Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Szerintem már az jelzés értékű, hogy a RO -ban "benne" volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Én is üdvözlöm HC közreműködését. Bár tényleg összefüggésben lenne a nyolcadik résszel! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hayden Christensen? Volt erre precedens az ep3 idejét leszámítva? Ennek biztos van jelentősége. Remélem, hogy van. Nagy pontja lenne az ep8-nak, ha Anakin szelleme megjelenne Haydenként. Még annál is régebben volt a precedens, az AotC idején, a Celebration II-n. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hayden Christensen? Volt erre precedens az ep3 idejét leszámítva? Ennek biztos van jelentősége. Remélem, hogy van. Nagy pontja lenne az ep8-nak, ha Anakin szelleme megjelenne Haydenként. Óriási lenne! Mellesleg az ST kézenfogná a PT-t, és a Jedi 2004-es és 2011-es jelenlegi változatát! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Szerintem ezek után nagyon erős a sansz, hogy megjelenik szellemként. Nagyon remélem! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Még annál is régebben volt a precedens, az AotC idején, a Celebration II-n. Azt a kujva! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hát igen. Kezdem elhinni, hogy nem lehet véletlen! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Lehet azaz apropó hogy a 40-dik évfordulós Celebration-re mindenképp akartak hívni egy prequeles főszereplőt is, de Ewan és Liam mint minden nagy sztár roppant elfoglalt, Natalie Portman újabban olyan messzire kerüli az SW-t amennyire lehet, Jake Lloydot pedig állítólag a rendőrségi balhéja óta nem szívesen látják. Hayden viszont valszeg ráér. Ettől még lehet, hogy szerepelni fog az ep.8-ban. Csak lehet más magyarázat is. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Könnyen lehet, hogy ilyen prózai oka van a dolognak. Hayden nem akkora név, könnyebben meggyőzhető, viszont a SW berkein belül nagy durranás. Ettől függetlenül baromira örülnék, ha feltűnne Anakin Erőszelleme a ST-ban, szerintem hatalmas kihagyott ziccer lenne mellőzni. Erről jut eszembe, ha tényleg bejelentenének egy Obi-Wan spin-offot, akkor nem kéne Ewannek is megjelennie? És ha már Erőszellemek, így talán egy másik nagy álmom is megvalósulhatna a filmvásznon, azaz láthatnánk Obi-Wan és Qui-Gon beszélgetését. Ez már csak azért is valószínű, mert nem is lenne szükség Liam Neeson "becserkészésére", ha nem vállalja, a hangot kevésbé gáz, ha más adja. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Neeson már a TCW-hoz is kétszer visszajött Qui-Gont szinkronizálni, így engem az lepne meg, ha egy esetleges Kenobi filmhez nem térne vissza Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Erről jut eszembe, ha tényleg bejelentenének egy Obi-Wan spin-offot, akkor nem kéne Ewannek is megjelennie? Ha így lesz akkor sztem ő is ott lesz. Az mekkora lenne Ewan egyszer csak besétálna és bejelentené a filmet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Ha lesz Obi-wan film, akkor lehet, hogy eljátsszák azt Ewan -nal, mint George -al az egyik Celebraion -ön, hogy nem jelentették be, de aztán megjelent. Ha jól tudom az volt az első Celebration, amelyen Lucas részt vett. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Londonban is voltak meglepetés vendégek, így egyáltalán nem kizárt, hogy Ewan feltűnjön Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Londonban meglepetés vendégek? Erről felvilágosítanál, mert erről én nem tudtam. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Például a záró ceremónián Boyega, de ha jól tudom Alden Ehrenreich sem volt bejelentve előre (sőt hivatalosan csak itt erősítették meg a pletykát). Most így séróból ennyire emlékszem, de ha otthon lennék akkor elővenném a programfüzetet, és megnézném kik nem voltak beírva annak ellenére, hogy láthattuk őket Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 3. Hozzászólás ideje: 2017. Április 3. Például a záró ceremónián Boyega, de ha jól tudom Alden Ehrenreich sem volt bejelentve előre (sőt hivatalosan csak itt erősítették meg a pletykát). Oh, tényleg Alden. Hogy én nekem miért nem jutottt eszembe . Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 12. Fontosabb események időponttal. http://ovibankenobi.blog.hu/2017/04/11/star_wars_celebration_amire_erdemes_lesz_odafigyelni Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Mikor is kezdődik pontosan helyi idő szerint? Valaki talált valami live streamet? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. A SW youtube oldala streameli majd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Úgy tűnik már ma is nagy bejelentések lesznek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Azért az ütne ha a VIII trailerével kezdenének. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Az a holnapi tűzijáték lesz. Én valami új film/sorozat bejelentését tudok elképzelni. Vagy bejelentenek egy 4k Saga kiadást vagy hasonlót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Nagyon promózták ezt az első showt, meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ha végre elkezdődne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Érzem, hogy nagy dolgok lesznek most! Csak kezdődne el Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Tudtam én, hogy meghívják Lucast is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Itt az öreg. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Lucas!!!!!!!!!!!!!!!! :D Az első meglepetés Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.