Hozzászólás ideje: 2017. Március 18.9 éve Szerző Köszi Pécsi, megnyugtattál. Elvégre nem csak, hogy megveszem, de már meg is vettem. Előreutalással fizettem a rendelést. Úgyhogy mi tartson vissza? Ody? Mit gndolsz? Bár gondolom, te a minőség miatt is vársz.. Viszont én még nem láttam 2D-ben eredeti hanggal, úgyhogy pont ez az amire kíváncsi voltam! Szerkesztve: 2017. Március 18.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Március 18.9 éve Én biztos nem nézem meg majd csak eredetiben. Te tégy belátásod szerint.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 19.9 éve Már fent van a neten egy 19 GB-os verzió is dupla akkora adatátviteli sebességgel. Lehet, hogy még szebb a képe.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 19.9 éve Köszi Pécsi, megnyugtattál. Elvégre nem csak, hogy megveszem, de már meg is vettem. Előreutalással fizettem a rendelést. Úgyhogy mi tartson vissza? Ody? Mit gndolsz? Bár gondolom, te a minőség miatt is vársz.. Viszont én még nem láttam 2D-ben eredeti hanggal, úgyhogy pont ez az amire kíváncsi voltam! Én nagyon gondolkodom, hogy a csehektől rendelem meg. Valószínű, hogy a film 2D-s változata és az extra lemez ugyanaz lesz, mint itthon (magyar szinkronnal és magyar extrákkal), de nekem kell a 3D-s lemez is. Persze nagyon rizikós, mert mi van ha nem. A specifikációk nem véglegesek, se nálunk, se a cseheknél. De a ST Beyond annyira teliltalálat volt, hogy onnan rendeltem, minden full magyar volt benne. Lehet, hogy bejön ez is. Szerkesztve: 2017. Március 19.9 éve - A pécsi
Hozzászólás ideje: 2017. Március 20.9 éve Szerző Jesszusom, az MM ma rakta ki a 3 hete feltett kérdésemet, ami azóta már értelmetlenné vált, hisz javították az adatlapokat! Igyekszem törölni, mert így szimplán hülyének tűnök. Nem hittem, hogy ilyen gépies semmilyen adminjaik vannak. Legalább aládobtak volna egy választ, de semmi.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 24.9 éve Szerző Majd megszokjuk. Én sajnálom, hogy letértek a BD-k a korábbi a dvd-k menüjének stílusáról. Azok máig referencia-anyagok! Ráadásul önmaguk sorozatában sem egységesek, mert a 7-é is más mint a saga-é és most már nyilvánvaló, hogy a Zsivány is különbözik a sagatól is meg a 7-től is. Meglepve persze nem vagyok. Az lenne meglepő, ha valami koncepció lenne.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 24.9 éve Szerző Más: Donátot és Al-t kérdezem, hogy milyen apropóból döntöttetek a fapadosabb külsejű változat mellett?
Hozzászólás ideje: 2017. Március 24.9 éve Más: Donátot és Al-t kérdezem, hogy milyen apropóból döntöttetek a fapadosabb külsejű változat mellett? Ha a Steelbook és a rendes Blu-ray edition között csak a borító a különbség, akkor azt pont lecsokizom, főleg, hogy szerintem jobban néz ki az általad "fapadosnak" titulált kiadás. Ha lesz plusz tartalom is benne - most nem tudom fejből -, akkor elgondolkodom, hogy megvegyem a drágábbikat.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 24.9 éve Szerző Ha a Steelbook és a rendes Blu-ray edition között csak a borító a különbség, akkor azt pont lecsokizom, főleg, hogy szerintem jobban néz ki az általad "fapadosnak" titulált kiadás. Ha lesz plusz tartalom is benne - most nem tudom fejből -, akkor elgondolkodom, hogy megvegyem a drágábbikat. Bocsáss meg a fapadosért! Egyébként félreértettél. Ez a kérdés nem a steelbook vs. "fapados"-ról szól. Hanem az O-ringes vs. fapadosról. Nem tetszik az o-ring? -mert benne nyilván ott a "fapados"(akkor már maradjunk ennél)
Hozzászólás ideje: 2017. Március 24.9 éve Bocsáss meg a fapadosért! Egyébként félreértettél. Ez a kérdés nem a steelbook vs. "fapados"-ról szól. Hanem az O-ringes vs. fapadosról. Nem tetszik az o-ring? -mert benne nyilván ott a "fapados"(akkor már maradjunk ennél) Vagy úgy. Azt még nem tudom. Annyira nem vagyok oda ezekért a csúsztatható tokokért.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 24.9 éve Szerző Vagy úgy. Azt még nem tudom. Annyira nem vagyok oda ezekért a csúsztatható tokokért. Az o-ringért én sem. A slipcase-t jobban szeretem. Pedig szebb mint a sima kiadás. A szépség relatív, de mivel tuti, hogy benne a van a másik és árban nincs különbség, így az o-ringessel többt kapnának a pénzükért. Megmondom őszintén, azt hittem, hogy pl.: azt a választ kapom, hogy a BD gyüjtemény gerincével kifelé áll a polcon, és egy o-ring megtörné a sort, ezért esik a simára a választás. Vagy esetleg mert kifejezetten rondának tartaná valamelyikük az o-ringet..
Hozzászólás ideje: 2017. Március 26.9 éve Szerző Update! Méltóztatik az xpress is árulni, de egyelőre úgytűnik csak a "fapados" BD-t (bocsi ) és a DVD-t. Előbbi 5790,- utóbbi 2990,- lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 27.9 éve Lesz VHS kiadás is akit érdekel. "Complete your VHS collection now"
Hozzászólás ideje: 2017. Március 27.9 éve Szerző Ez állat! 4:3 meg ami kell. Azt is elnézzük, hogy rögtön egy csíkos agyonnézett kópia lesz! Nekem kell!!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 27.9 éve Szerző Amúgy csak kamu. Sajnálom hogy nem derült ki, hogy vágom!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 27.9 éve Retro manapság nagyon megy. Sok mindent újra kiadnak. pl: Nintendo Classic Mini https://576kb.hu/nintendo-classic-mini-nintendo-entertainment-system És egy ilyen limitált kiadásban is csontnélkül 5 perc alatt elfogyna és nem utolsó sorban sztem elég profi lett ez a TV spot az egyedi narrációjával hogy valaki tényleg elhiggye, plusz az emberi hülyeség határtalan. Szerkesztve: 2017. Március 28.9 éve - Fulcrum
Hozzászólás ideje: 2017. Március 28.9 éve Nagy kár, hogy csak kamu. Nem is értem miért nem próbálkoznak meg vele. Szerintem limitált kiadásban még nyereséges is lenne. Több értelme lenne, mint mondjuk az sw-s dobozos tejnek Nem azt mondom, hogy erről kell nézni, de az tény hogy jól mutatna a polcon az előző filmek mellett. Én megvenném.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 28.9 éve Szerző Retro manapság nagyon megy. Sok mindent újra kiadnak. És egy ilyen limitált kiadásban is csontnélkül 5 perc alatt elfogyna és nem utolsó sorban sztem elég profi lett ez a TV spot az egyedi narrációjával hogy valaki tényleg elhiggye, plusz az emberi hülyeség határtalan. Nézd meg a dec 20-ai hsz-emet! Nincs szerkesztve! Az 5. az első lapon! Szerkesztve: 2017. Március 28.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.9 éve Apa kezdődik! Csakhogy a megjelenésig legyen mit nézni... Rogue.One.2016.REMUX.1080p.Blu-ray.DTS-HD.HR.7.1.AVC.HuN-HyperX Rogue.One.2016.RETAiL.720p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-HyperX Rogue.One.2016.RETAiL.BDRiP.x264.HuN-HyperX
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.