Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Érdekes, hogy az EpVII-ben nem sokszor jött ki a sodrából. Egyszer felemelte ugyan a hangját, de nagy haragra nem gerjedt, még a Starkiller szétrobbanásának környékén sem. Kíváncsi vagyok, hogy a VIII-ban mi (vagy inkább ki?) hozza ki a sodrából - már ha... mert ez mégis csak egy promó kép. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Lehet, hogy szembejön neki az, aki miatt így néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Luke... Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Rian Johnson elárult Snoke-ról, és Kylo-ról pár érdekességet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Yoda József nem lesz boldog. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nekem tetszenek ezek az infók. Ez pontosan az, amire sokan várunk, egy új megközelítés. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Még egy gyönyörű kép a Legfőbb vezérről. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szuper! Valódi vagy fanfic? Bár a fővezért ebből a szögből még nem láttuk. Itt nem is tűnik olyan gonosznak. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Ez valódi, topps kártyákból való. Betettem picit jobb minőségben, ez jobban kiemeli a szépségét. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Egész bájos így. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nagyon aranyos, komolyan mondom, lehet, hogy még a porgoknál is szebb. Viccet félre téve már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ő-mi ő, és mit tervez, stb. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nem látszik sajnos rajta a Halál Ereklyéje gyűrűje... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Lentebb láthatod az egyik játékon. Bár az nem túl jó kép sajnos ebből a szempontból. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Lentebb láthatod az egyik játékon. Bár az nem túl jó kép sajnos ebből a szempontból. A Hefneres fotón . Már csak egy szivar hiányzik a kezéből. Viccet félretéve, ez a gyűrű mint fegyver érdekes koncepció. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Ezen a játék képen jobban látható az a bizonyos gyűrű De ezzel a köntössel még nem békéltem meg teljesen. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Yoghurt fegyverére hajaz. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nekem is az Űrgolyhók jutott eszembe. Gyanítom valamiféle Kyber-kristály lesz, szuperlézerrel. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Ezzel a gyűrűvel és a spoileres résszel vagyok a legkevésbé kibékülve, remélem ezekből nem lesz semmi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Gyűrű biztos lesz hiszen ott van rajta. Kétlem, hogy szépítési funkciót szolgál. Ez nem segít Snoke-on. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Mi a baj a gyűrűvel? Nem ő az első aki gyűrűt hord az SW-ben. A ruházata alapján pedig szereti a luxust. Ebbe a képbe egy gyűrű teljesen jól passzol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerintem az a baja, hogy fegyverként használja. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Lehet csak egy gazdag iparmágnás aki felvásárolta a birodalom megmaradt darabjait a saját kis beteg céljaira? :D Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerintem az a baja, hogy fegyverként használja. Volt ilyen hír? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Volt ilyen pletyka. Tegnapi írásom egyik pontja a spoileres topikban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Volt ilyen hír? Lehetséges lenne, hogy nem olvastad a tegnapi spoiler áradatot? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. (szerkesztve) Én is csak most vettem észre. Tegnap délután óta nem jártam a fórumon, így nem nehéz elsiklani felette. Szerkesztve: 2017. Szeptember 7. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. De jól elvan azon a széken. Hát Snokey nem egy Adonisz, ehhez kétség sem fér. Nehéz elképzelni róla hogy valaha jóképű volt. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. (szerkesztve) Ez a szegény Snoke úgy néz ki, mint aki belekukkantott a Frigyládába, de még időben becsukta. Még Palpatine és Vader is szebb volt a végnapjaiban. Valami azt súgja, hogy Snooke nagyon öreg... Érdekes, hogy az EpVII-ben nem sokszor jött ki a sodrából. Egyszer felemelte ugyan a hangját, de nagy haragra nem gerjedt, még a Starkiller szétrobbanásának környékén sem. Kíváncsi vagyok, hogy a VIII-ban mi (vagy inkább ki?) hozza ki a sodrából - már ha... mert ez mégis csak egy promó kép. Az Ep7 alapján Snooke egy elég pragmatikus vezet. Ebben benne van az is, amit írsz. Vélhetően ezért van az, hogy az alatta állók nem csupán félnek tőle, de tisztelik őt és már-már rajonganak érte. Szerkesztve: 2017. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Snoke, nem Snooke. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.