Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Két héttel ezelőtti Star Wars Show videóban volt ez a kép. Oh, igaz. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Szerintem is új hajók (vagy legalábbis remélem), mert elég hülyén venné ki magát, ha már korábban is voltak bombázóik, de a Csillagpusztító bombázására egyet sem vetettek be. A Leia vezette ellenállás egy kis gerilla/lázadó csoport volt - kb, mint az RO-ban Saw Guerrera csoportja - saját űrhajóparkkal. Az Új Köztársaságnak volt egy jóval nagyobb, erősebb flottája, de ők ugye fegyverszünetben álltak az Új Rend-el, így ők nem vettek részt a Csillagpusztító elleni támadásban. Az Ep8-ban viszont nyilván már velük is számolni kell - már azokkal amik a Hossnian Priime felrobanásakor nem semmisültek meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. (szerkesztve) Így van, de ezt már alaposan kiveséztük. Már arra is számítunk, hogy a Laura Dern által alakított admirális mozgatja át D'Quar mellé ezt a flottát - mert azt is feltételezzük, hogy a csata a D'Quar mellett lesz. Szerkesztve: 2017. Augusztus 7. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Ilyen bigyókat el tudnék viselni itthon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Most nagyon érdemes megnézni Star Wars Show News szekcióját! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A lépegetők annyira nem tetszenek. Valahogy olyan bután néznek ki. Viszont a csillagromboló elég komoly. Egyszerű de félelmetes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Nekem tetszik a lépegető, ütős újragondolása a béna AT-AT-nak. Tetszik, hogy maradtak a koncepciónál, amely szerint az Első Rend mindent jobbá tett, amit a Birodalom elcseszett. Jobb TIE vadászok, jobb csillagrombolók és most jobb lépegetők. A lábát elnézve, ezt nem fogják egy drótkötéllel orra buktatni. A Dreadnought is nagyon baba. Méretesebb lesz, mint a Resurgent osztályú csatacirkálók, de azért nem lett belőle Executor osztályú csillagdreadnought. És úgy tűnik, ez komoly orbitális csapásra képes, ami hiánypótló eszköz a Galaxis eddigi hadseregeiben. A dizájn is tetszetős, letisztult, egyszerű, idézi a régit, de könnyen felismerhető és megkülönböztethető. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. gondoltam külön is belinkelem a képeket. Dreadnought, ami 7,6 kilóméter hosszú négyes osztályú hadihajó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A lépegető nekem sem tetszik. De a többi nagyon baba. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A lépegetőnek olyan mintha kitört volna a lába Kiváncsi vagyok hogy néz ki mozgás közben mert igy elsőre fura. Viszont a felső része vagyis a "test" szerintem sokkal jobban néz ki mint a korábbiaknál. Robusztusabb, ijesztőbb és hatékonyabbnak néz ki. Remélhetőleg az is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Nagyon sok múlik a lépegetőkőn ebben a filmben. Jelenleg ez a fimben a legvádolhatóbb a TFA-t is sokszor érő rágalommal, hogy "Copy-Paste". Remélem nagyon újszerű lesz, egy más hangulatú más stílusú csatajelenettel együtt, mint a Hoth-i volt. Külső megjelenésük nekem tetszik. Robusztusak és félelmetesek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. (szerkesztve) A romboló hatalmas alsó ágyúja nem semmi. Szerk: elcsesztem. A jármű topikba kellett volna raknom. Szerkesztve: 2017. Augusztus 24. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. A romboló hatalmas alsó ágyúja nem semmi. Szerk: elcsesztem. A jármű topikba kellett volna raknom. Szerintem nem kellene mindent szétdarabolni. Egyúttal spoilerek is, nem? Akkor jól megfér itt is. A rombolónak meg eddig nem is láttam az alsó ágyúját. Olyan, mint egy kutya pisilő. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Nagyon sok múlik a lépegetőkőn ebben a filmben. Jelenleg ez a fimben a legvádolhatóbb a TFA-t is sokszor érő rágalommal, hogy "Copy-Paste". Remélem nagyon újszerű lesz, egy más hangulatú más stílusú csatajelenettel együtt, mint a Hoth-i volt. Külső megjelenésük nekem tetszik. Robusztusak és félelmetesek. Csak olyan jelenet ne legyen, hogy körbe akarják kötéllel keríteni a lábát, majd kiderül hogy ennek elkerülése végett lett ilyen a lába...akkor csattan a homlokom a moziban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 24. Riport Kevin Jenkinssel látványtervezővel, melyben az alábbi járművekről esik szó. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 25. Engem a hideg rázott amikor az a gyerek rajz szerű első konceptet láttam a lépegetőről. Most már nem. Sokkal funkcionálisabbnak látom, mint az AT-AT-k voltak. (oldalablakok a pilótafülkén, drabális, barikád romboló melső gorilla végtag ) Tanultak annak a hibáiból. Szerintem el lehet gáncsolni, csak ez fel tud "tápászkodni". Nekem tetszik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Nagyon passzol Kylo-hoz a röpcsije. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Ez nagyon tetszik. Van benne Maul EpIes hajójából is bőven. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Szerintem úgy néz ki, mintha Darth Maul Scimitarjának és Darth Vader X1-esének szerelemgyermeke. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. (szerkesztve) Nagyon jól néz ki ez a hajó! A pilótafülkéje Kylo EPVII-es hajójából származik. Szerkesztve: 2017. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Szerintem úgy néz ki, mintha Darth Maul Scimitarjának és Darth Vader X1-esének szerelemgyermeke. Bizony, találó! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 28. (szerkesztve) Szép megállapítások. Nekem szimplán a Tie Interceptorok ugrottak be róla. Szerkesztve: 2017. Augusztus 28. - Rog Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. (szerkesztve) Snoke járgánya ű Szerk.: Hátulról is szemügyre vehető. Szerkesztve: 2017. Szeptember 1. - luke19 Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Tetszik, kicsit olyan mint Padmé Ep2-es hajójának átrombolósított változata lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. (szerkesztve) Jó ez a szupermaci. 60 kilométer széles? Az igen! Azt is írja, hogy a First Order főhadiszállása. Szerkesztve: 2017. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Vagy egy szuper csillagromboló szárnyakkal. Tetszetős, hogy ilyen formabontó, elhagyták a csillagrombolók jellegzetes háromszögét. Egy jóóóóóóóó nagy szuper csillagromboló. Az Executor a maga kis 19 kilométerével eltörpül Supremacy őnagysága előtt. Hát nem csodálom, hogy egy ilyen mellett a Resurgenteket leminősítették csillagrombolóról csatacirkálóra. De ez már nem is hajó, ez egy űrállomás. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Nagyon menő az a szárnyas csillagrombolóra hajazó főhadiszállás. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Jól néz ki a Supremacy. Mint egy óriási B-2 Spirit Egy másik kiszivárgott fotó arról árulkodik, hogy az Ellenállásnak van egy Raddus nevű hajója is: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Hehe, szép tisztelgés Raddus admirális előtt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.