Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Akkor felőlem ez felejtős. Azt hittem lesz időm átgondolni, de az évad elejére már szinte nem is emlékszem :/ Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. No, az utolsó percekben csak sikerült nekem is összehozni. Bevallom, hogy néhány kategóriában segítségül hívtam a korábban már itt megosztott listákat, de azért minden esetben tudtam, végül én mit jelölök. Legjobb epizód Steps into the Shadows Hera’s Heroes An Inside Man Trials of the Darksaber Through Imperial Eyes Zero Hour Legjobb mellékszereplő Kallus Fenn Rau Rex Darth Maul Thrawn Bendu Legjobb idegen karakter Darth Maul Thrawn Hondo Onaka Garazeb Orrelios Klik-Klak Bendu Legjobb negatív karakter Thrawn Darth Maul Gar Saxon Arihnda Pryce Wullf Yularen Konstantine admirális Legjobb droid Chopper AP-5 EXD-9 B1-268 R3-A3 Kalani Legjobb űrjármű Ghost Phantom II Chimaera Sato hajója Nebulon fregatt TIE Defender Legjobb felszíni jármű AT-AT AT-DP 614-AvA speeder bike Joben T-85 Imperial Troop Transport Lázadó sikló Legjobb párbaj Kanan vs. Sabine Kenobi vs. Maul Sabine vs. Gar Saxon Maul vs. megszállt Kanan Ezra vs. megszállt Sabine Ezra vs. megszállt Kanan Legjobb űrcsata Steps Into Shadow: Yarma fölött The Antilles Extraction: Teralov fölött The Antilles Extraction: a nem sikerült menekülés Secret Cargo: Archeon nebula Zero Hour 1. rész: az Atollon feletti csata Zero Hour 2. rész: a lázadók menekülése Legjobb bolygó Tatooine Atollon Ryloth Geonosis Concord Dawn Dathomir Legjobb zene Hera's Heroes The Last Battle Secret Cargo Trials of the Darksaber Twin Suns Zero Hour Legjobb szinkronhang Sam Witwer Lars Mikkelsen David Oyelowo Kevin MccKid Freddie Prinz Jr. Vanessa Marshall Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Köszi, Pildi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Köszönjük mindenkinek a jelöltállítást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Dzséjt! Megcsinálod az összesítést vagy csináljam én? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerintem ezt most rád testálom, mert nem tudom, lenne-e rá időm hétköznap (hétvégén meg tudom, hogy nem lesz vendég miatt). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Ok, holnap ráugrok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. (szerkesztve) Elkészült a jelölt lista, viszont több helyen holtverseny alakult ki. Az lenne a kérés, hogy ott ahol az szükséges jelöljetek meg további indulókat. Le fogom írni mindenhol mennyi kell még a hatos listához. Vasárnap éjfélig lehet jelölni. Dzséjt! Elkészítenéd az űrcsata jelöltlistáját (szerkeszd majd ezt a hozzászólást)? Annyira káoszos, hogy én nem látom át. Köszi! Legjobb epizód Trials of the Darksaber Through Imperial Eyes Zero Hour Twin Suns +2 induló hiányzik. Az alábbi három címből jelöljetek meg kettőt. Steps into the Shadows An Inside Man The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő Rex százados Fenn Rau Bendu Darth Maul Thrawn +1 induló hiányzik. Az alábbi kettőből jelöljetek meg egy személyt. Kallus Wedge Antilles Legjobb idegen karakter Thrawn főadmirális Darth Maul Bendu Klik-Klak Hondo Onaka +1 induló hiányzik. Az alábbi kettőből jelöljetek meg egy személyt. Garazeb Orellios Hera Syndulla Legjobb negatív karakter Thrawn főadmirális Darth Maul Gar Saxon Arihnda Pryce kormányzó Kassius Konstantine admirális Vult Skerris Legjobb droid C1-10P „Chopper” AP-5 EXD-9 beszivárgó droid Kallani B1 harci droid Kalauz droid Legjobb űrjármű Ghost Phantom II Nightbrother TIE Defender Chimaera (Imperial I csillagromboló) Phoenix Home Legjobb felszíni jármű AT-AT 614-AvA robogó AT-DP Kanan T-85 robogója +2 jelölt hiányzik. Az alábbi listából vállaszatok kettőt. Lázadók siklója Imperial Troop Transport Flash speeder Legjobb párbaj Darth Maul vs. megszállt Kanan Ezra vs. megszállt Sabine Sabine vs. Tristane Kanan vs. Sabine Sabine vs. Gar Saxon Ben Kenobi vs. Darth Maul Legjobb űrcsata Yarmai csata (Steps Into Shadow) Kudarcba fulladt menekülés a Skystrike akadémiáról (The Antilles Extraction) A Chandrila Mistress megvédése (Secret Cargo) Archeon nebulai csata (Secret Cargo) Csata az Atollon fölött (Zero Hour 1. rész) Menekülés az Atollonról (Zero Hour 2. rész) Legjobb bolygó Ryloth Atollon Tatooine Geonosis Dathomir Krownest Legjobb zene Hera's Heroes The Last Battle Trials of the Darksaber Secret Cargo Twin Suns Zero Hour Legjobb angol hang Stephen Stanton (Ben Kenobi) Sam Witwer (Darth Maul) Tom Baker (Bendu) Lars Mikkelsen (Thrawn) Freddie Prinz Jr. (Kanan) +1 jelölt hiányzik. Az alábbi listából írjatok egy személyt. David Oyelowo Vanessa Marshall Tiya Sircar Szerkesztve: 2017. Augusztus 25. - Dzséjt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Legjobb epizód: An Inside Man The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő: Kallus Legjobb idegen karakter: Hera Syndulla Legjobb felszíni jármű: Lázadók siklója Imperial Troop Transport Legjobb szinkronhang: David Oyewolo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Legjobb epizód: An Inside Man Steps into the Shadows Legjobb mellékszereplő: Kallus Legjobb idegen karakter: Hera Syndulla Legjobb felszíni jármű: Lázadók siklója Imperial Troop Transport Legjobb szinkronhang: David Oyewolo Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Legjobb epizód An Inside Man The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő Kallus Legjobb idegen karakter Hera Syndulla Legjobb felszíni jármű Lázadók siklója Imperial Troop Transport Legjobb angol hang Vanessa Marshall Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Legjobb epizód: An Inside Man The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő: Kallus Legjobb idegen karakter: Garazeb Orellios Legjobb felszíni jármű: Lázadók siklója Imperial Troop Transport Legjobb szinkronhang: David Oyewolo Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Legjobb epizód An Inside Man The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő Kallus Legjobb idegen karakter Hera Syndulla Legjobb felszíni jármű Lázadók siklója Imperial Troop Transport Legjobb angol hang David Oyelowo Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Dzséjt! Elkészítenéd az űrcsata jelöltlistáját (szerkeszd majd ezt a hozzászólást)? Annyira káoszos, hogy én nem látom át. Köszi! Oksa, leteszem a lantot, aztán megcsinálom. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Legjobb epizód An Inside Man The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő Kallus Legjobb idegen karakter Hera Syndulla Legjobb felszíni jármű Lázadók siklója Imperial Troop Transport Legjobb angol hang David Oyelowo Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Legjobb epizód Steps Into Shadow The Holocrons of Fate Legjobb mellékszereplő Kallus Legjobb idegen karakter Garazeb Orellios Legjobb felszíni jármű Lázadók siklója Flash Speeder Legjobb angol hang Tiya Sircar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Összegeztem az űrcsatákat, szerencsére itt nem volt döntetlen, egyértelműen meglett a hat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Remek, köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29. (szerkesztve) És íme a végleges jelölt lista! 01. Legjobb epizód Trials of the Darksaber Through Imperial Eyes Zero Hour Twin Suns An Inside Man The Holocrons of Fate 02. Legjobb főszereplő Ezra Bridger Kanan Jarus Hera Syndula Sabine Wren Garazeb Orrelios C1-10P „Chopper” 03. Legjobb mellékszereplő Rex százados Fenn Rau Bendu Darth Maul Thrawn Kallus 04. Legjobb idegen karakter Thrawn főadmirális Darth Maul Bendu Klik-Klak Hondo Ohnaka Hera Syndulla 05. Legjobb negatív karakter Thrawn főadmirális Darth Maul Gar Saxon Arihnda Pryce kormányzó Kassius Konstantine admirális Vult Skerris 06. Legjobb droid C1-10P „Chopper” AP-5 EXD-9 beszivárgó droid Kallani B1 harci droid Kalauz droid 07. Legjobb kreatúra Dewback Krykna Dokma Blurrg Lot-cat 08. Legjobb űrjármű Ghost Phantom II Nightbrother TIE Defender Chimaera (Imperial I csillagromboló) Phoenix Home 09. Legjobb felszíni jármű AT-AT 614-AvA robogó AT-DP Kanan T-85 robogója Lázadók siklója Imperial Troop Transport 10. Legjobb párbaj Darth Maul vs. megszállt Kanan Ezra vs. megszállt Sabine Sabine vs. Tristane Kanan vs. Sabine Sabine vs. Gar Saxon Ben Kenobi vs. Darth Maul 11. Legjobb űrcsata Yarmai csata (Steps Into Shadow) Kudarcba fulladt menekülés a Skystrike akadémiáról (The Antilles Extraction) A Chandrila Mistress megvédése (Secret Cargo) Archeon nebulai csata (Secret Cargo) Csata az Atollon fölött (Zero Hour 1. rész) Menekülés az Atollonról (Zero Hour 2. rész) 12. Legjobb bolygó Ryloth Atollon Tatooine Geonosis Dathomir Krownest 13. Legjobb zene Hera's Heroes The Last Battle Trials of the Darksaber Secret Cargo Twin Suns Zero Hour 14. Legjobb angol hang Stephen Stanton (Ben Kenobi) Sam Witwer (Darth Maul) Tom Baker (Bendu) Lars Mikkelsen (Thrawn) Freddie Prinz Jr. (Kanan) David Oyelowo (Kallus ügynök) Szerkesztve: 2017. Szeptember 2. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 23. Hölgyeim és uraim! A hosszúra nyúlt várakozás után - és a sajnos még mindig fennálló technikai problémák ellenére - újra megrendezzük az éves szavazásunkat, amiben ti dönthetitek el, mi volt a legjobb a Rebels legutóbbi, szám szerint harmadik évadában. Azonban, eszközöltünk némi változtatást a szavazás metódusában, mert ezúttal nem csak annyi a dolgotok, hogy a szavazólapon (link lent) ráböktök a kedvencetekre, hanem sorba kell állítani a jelölteket. Ehhez nincs más dolgotok, mint ellátogatni a szavazólapra, ahol az egyes jelölteket az egérrel megragadva arra a helyre húzhatjátok az adott kategóriában, ahol látni szeretnétek. Ezzel reményeink szerint egy sokkal átfogóbb képet kaphatunk arról, hogy nektek mi mennyire tetszik a Rebelsben. A szavazás határideje: október 8. Eredményhirdetés: október 14. Szavazásra fel, az Erő vezesse a kezeteket. http://bomarr.polldaddy.com/s/rebels-harmadik-%C3%A9vados-szavaz%C3%A1s Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 23. Remek lett a szavazólista ismét a sok képes segítséggel! Szerintem jó ötlet, hogy visszatérünk a sorrendbe állításhoz, ahogy korábban a TCW-nél is volt, sokkal árnyaltabb eredmények tudnak így születni. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Én le is adtam a szavazatomat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. (szerkesztve) Király! köszi. Rá is megyek. a ma azaz a 09. 24-es 19 óra 27 perckor leadott az enyém. Bomarr, ha lehet akor kérném, ahogy szoktam is! Köszi! Szerkesztve: 2017. Szeptember 24. - csoli1138 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Én is elküldtem a szavazataimat. Pont most végeztem a 3. évad (így az egész eddigi sorozat) újranézésével, így az időzítés tökéletes volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Az én szavazataim is elmentek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Én is elküldtem. Jobb volt így, hogy rangsorolni kellett. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Igen, tetszett nekem is! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Én is elküldtem. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Nagyon jól meg lett csinálva a szavazólap Én is elküldtem a voksaimat Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Én is elküldtem a szavazatomat. Amúgy van egy baki a szavazásban: Ody azt írta, hogy az angol szinkronhangok jelöltjei között szerepel Freddie és David Oyewolo, akik ugye Kanan és Kallus megszólaltatói. Ellenben a szavazásban nem ők, hanem Tiya és Kevin, azaz Sabine és Fenn Rau megszólaltatói szerepelnek. Most akkor melyik jó? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.