Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem az nem gyár, hanem egy nagy hajó belseje/hangárja, amiből a desszantolásra készülő szárazföldi csapatokat láthatjuk - mint az Ep1-ben a droidhajóban.

Szerintem ugyanaz a helyszín, mint amit 1:54-nél is mutatnak, amikor sorakoznak a rohamosztagosok. Ugyanannak a csarnoknak tűnik a háttérben megfigyelhető ugyanaz a a jármű, ami szerintem a lépegetőket a felszínre szállítja + pár lépegető is látszik rajta.

Nekem az arányokkal egy kicsit bajom van. Hogy lehet az, hogy egy, a térérzékelés alapján a hangárban hátrább levő AT-AT, nagyobbnak tűnik, mint a közelebb lévő, hatosával felfüggesztve közeledő lépegetők. Talán a 3d helyrerakja az arányokat.

Hozzászólás ideje:

Nekem az arányokkal egy kicsit bajom van. Hogy lehet az, hogy egy, a térérzékelés alapján a hangárban hátrább levő AT-AT, nagyobbnak tűnik, mint a közelebb lévő, hatosával felfüggesztve közeledő lépegetők. Talán a 3d helyrerakja az arányokat.

Melyik részlet ez? Adsz időkódot?

Karrde: bizony. Megint. :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Szerintetek lesz még egy trailer egyeltalán?

Az EP7-nél és az R1-nél is az amcsi trailerek után pár napon belül kijött egy International trailer, ált. valamilyen távol-keleti égetett felirattal. Ezek ált. picit eltértek a jenki trailertől.

Hozzászólás ideje:

Pedig már kezdtem azt hinni, hogy meguntam a sivatag-bolygókat, de ezzel sikerült valami tényleg újat hozni a témában. Az kifejezetten tetszik hogy Rian foglalkozik a faunával is. Az ep.7-ben a Jakkun kivül nem is nagyon láttunk állatokat a bolygókon, itt viszont minden planéta be lesz népesítve. Erről jut eszembe: amikor Rey merül egyet, ott egy elég méretes koponya látható a vizben:

absappuq6xqz.png

Hozzászólás ideje:

Lenyűgöző az új tréler. Tutira rongyosra nézem majd. Kezdek bízni abban a Johnson gyerekben.

Hozzászólás ideje:

Melyik részlet ez? Adsz időkódot?

Az 1:54-nél található hangár nagytotálnál fedeztem fel.

Egyébként igen, nagyon nagyon tetszik. Nagy, monumentális dolgokból kaptunk ici-pici ízelítőt, amikből csak sejthetjük, hogy hű-ha dolgokat fogunk látni. A látványon túl, maga az érzelmek ilyetén nyilt kimutatása vágott mellbe, amit a szándékosan megtévesztő vágás csak mégjobban fokozott. Semmiben nem lehetünk biztosak. Nagy valószínúséggel minden, de minden amit gondoltunk a főszereplőkről a fejetetejére fog állni. Kylo megtér, Rey csalódottságában elfordul Luke-tól és Snoke keze alatt gonosszá válik. Luke pedig gyáva, és nem bízik magában. Valószínüleg joggal. Nem meri/akarja Rey-t kiképezni . Egyrészt mert nem bízik magában, másrészt mert azzal nyugtatgatja magát, hogy nem kell tennie semmit, mert a prófécia szerint, mindenkinek az a legjobb ha a Jedi rend eltünik. Az elmult 30 évben várta a saját halálát a száműzetésben, hogy a prófécia beteljesüljön. Finn szerintem különös bátorságról fog tanúbizonyságot tenni. Szerintem az első rend egyenruhájában szabotálni fogja a Snoke zászlós hajóját (nagy összeomló hangárban Phasmával való leszámolás), lehet hogy bele fog halni a küldetésben. Én nagyon reménykedő vagyok, egyáltalán nem az elvárásoknak megfelelő, klisés fordulatokat fogjuk kapni, hanem bizony meg fogunk lepődni, de nagyon.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Mi van ha Snoke a trailer legelején Rayhez és Rayről beszél, és Luke is Rey-re - a még kislány Rey-re - gondol, hamikor azt mondja, hogy még csak egyszer látott ilyen döbbenetes nyers erőt?

Emlékszünk az Ep7-re, hogy Kylo milyen furcsán reagált arra, hogy egy lány is Finn-el van, mintha valahonnan tudta volna, hogy létezik egy ilyen lány...

Hozzászólás ideje:

Vagy csak szimplán meglepődött, hogy az eddig tudomása szerint egy férfi Ellenállóval menekülő áruló mellett ki lehet az az ismeretlen lány. A semmiből előkerült egy lány és segíti az Első Rend árulóját és az Ellenállás droidját. Te tán nem kérdezné rá, hogy mégis miféle lány?

Hozzászólás ideje:

Az 1:54-nél található hangár nagytotálnál fedeztem fel.

Itt nincs is lépegető vagy én vagyok a vak? :?

Emlékszünk az Ep7-re, hogy Kylo milyen furcsán reagált arra, hogy egy lány is Finn-el van, mintha valahonnan tudta volna, hogy létezik egy ilyen lány...

Anno én is azt hittem ismerheti, de inkább már sok volt neki a tény, hogy a nagy rohamosztagosokat még egy lány is szívatja. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Itt nincs is lépegető vagy én vagyok a vak? :?

Konkrétan erre a jelenetre gondoltam. Íme: lépegetők jelölt.png Persze jókora térről van szó. A felfüggesztett AT AT-k mozognak, és ráadásul magasabban is vannak.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

No, én is bedobom az aprómat a gépbe, ami a trailert illeti. :D Még mindig hordozza azt a "nem is hiszem el, hogy látom" érzést, pedig már a trilógia nyitórészén is túl vagyunk rég. Tetszik az egyedi látványvilág, és hogy így is oly keveset mutat, ráadásul azt is félrevezetően. :D Nagyon belejöttek az összeszerkesztésbe odaát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.