A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Tuti, hogy kibővített távolkeleti trailerekre és sok tv spotra lehet még számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Jöhetnek. Neked tetszett Pécsi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Szerintem az nem gyár, hanem egy nagy hajó belseje/hangárja, amiből a desszantolásra készülő szárazföldi csapatokat láthatjuk - mint az Ep1-ben a droidhajóban. Szerintem ugyanaz a helyszín, mint amit 1:54-nél is mutatnak, amikor sorakoznak a rohamosztagosok. Ugyanannak a csarnoknak tűnik a háttérben megfigyelhető ugyanaz a a jármű, ami szerintem a lépegetőket a felszínre szállítja + pár lépegető is látszik rajta. Nekem az arányokkal egy kicsit bajom van. Hogy lehet az, hogy egy, a térérzékelés alapján a hangárban hátrább levő AT-AT, nagyobbnak tűnik, mint a közelebb lévő, hatosával felfüggesztve közeledő lépegetők. Talán a 3d helyrerakja az arányokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Fantasztikus a trailer! Szuper filmet fogunk látni decemberben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. (szerkesztve) Nekem az arányokkal egy kicsit bajom van. Hogy lehet az, hogy egy, a térérzékelés alapján a hangárban hátrább levő AT-AT, nagyobbnak tűnik, mint a közelebb lévő, hatosával felfüggesztve közeledő lépegetők. Talán a 3d helyrerakja az arányokat. Melyik részlet ez? Adsz időkódot? Karrde: bizony. Megint. Szerkesztve: 2017. Október 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Szerintetek lesz még egy trailer egyeltalán? Az EP7-nél és az R1-nél is az amcsi trailerek után pár napon belül kijött egy International trailer, ált. valamilyen távol-keleti égetett felirattal. Ezek ált. picit eltértek a jenki trailertől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Nagyon látványos az újabb előzetes, de a TESB érzés még mindig megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Mint ahogy megvolt az AOTC-nál is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Tudtok olyan linket, amiről letölthető lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. (szerkesztve) Itt is van Ody! Csöppke 755Mb, de délután már csak ezt a verziót nézegettem itthon. Szerkesztve: 2017. Október 10. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Nagy király vagy! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. (szerkesztve) Szerkesztve: 2017. Október 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Baromira tetszik ez a "sivatagi róka". Ahogy a háttérben a sziklaformációk is. Ahogy a vörös réteg előtűnik a fehér felszin alól... tisztára mint valami festmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. (szerkesztve) Ahogy a lépegetők haladnak, kicsapódik a földből az a vörös anyag. Az is jól néz ki. Plusz a barlangos üldözés is itt lehet, csak a hegy gyomrában. Szerkesztve: 2017. December 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy meguntam a sivatag-bolygókat, de ezzel sikerült valami tényleg újat hozni a témában. Az kifejezetten tetszik hogy Rian foglalkozik a faunával is. Az ep.7-ben a Jakkun kivül nem is nagyon láttunk állatokat a bolygókon, itt viszont minden planéta be lesz népesítve. Erről jut eszembe: amikor Rey merül egyet, ott egy elég méretes koponya látható a vizben: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Biztos a szörny egyik áldozata, akihez Rey lemerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Lenyűgöző az új tréler. Tutira rongyosra nézem majd. Kezdek bízni abban a Johnson gyerekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Melyik részlet ez? Adsz időkódot? Az 1:54-nél található hangár nagytotálnál fedeztem fel. Egyébként igen, nagyon nagyon tetszik. Nagy, monumentális dolgokból kaptunk ici-pici ízelítőt, amikből csak sejthetjük, hogy hű-ha dolgokat fogunk látni. A látványon túl, maga az érzelmek ilyetén nyilt kimutatása vágott mellbe, amit a szándékosan megtévesztő vágás csak mégjobban fokozott. Semmiben nem lehetünk biztosak. Nagy valószínúséggel minden, de minden amit gondoltunk a főszereplőkről a fejetetejére fog állni. Kylo megtér, Rey csalódottságában elfordul Luke-tól és Snoke keze alatt gonosszá válik. Luke pedig gyáva, és nem bízik magában. Valószínüleg joggal. Nem meri/akarja Rey-t kiképezni . Egyrészt mert nem bízik magában, másrészt mert azzal nyugtatgatja magát, hogy nem kell tennie semmit, mert a prófécia szerint, mindenkinek az a legjobb ha a Jedi rend eltünik. Az elmult 30 évben várta a saját halálát a száműzetésben, hogy a prófécia beteljesüljön. Finn szerintem különös bátorságról fog tanúbizonyságot tenni. Szerintem az első rend egyenruhájában szabotálni fogja a Snoke zászlós hajóját (nagy összeomló hangárban Phasmával való leszámolás), lehet hogy bele fog halni a küldetésben. Én nagyon reménykedő vagyok, egyáltalán nem az elvárásoknak megfelelő, klisés fordulatokat fogjuk kapni, hanem bizony meg fogunk lepődni, de nagyon. Szerkesztve: 2017. Október 11. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Mi van ha Snoke a trailer legelején Rayhez és Rayről beszél, és Luke is Rey-re - a még kislány Rey-re - gondol, hamikor azt mondja, hogy még csak egyszer látott ilyen döbbenetes nyers erőt? Emlékszünk az Ep7-re, hogy Kylo milyen furcsán reagált arra, hogy egy lány is Finn-el van, mintha valahonnan tudta volna, hogy létezik egy ilyen lány... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Vagy csak szimplán meglepődött, hogy az eddig tudomása szerint egy férfi Ellenállóval menekülő áruló mellett ki lehet az az ismeretlen lány. A semmiből előkerült egy lány és segíti az Első Rend árulóját és az Ellenállás droidját. Te tán nem kérdezné rá, hogy mégis miféle lány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Az 1:54-nél található hangár nagytotálnál fedeztem fel. Itt nincs is lépegető vagy én vagyok a vak? Emlékszünk az Ep7-re, hogy Kylo milyen furcsán reagált arra, hogy egy lány is Finn-el van, mintha valahonnan tudta volna, hogy létezik egy ilyen lány... Anno én is azt hittem ismerheti, de inkább már sok volt neki a tény, hogy a nagy rohamosztagosokat még egy lány is szívatja. Szerkesztve: 2017. Október 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. (szerkesztve) Itt nincs is lépegető vagy én vagyok a vak? Konkrétan erre a jelenetre gondoltam. Íme: Persze jókora térről van szó. A felfüggesztett AT AT-k mozognak, és ráadásul magasabban is vannak. Szerkesztve: 2017. Október 11. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Szerintem csak a távolságok miatt megtévesztő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. John Williams zenéje mindet elárul! http://fidelio.hu/film/2017/10/11/uj_star_wars_elozetes_zeneje/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. A trailerekhez nem Williams szokta a zenét komponálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Ebben van SW zene. Jedi steps pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. A trailerekhez nem Williams szokta a zenét komponálni Kivétel a TFA első teasere! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hatalmas siker a trailer! http://www.starwars.com/news/thank-you-for-supporting-star-wars-the-last-jedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Nem csoda, mert szuper jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. No, én is bedobom az aprómat a gépbe, ami a trailert illeti. Még mindig hordozza azt a "nem is hiszem el, hogy látom" érzést, pedig már a trilógia nyitórészén is túl vagyunk rég. Tetszik az egyedi látványvilág, és hogy így is oly keveset mutat, ráadásul azt is félrevezetően. Nagyon belejöttek az összeszerkesztésbe odaát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
A trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.