Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Celebration - Orlando 2017

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is üdvözlöm HC közreműködését. Bár tényleg összefüggésben lenne a nyolcadik résszel!

Hozzászólás ideje:

Hayden Christensen? Volt erre precedens az ep3 idejét leszámítva? Ennek biztos van jelentősége. Remélem, hogy van. Nagy pontja lenne az ep8-nak, ha Anakin szelleme megjelenne Haydenként. :clap2:

Még annál is régebben volt a precedens, az AotC idején, a Celebration II-n.

Hozzászólás ideje:

Hayden Christensen? Volt erre precedens az ep3 idejét leszámítva? Ennek biztos van jelentősége. Remélem, hogy van. Nagy pontja lenne az ep8-nak, ha Anakin szelleme megjelenne Haydenként. :clap2:

Óriási lenne! Mellesleg az ST kézenfogná a PT-t, és a Jedi 2004-es és 2011-es jelenlegi változatát!

Hozzászólás ideje:

Lehet azaz apropó hogy a 40-dik évfordulós Celebration-re mindenképp akartak hívni egy prequeles főszereplőt is, de Ewan és Liam mint minden nagy sztár roppant elfoglalt, Natalie Portman újabban olyan messzire kerüli az SW-t amennyire lehet, Jake Lloydot pedig állítólag a rendőrségi balhéja óta nem szívesen látják. Hayden viszont valszeg ráér.

Ettől még lehet, hogy szerepelni fog az ep.8-ban. Csak lehet más magyarázat is.

Hozzászólás ideje:

Könnyen lehet, hogy ilyen prózai oka van a dolognak. Hayden nem akkora név, könnyebben meggyőzhető, viszont a SW berkein belül nagy durranás. Ettől függetlenül baromira örülnék, ha feltűnne Anakin Erőszelleme a ST-ban, szerintem hatalmas kihagyott ziccer lenne mellőzni.

Erről jut eszembe, ha tényleg bejelentenének egy Obi-Wan spin-offot, akkor nem kéne Ewannek is megjelennie? És ha már Erőszellemek, így talán egy másik nagy álmom is megvalósulhatna a filmvásznon, azaz láthatnánk Obi-Wan és Qui-Gon beszélgetését. Ez már csak azért is valószínű, mert nem is lenne szükség Liam Neeson "becserkészésére", ha nem vállalja, a hangot kevésbé gáz, ha más adja.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Erről jut eszembe, ha tényleg bejelentenének egy Obi-Wan spin-offot, akkor nem kéne Ewannek is megjelennie?

Ha így lesz akkor sztem ő is ott lesz. Az mekkora lenne Ewan egyszer csak besétálna és bejelentené a filmet.

Hozzászólás ideje:

Ha lesz Obi-wan film, akkor lehet, hogy eljátsszák azt Ewan -nal, mint George -al az egyik Celebraion -ön, hogy nem jelentették be, de aztán megjelent. Ha jól tudom az volt az első Celebration, amelyen Lucas részt vett.

Hozzászólás ideje:

Például a záró ceremónián Boyega, de ha jól tudom Alden Ehrenreich sem volt bejelentve előre (sőt hivatalosan csak itt erősítették meg a pletykát).

Most így séróból ennyire emlékszem, de ha otthon lennék akkor elővenném a programfüzetet, és megnézném kik nem voltak beírva annak ellenére, hogy láthattuk őket

Hozzászólás ideje:

Például a záró ceremónián Boyega, de ha jól tudom Alden Ehrenreich sem volt bejelentve előre (sőt hivatalosan csak itt erősítették meg a pletykát).

Oh, tényleg Alden. Hogy én nekem miért nem jutottt eszembe :D.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az a holnapi tűzijáték lesz. Én valami új film/sorozat bejelentését tudok elképzelni. Vagy bejelentenek egy 4k Saga kiadást vagy hasonlót.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.