Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Szinte mindig április környékén indult. Volt egy nyári és ha jól emlékszem egy május közepei ami nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. 4 perccel korábban, Fulcrum írta: Szinte mindig április környékén indult. Volt egy nyári és ha jól emlékszem egy május közepei ami nem. Nekem csak ezek a májusi és nyári indulások rémlenek. Ha most hamarabb indul, akkor a marketing is indulhat hamarabb. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Hát imdb szerint az összes eddigi évad a 7-es kivételével áprilisban startolt: 1. évad: 18 Apr. 2011 2. évad: 2 Apr. 2012 3. évad: 1 Apr. 2013 4. évad: 7 Apr. 2014 5. évad: 13 Apr. 2015 6. évad: 24 Apr. 2016 Hogy melyikhez mikor jött előzetes, azt nem tudom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Oké. Akkor lehet rosszul emlékeztem. Valamiért május rémlett. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Én várom az előzetest! És az új évadot is! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Az elmúlt két évad marketing kampánya így nézett ki. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 13. 4 órával ezelőtt, Fulcrum írta: Az elmúlt két évad marketing kampánya így nézett ki. Ez alapján mondjuk keresztet lehet vetni a hajnali trailerre. Valszeg a dátum mellett megint valami semmitmondó animáció jön vagy pár külön a promó kedvéért leforgatott jelenet lesz a szereplőkkel (mint a "Long Walk" teasernél) Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 14. Hozzászólás ideje: 2019. Január 14. Április 14 6 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 14. Hozzászólás ideje: 2019. Január 14. Örülök hogy Április 14. Én 21. vagy 28. tippeltem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 14. Hozzászólás ideje: 2019. Január 14. 2019. 01. 13. - 15:24, Bomarr írta: vagy pár külön a promó kedvéért leforgatott jelenet lesz a szereplőkkel Ez végül is bejött. De szerintem nagyon hangulatosra sikerült. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Nem nézem a sorozatot,de azért jó érzés még manapság ilyet is látni. https://port.hu/cikk/tv/kulonleges-modon-csendult-fel-a-tronok-harca-focimdala-a-kecskemeti-plazaban/article-57170 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 7. A napokban kijött pár új fotó: Még több kép itt: http://watchersonthewall.com/hbo-releases-first-promotional-photos-season-8/ 2 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. 0:49-nél néhány másodpercnyi új képkocka. 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Héten nagy eséllyel trailer mert beindult a marketing henger. Az előző két szezonba ennyivel (-41 nap) premier előtt már kint volt az első előzetes (6. évad -47 nap 7.évad -53 nappal jött az előzetes) . Ma Good Morning America műsorban lesz valami meglepi holnap pedig Late Show With Stephen Colbert műsorban lesz vendég Jon Snow. 1 3 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Magyar felirattal is. Am "szemetek" mert sok mindent mutatnak de igazából semmit se. 4 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Állat jó! Állítólag csak az első két részből meg a harmadik legelejéből adtak be jeleneteket, szóval tényleg úgy keltették fel az ember kiváncsiságát hogy közben alaposan titkolják hova, és mibe fog kifutni az egész. Ami nekem külön örömteli volt, hogy láttunk egy bevágást az Arany Kompániáról (ez az a zsoldos sereg amit Euron hoz Cerseinek). Íme az Arany Kompánia egyik kisebb szelete (a többi katona meg a beharangozott harci elefántok a többi hajón lehetnek): 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Úgy érzem, szinte elrepült az elmúlt két év. Ez a pár képkocka is meggyőzött abban, hogy brutálisan jó évad elé nézünk. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. 8 perccel korábban, Bomarr írta: Ami nekem külön örömteli volt, hogy láttunk egy bevágást az Arany Kompániáról (ez az a zsoldos sereg amit Euron hoz Cerseinek). Íme az Arany Kompánia egyik kisebb szelete (a többi katona meg a beharangozott harci elefántok a többi hajón lehetnek) Nekem is az egyik kedvencem kíváncsi leszek mit fognak csinálni az utolsó szezonban. Nekem a másik érdekes jelenet az Arya rémült futása. Vajon mi lehet az amitől kemény badass Arya így megrémült? Többen halott Stark királyokra tippelnek mert a teóriák szerint Starkoknak különleges kapcsolata van a Másokkal. Könyvekben ráadásul Deres kriptája egy misztikus hely. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Többször megnéztem a trailert, remekül sikerült, alig mutat valamit, mégis jó nézni, már nagyon várom az évadot! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Vajon be merték játszani, hogy az Arany Kompánia Spoiler vezetője Targaryen (mint a könyvekben) , az a kard ott pedig a Blackyre? 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Kikészültem én is ettől, kemény 6 hét lesz ezt kivárni. brutál jó kis trailer Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. 47 perccel korábban, Yoda József írta: Vajon be merték játszani, hogy az Arany Kompánia Spoiler elrejtése vezetője Targaryen (mint a könyvekben) , az a kard ott pedig a Blackyre? Hát kard nagyan fancy van benne valami. Érdekes lenne ha ezt meghúznánk így ennyivel a vége előtt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 5. Szerintem ez majdnem biztosan kizárható. A szőke katona aki háttal áll a csicsás karddal az valószínűleg Marc Rissmann lesz. Őt castingolták Harry Strickland szerepére. Ő az Arany Kompánia parancsnoka. Itt a színész: Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. @Bomarr Várható tőled a korábbi évadokhoz hasonlóan trailer elemzés? Szívesen elolvasnám. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Már csak alig 6 hét. Remek trailer! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. 10 órával ezelőtt, Wilde írta: @Bomarr Várható tőled a korábbi évadokhoz hasonlóan trailer elemzés? Szívesen elolvasnám. Köszi az érdeklődést. Kár lenne megbontani ezt a hagyományt pont a finisben... úgyhogy lesz 1 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Hozzászólás ideje: 2019. Március 22. Nem annyira szorosan a sorozathoz kapcsolódik, de megjelent egy érdekes interjú Emilia Clarke-al, ami érdekes adalékul szolgál a sorozatban nyújtott alakításához is, hogy közben miken kellett keresztülmennie. https://www.newyorker.com/culture/personal-history/emilia-clarke-a-battle-for-my-life-brain-aneurysm-surgery-game-of-thrones 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.