. :) Ha meg esetleg csak később értek oda, akkor majd találkozunk a Katicában. Ott leszünk, az biztos. :)

Hozzászólás ideje:

Módfelett sajnálatosan kicsit korán ittam a medve bőrére, és kiderült, hogy nem optimális a holnapi nap számomra. Nagyon sajnálom, de amint lesz rá lehetőség, élőben is bemutatkozok nektek. :)

Hozzászólás ideje:

Sajnálattal kell közölnöm, hogy minden szándékom és tettem ellenére, én ott leszek. Nagyon-nagyon sajnálom, mindent megtettem, hogy valami hirtelen közbejöjjön vagy kiderüljön, hogy mégsem jó, mert hosszú távú terveim rövid időn belül módosultak, de ez az elkerülhetetlen tény: ott leszek. Akinek ez fájdalmat okoz, annak fizetek egy sört. :D

Eme kijelentés után tartok attól, hogy holnap mindenki fájdalmát fejezi ki jelenlétem okán. :cool:

Hozzászólás ideje:

Sajnálattal kell közölnöm, hogy minden szándékom és tettem ellenére, én ott leszek. Nagyon-nagyon sajnálom, mindent megtettem, hogy valami hirtelen közbejöjjön vagy kiderüljön, hogy mégsem jó, mert hosszú távú terveim rövid időn belül módosultak, de ez az elkerülhetetlen tény: ott leszek. Akinek ez fájdalmat okoz, annak fizetek egy sört. :D

Eme kijelentés után tartok attól, hogy holnap mindenki fájdalmát fejezi ki jelenlétem okán. :cool:

Te én olyan mély depresszióba estem hogy csak 2 sör megfizetése után múlik el. az hogy nem jössz. :D

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom hogy írjam le. Nagyon sajnálom de holnap nem tudok ott lenni. John Rambo személyesen Vietnámból fog hozni nekem 2 db Milka csokit 12:46-kor és azt meg kell várnom. Utána persze mehetnék, de Rambó Úr meginvitált egy kis afganisztáni tálibírtásra és nekem mint nyugati demokráciahívőnek ott a helyem. Na de majd legközelebb.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó tali volt, kár hogy ezt sokan nem fogják megtapasztalni soha. Jókat beszélgettünk poénkodtunk. Örülök hogy vagytok.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Srácok, olyan jó volt találkozni megint veletek! Remek volt a mozi Krandéval, úgy is, hogy külön helyre szólt a jegyünk :)

Sajnálom, hogy páran nem tudtak eljönni.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó találkozó volt! Katicásból eddig talán a legjobb! És még a hazaút is érdekesre sikerült, nemlétező buszokkal jöttem. Már az poén, hogy nem léteztek, de hogy kettőt is használatba vehettem ebből a típusból, az a legjobb. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt ismét talizni Veletek! Szuperül éreztem magam. :)

Dzséjt, néha az a legjobb, ami nem is létezik. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó találkozó volt! Katicásból eddig talán a legjobb! És még a hazaút is érdekesre sikerült, nemlétező buszokkal jöttem. Már az poén, hogy nem léteztek, de hogy kettőt is használatba vehettem ebből a típusból, az a legjobb. :D

Ez hogy esett meg?

Ody: Szerintem nekem is le kellett volna feküdnöm.

A képeket az e-mail címetekre elküldöm hamarosan.

Hozzászólás ideje:

Ody: Szerintem nekem is le kellett volna feküdnöm.

Passz, Volán-tehetség. Pestről indult olyan időpontban egy busz Fehérvárra, amilyen időpontban nem indult busz még Veszprémben vagy Tapolcára se, nemhogy csak Fehérvárra. Ráadásul se a táblára, se a kijelzőre, se a busz oldalára nem volt kiírva a menetcél (abban az időpontban arról a megállóról semmilyen busznak nem kellett volna indulnia). Én is csak azért tudtam, mert a Veszprémi sávban állt, gondoltam megkérdem a sofőrt, merre megy, hátha a 22:10-es állt be korábban (ez 21:35-kor volt). Fehérvárra érve meg egy ugyanilyen rejtélyes busz állt a veszprémi indulóállásban (sehol semmi kiírás, csak a sofőr mondta, merre megy a menet). Az meg csak Veszprémig. De mivel előttem egy nő, akivel már Pestről is együtt jöttünk, a sofőrnek elpanaszolta, hogy ő valójában Tapolcára tart, neki elárulta a sofőr, hogy Veszprémben egy ugyanilyen jelöletlen busz várja a tapolcai utasokat. Szóval, no komment.

Hozzászólás ideje:

Passz, Volán-tehetség. Pestről indult olyan időpontban egy busz Fehérvárra, amilyen időpontban nem indult busz még Veszprémben vagy Tapolcára se, nemhogy csak Fehérvárra. Ráadásul se a táblára, se a kijelzőre, se a busz oldalára nem volt kiírva a menetcél (abban az időpontban arról a megállóról semmilyen busznak nem kellett volna indulnia). Én is csak azért tudtam, mert a Veszprémi sávban állt, gondoltam megkérdem a sofőrt, merre megy, hátha a 22:10-es állt be korábban (ez 21:35-kor volt). Fehérvárra érve meg egy ugyanilyen rejtélyes busz állt a veszprémi indulóállásban (sehol semmi kiírás, csak a sofőr mondta, merre megy a menet). Az meg csak Veszprémig. De mivel előttem egy nő, akivel már Pestről is együtt jöttünk, a sofőrnek elpanaszolta, hogy ő valójában Tapolcára tart, neki elárulta a sofőr, hogy Veszprémben egy ugyanilyen jelöletlen busz várja a tapolcai utasokat. Szóval, no komment.

Tisztára mint a Drakulában csak szekér helyett busz :D

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mit szólnátok egy őszi Katicás fórumtalihoz? :)

Én október 11-ére gondoltam, 11 órás kezdéssel, ahogy szoktuk. Kinek lenne jó ez az időpont? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.