MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Fantasztikus kép! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Szívmelengető,az biztos Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Hangulatos fan-poszter, igazi retro Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Tényleg tetszetős. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Tanácstalan vagyok, hova írjam, de talán ez jó lesz. Szóval az alkaromra szeretném egy "May the Force be with you" szöveget tetováltatni Aurebesh nyelven. Csak most az Istenért sem találtam Aurebesh nyelvet a Google fordítóban (korábban volt) meg ahogyan ismerjük a Google fordítót, nem is biztos, hogy jól fordította volna. Tehát kérdem: valaki letudná fordítani Aurebesh-re? Előre is köszi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. A Guglis képkereső már készségesebb volt. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Köszi. Úr Isten, ez ilyen hosszú? Biztos ki fog férni? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Szívesen! Nem hiszem hogy ne lehetne valahogy megoldani. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Lehet egyszerűbb lenne csak simán angolul kiírni. Legalább mindenki megértené. Viszont ha Aurebesh nyelven lenne írva, mindenki kérdezné, hogy mi van ide írva és milyen nyelven. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Angolul ugyanannyi betű lenne, hisz az aurebesh annak is csak a helyettesítése más karakterekkel. Szerkesztve: 2016. Április 29. - Merr-Sonn Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Látod, ebbe bele sem gondoltam. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Látod, ebbe bele sem gondoltam. Mennyit kér a tetováló egy betűért? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Mennyit kér a tetováló egy betűért? Nem tudom. Egyenlőre csak tervezgetem a dolgot. Későbbi terveimben van még egy Jedi-rend jelkép a felkarom-vállam tájékába. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Nem tudom. Egyenlőre csak tervezgetem a dolgot. Későbbi terveimben van még egy Jedi-rend jelkép a felkarom-vállam tájékába. Tetováló válogatja, meg attól függ hol is csináltatod, rajtam van egy 12x16os kereszt 7000 fizettem érte, haverom akkor 10-ért csináltatott egy Freddy Kruegert, de a srác aki csinálta mondta, hogy a Balaton mellett is van egy üzlet ahol dolgozni szokott ott dupla-tripla áron is felszámolja az ilyeneket. Azon is múlik persze, hogy mekkora a felkarod és hogy mekkora méretben mutat rajta szépen. Viszont egy biztos inkább fizess a drágábbért, minthogy elmész egy kétes hírű helyre ahol olcsóbban dolgoznak, ugyanis elég durva betegségeket össze lehet szedni. Egyébként, ha google képet keresel és beírod, hogy aurebesh kidob egy csomó képet ahol ott vannak a jelek aláírva rendes betűkkel, onnan meg már te is összetudod rakni a mondatot. Meg szerintem igaz hogy mindenhol van már szinte internet, de egy mintát vigyél magaddal biztos ami 100%. Szerk.: a legfontosabbat meg majdnem kihagytam, tényleg csak olyat varrass magadra amit aztán nem fogsz megbánni, mert nem úgy van csak, hogy utána hipp-hopp eltüntetik, persze a technika ma már alkalmas rá, de azért is kemény pénzeket kell fizetni. Ja és fájni fog ha alkaron belülre akarod az egy közepesen érzékeny pont, mert ott vékony a bőr. Szerkesztve: 2016. Április 29. - Darth Cupsy Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Egy elég jól sikerült fan trailer az eredeti trilógiából Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. (szerkesztve) Han Solo és Rey már beszerezték blu-ray-en a filmet. Szerkesztve: 2016. Július 15. - tomcsi80 Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Ha már egyszer végre van gépem, és egy ici-picit értek a gimp-hez. (Tényleg csak egy picit) (Ajj, pedig olyan szép szám volt az ezres,. ) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Máris jobban tetszik így ez a kép. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. (szerkesztve) Kicsit nehéz volt megcsinálni, mert egyrészről máár nagyon régen csináltam, fel kellett frissíteni youtube-ról az emlékeim, másrészt a botja egy picit íves. (Vagyis nem íves, csak a 3/4-nél van egy kis "törés"). Így igen nehéz volt megcsinálni, hogy ne látszódjon, bár azért így is kivehető. Amúgy már csak az kellene, hogy a fénykard zöld színe tükröződjön a környező tárgyakról (ruha, föld, stb) de ahoz (még) nem értek, de a youtube a tanárom. Kékben hogy tetszik? (már megint nem elérhető a kepfeltoltes.hu) Szerkesztve: 2016. Június 13. - Rajmesz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Nekem a zöld változat szimpatikusabb. Amúgy kezdetnek nagyon is megteszik ezek a próbálozások. (már megint nem elérhető a kepfeltoltes.hu) Szerintem egyéb alternatívák is játszhatnak: pl. tinypic, imgur Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. (szerkesztve) Igazából csak a Gauss-elmosással kell babrálni, ha az jól van beállítva, akkor elég "valóságos" Csak a kephost-ról, meg a kepfeltoltesek.hu-rol (ami most már jó) tudtam, úgyhogy köszi a sok "tartalékot". próbálok rájönni, hogy hogyan kell tükrözni a fényt, remélem hamar rájövök, és akkor fullosra megcsinálom. Még a rohamosztagos páncéljáról is vissza fog tükrözni. Szerkesztve: 2016. Június 13. - Rajmesz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Ez volt már? A zene nagyon tetszetős. http://www.youtube.com/watch?v=KtQb2axKpuw Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Nagyon jó! Már hallottam korábban de hegedű nélkül asszem. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. (szerkesztve) Han Solo is nekünk drukkol! Szerkesztve: 2016. Július 15. - tomcsi80 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Hozzászólás ideje: 2016. Június 19. Nagyon jól teszi. Vérbeli ultra lehet az öreg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.