Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem is új hajók (vagy legalábbis remélem), mert elég hülyén venné ki magát, ha már korábban is voltak bombázóik, de a Csillagpusztító bombázására egyet sem vetettek be.

A Leia vezette ellenállás egy kis gerilla/lázadó csoport volt - kb, mint az RO-ban Saw Guerrera csoportja - saját űrhajóparkkal.

Az Új Köztársaságnak volt egy jóval nagyobb, erősebb flottája, de ők ugye fegyverszünetben álltak az Új Rend-el, így ők nem vettek részt a Csillagpusztító elleni támadásban.

Az Ep8-ban viszont nyilván már velük is számolni kell - már azokkal amik a Hossnian Priime felrobanásakor nem semmisültek meg.

Hozzászólás ideje:

Így van, de ezt már alaposan kiveséztük. Már arra is számítunk, hogy a Laura Dern által alakított admirális mozgatja át D'Quar mellé ezt a flottát - mert azt is feltételezzük, hogy a csata a D'Quar mellett lesz.

Szerkesztve: - Dzséjt

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A lépegetők annyira nem tetszenek. Valahogy olyan bután néznek ki.

Viszont a csillagromboló elég komoly. :D Egyszerű de félelmetes.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik a lépegető, ütős újragondolása a béna AT-AT-nak. :evil: Tetszik, hogy maradtak a koncepciónál, amely szerint az Első Rend mindent jobbá tett, amit a Birodalom elcseszett. Jobb TIE vadászok, jobb csillagrombolók és most jobb lépegetők. A lábát elnézve, ezt nem fogják egy drótkötéllel orra buktatni. :)

A Dreadnought is nagyon baba. Méretesebb lesz, mint a Resurgent osztályú csatacirkálók, de azért nem lett belőle Executor osztályú csillagdreadnought. És úgy tűnik, ez komoly orbitális csapásra képes, ami hiánypótló eszköz a Galaxis eddigi hadseregeiben. A dizájn is tetszetős, letisztult, egyszerű, idézi a régit, de könnyen felismerhető és megkülönböztethető.

Hozzászólás ideje:

gondoltam külön is belinkelem a képeket.

screen-shot-2017-08-23-at-1-34-55-pm.jpg

screen-shot-2017-08-23-at-1-47-29-pm.jpg

screen-shot-2017-08-23-at-1-50-57-pm.jpg

Dreadnought, ami 7,6 kilóméter hosszú négyes osztályú hadihajó.

screen-shot-2017-08-23-at-1-35-40-pm.jpg

screen-shot-2017-08-23-at-1-37-21-pm.jpg

screen-shot-2017-08-23-at-1-39-45-pm.jpg

Hozzászólás ideje:

A lépegetőnek olyan mintha kitört volna a lába :D Kiváncsi vagyok hogy néz ki mozgás közben mert igy elsőre fura. Viszont a felső része vagyis a "test" szerintem sokkal jobban néz ki mint a korábbiaknál. Robusztusabb, ijesztőbb és hatékonyabbnak néz ki. Remélhetőleg az is.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sok múlik a lépegetőkőn ebben a filmben. Jelenleg ez a fimben a legvádolhatóbb a TFA-t is sokszor érő rágalommal, hogy "Copy-Paste".

Remélem nagyon újszerű lesz, egy más hangulatú más stílusú csatajelenettel együtt, mint a Hoth-i volt. Külső megjelenésük nekem tetszik. Robusztusak és félelmetesek.

Hozzászólás ideje:

A romboló hatalmas alsó ágyúja nem semmi. :D

Szerk: elcsesztem. A jármű topikba kellett volna raknom. :facepalm:

Szerintem nem kellene mindent szétdarabolni. Egyúttal spoilerek is, nem? Akkor jól megfér itt is. A rombolónak meg eddig nem is láttam az alsó ágyúját. Olyan, mint egy kutya pisilő. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon sok múlik a lépegetőkőn ebben a filmben. Jelenleg ez a fimben a legvádolhatóbb a TFA-t is sokszor érő rágalommal, hogy "Copy-Paste".

Remélem nagyon újszerű lesz, egy más hangulatú más stílusú csatajelenettel együtt, mint a Hoth-i volt. Külső megjelenésük nekem tetszik. Robusztusak és félelmetesek.

Csak olyan jelenet ne legyen, hogy körbe akarják kötéllel keríteni a lábát, majd kiderül hogy ennek elkerülése végett lett ilyen a lába...akkor csattan a homlokom a moziban. :D

Hozzászólás ideje:

Engem a hideg rázott amikor az a gyerek rajz szerű első konceptet láttam a lépegetőről. Most már nem. Sokkal funkcionálisabbnak látom, mint az AT-AT-k voltak. (oldalablakok a pilótafülkén, drabális, barikád romboló melső gorilla végtag ) Tanultak annak a hibáiból. Szerintem el lehet gáncsolni, csak ez fel tud "tápászkodni". Nekem tetszik. :clap:

Hozzászólás ideje:

Szép megállapítások. Nekem szimplán a Tie Interceptorok ugrottak be róla.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Vagy egy szuper csillagromboló szárnyakkal. :) Tetszetős, hogy ilyen formabontó, elhagyták a csillagrombolók jellegzetes háromszögét. Egy jóóóóóóóó nagy szuper csillagromboló. Az Executor a maga kis 19 kilométerével eltörpül Supremacy őnagysága előtt. Hát nem csodálom, hogy egy ilyen mellett a Resurgenteket leminősítették csillagrombolóról csatacirkálóra. De ez már nem is hajó, ez egy űrállomás. :D

Hozzászólás ideje:

Jól néz ki a Supremacy. Mint egy óriási B-2 Spirit :D

Egy másik kiszivárgott fotó arról árulkodik, hogy az Ellenállásnak van egy Raddus nevű hajója is:

raddus-ship-.png

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.