Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. (szerkesztve) Két új hajó is felkeltette az érdeklődésem. Az egyik az az ármszedős hajó ami a lépegetőket támadja, a másik pedig a Köztársasági(?) flotta csatahajói. Mind a kettő elég egyedi, persze ismerős jegyekkel. Szerkesztve: 2017. December 12. - Dzséjt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nekem nagyon tetszenek. Újszerűek, de mégis kicsit ismerősnek tűnnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nekem is ez tetszik benne, hogy olyan ötletek vannak bennük amik teljesen újszerűvé teszik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. A köztársasági csatahajók (szerintem tuti köztársaságiak, az ep7 alapján ilyen erővel maga az Ellenállás nem bír) olyanok, mint a félbevágott és felturbózott Nebulon-B-k. Viszont többek annál, sok kis részlet nagyon ütőssé teszi őket, például az orruk olyan, mintha az Apollo-program visszatérő moduljai lennének odaragasztva. Viszont nem is tűnnek túl nagy hajónak, szerintem inkább lehetnek korvettek, vagy max. fregattok. A "homokozó" siklók jönnek viszont be a legjobban. Amikor megláttam őket, totál ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor az ep1 első trailerében a fogatokat megláttam. Itt valami alvilági banda a siklóikkal megy neki valakinek (az ep1-nél azt hittem, hogy kalózok üldözik Obi-Wanékat - a fene sem gondolta, hogy autóverseny lesz ). Inkább tűnnek szedett-vedett tákolmánynak, mint mondjuk rendszerbe állított katonai járműveknek. Persze ki tudja, mik lesznek, milyen szerepet kapnak. De az biztos, hogy nagyon babán festenek, ahogy a homokot karistolják. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ezek a homoksiklók nekem is tetszenek, főleg ezzel a vörös "porzással" Eleve szeretem a vöröset, szóval az egész jelenet baromi jól néz ki hajóstól, mindenestől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Főleg a kontraszt miatt jó, ahogy a világos tájon felcsapják azt a vörös anyagot az nagyon jól néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ezen a képen jól látható, hogy a vörös anyag a sziklák lábainál is látszik szóval itt valami meghatározó környezeti adottságról lehet szó amiből ezek a hajók energiát vesznek fel. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ezen a képen jól látható, hogy a vörös anyag a sziklák lábainál is látszik szóval itt valami meghatározó környezeti adottságról lehet szó amiből ezek a hajók energiát vesznek fel. Bocs Ody, de ezen a képen nehéz kivenni. De amúgy megnézve az előzetest, igazad lehet. Kíváncsi vagyok erre a bolygóra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ja, ez elég kicsi lett. Az indexen fent van nagyban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 9. Kylo új hajója. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. Kylo új hajója. Engem ez spec jobban emlékeztet a Sith Infiltlatorre, mint az Advanced Tie-ra. Bejövős. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. John Burns festménye Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. (szerkesztve) Nagyon frankó kép. Igazán pöpec lesz Kylo új röpcsije. Szerkesztve: 2017. Május 10. - Rog Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. Hozzászólás ideje: 2017. Május 10. (szerkesztve) Olyan, mintha egy Interceptor szárnyai közé betették volna egy B-29-es pilótafülkéjét. Szerkesztve: 2017. Május 10. - Merr-Sonn Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. A fülke miatt engem erőteljesen emlékeztet a Rebel Assasult című játékban feltűnt TIE Phantomra. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Nekem bejön! Bár ez inkább vadászgép. Nem hiszem, hogy Shuttle-t helyettesíti. Inkább kiegészíti! Kylo egy űrcsatábvan? Jöhet! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Én igazán nem értem mi ez a plusz ágyú mánia. Már a speciális első rendes TIE-okon sem értettem, hogy alulra minek mág egy forgó iker ágyú, bár a filmben ez jól jött Finn és Poe számára. Kiváncsi vagyok a szárnycsúcson azok mág ágyúk lesznek, és azokkal együtt már 6 db lesz a vadászgépen? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. A Star Warsban mindig is alaposan fel voltak fegyverezve a gépek. Az X-szárnyúnak négy lézerágyúja van és két torpedóvetője. Az Y-szárnyú két lézerágyúval, két ionágyúval és két torpedóvetővel bír. Az ARC-170-esen is 4 lézerágyú és két torpedóvető van, az Eta-2-es is két ion- és két lézerágyúval bír. Még a TIE-ok között sem ritka a sok ágyú, hiszen, TIE/IN Interceptor is hat lézerágyúval bír, a TIE Defender pedig a hat nehéz ágyú mellé még rakétakilövőt is kapott. Kylo TIE-ja még akkor sem lenne kirívó, ha hat lézerágyúja lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Hozzászólás ideje: 2017. Május 11. Ezek vadászgépek, kell az arzenál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Szóval ez az Ellenállás bombázója. Honnan kerítettek belőle hirtelen olyan sokat? Vagy inkább hol voltak ezek a hajók az EPVII-ben? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Lehet hogy a Hosnian Prime megsemmisítése után kibővült pár rendszerrel az Ellenállás és az új tagok hoztak pár új kütyüt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Szerintem is új tagokról lehet szó. Egyébként nagyon tetszik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Hozzászólás ideje: 2017. Július 13. Szerintem is új hajók (vagy legalábbis remélem), mert elég hülyén venné ki magát, ha már korábban is voltak bombázóik, de a Csillagpusztító bombázására egyet sem vetettek be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Íme az Ellenállás Sí speedere. Aki bemutatja, Captain Poe Dameron. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Baba kis suhanó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Nagyon vagány járgány. Árad belőle a lazaság. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Itt repül a TIE Silence. A kép forrására nem leltem rá, én a Facebookon találtam, de nem lepne meg, ha egy trailerből lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. (szerkesztve) Itt repül a TIE Silence. A kép forrására nem leltem rá, én a Facebookon találtam, de nem lepne meg, ha egy trailerből lenne. Tetszetős kis darab. Hát ha egy előzetesből van, akkor lehet, hogy készül valami e hónapra. Bár elgondolkodtam azon, lehet, hogy a Battlefront II TLJ DLC -jéből látjuk ezt a pillanatképet Kylo vadászáról. Szerkesztve: 2017. Augusztus 1. - Bence1997 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Tetszetős kis darab. Hát ha egy előzetesből van, akkor lehet, hogy készül valami e hónapra. Bár elgondolkodtam azon, lehet, hogy a Battlefront II TLJ DLC -jéből látjuk ezt a pillanatképet Kylo vadászáról. Két héttel ezelőtti Star Wars Show videóban volt ez a kép. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.