Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Érdekes, hogy az EpVII-ben nem sokszor jött ki a sodrából. Egyszer felemelte ugyan a hangját, de nagy haragra nem gerjedt, még a Starkiller szétrobbanásának környékén sem. Kíváncsi vagyok, hogy a VIII-ban mi (vagy inkább ki?) hozza ki a sodrából - már ha... mert ez mégis csak egy promó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Lehet, hogy szembejön neki az, aki miatt így néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Luke... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Rian Johnson elárult Snoke-ról, és Kylo-ról pár érdekességet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Yoda József nem lesz boldog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nekem tetszenek ezek az infók. Ez pontosan az, amire sokan várunk, egy új megközelítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Még egy gyönyörű kép a Legfőbb vezérről. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szuper! Valódi vagy fanfic? Bár a fővezért ebből a szögből még nem láttuk. Itt nem is tűnik olyan gonosznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Ez valódi, topps kártyákból való. Betettem picit jobb minőségben, ez jobban kiemeli a szépségét. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Egész bájos így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nagyon aranyos, komolyan mondom, lehet, hogy még a porgoknál is szebb. Viccet félre téve már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ő-mi ő, és mit tervez, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nem látszik sajnos rajta a Halál Ereklyéje gyűrűje... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Lentebb láthatod az egyik játékon. Bár az nem túl jó kép sajnos ebből a szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Lentebb láthatod az egyik játékon. Bár az nem túl jó kép sajnos ebből a szempontból. A Hefneres fotón . Már csak egy szivar hiányzik a kezéből. Viccet félretéve, ez a gyűrű mint fegyver érdekes koncepció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. (szerkesztve) Ezen a játék képen jobban látható az a bizonyos gyűrű De ezzel a köntössel még nem békéltem meg teljesen. Szerkesztve: 2017. Szeptember 6. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Yoghurt fegyverére hajaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Nekem is az Űrgolyhók jutott eszembe. Gyanítom valamiféle Kyber-kristály lesz, szuperlézerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 6. Ezzel a gyűrűvel és a spoileres résszel vagyok a legkevésbé kibékülve, remélem ezekből nem lesz semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Gyűrű biztos lesz hiszen ott van rajta. Kétlem, hogy szépítési funkciót szolgál. Ez nem segít Snoke-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Mi a baj a gyűrűvel? Nem ő az első aki gyűrűt hord az SW-ben. A ruházata alapján pedig szereti a luxust. Ebbe a képbe egy gyűrű teljesen jól passzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerintem az a baja, hogy fegyverként használja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Lehet csak egy gazdag iparmágnás aki felvásárolta a birodalom megmaradt darabjait a saját kis beteg céljaira? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerintem az a baja, hogy fegyverként használja. Volt ilyen hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Volt ilyen pletyka. Tegnapi írásom egyik pontja a spoileres topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Volt ilyen hír? Lehetséges lenne, hogy nem olvastad a tegnapi spoiler áradatot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. (szerkesztve) Én is csak most vettem észre. Tegnap délután óta nem jártam a fórumon, így nem nehéz elsiklani felette. Szerkesztve: 2017. Szeptember 7. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. De jól elvan azon a széken. Hát Snokey nem egy Adonisz, ehhez kétség sem fér. Nehéz elképzelni róla hogy valaha jóképű volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. (szerkesztve) Ez a szegény Snoke úgy néz ki, mint aki belekukkantott a Frigyládába, de még időben becsukta. Még Palpatine és Vader is szebb volt a végnapjaiban. Valami azt súgja, hogy Snooke nagyon öreg... Érdekes, hogy az EpVII-ben nem sokszor jött ki a sodrából. Egyszer felemelte ugyan a hangját, de nagy haragra nem gerjedt, még a Starkiller szétrobbanásának környékén sem. Kíváncsi vagyok, hogy a VIII-ban mi (vagy inkább ki?) hozza ki a sodrából - már ha... mert ez mégis csak egy promó kép. Az Ep7 alapján Snooke egy elég pragmatikus vezet. Ebben benne van az is, amit írsz. Vélhetően ezért van az, hogy az alatta állók nem csupán félnek tőle, de tisztelik őt és már-már rajonganak érte. Szerkesztve: 2017. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 7. Snoke, nem Snooke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.