Ugrás a kommentre

Game of Thrones

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 22. - 17:01, Yoda József írta:

Azért remélem a Night King célja nem csak annyi, amit Bran mondott... 

Bár van egy olyan érzésem, hogy jövőhéten letudják ezt a szálat... 

Teljes nézet  

GOT

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ez a rész még jobban tetszett, mint az előző.

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 11:11, Nute Gunray írta:

A háború a küszöbön, Jon-ék a két sárkány erejében bíznak. Jut eszembe: Tormund vagy Edd ugye elmondta a többieknek, hogy az ellenségnek szintén van egy sárkánya? Mert ez szóba sem került a hadi tanácskozáson, pedig valószínűleg nagyon fontos tényező lesz az összecsapásban.

Teljes nézet  

Bran jelentette be a múlt heti epizódban, mikor Dany és Jon megérkeztek Deresbe. A Targaryen csaj vágott is egy grimaszt.

Amúgy többen is írtátok - beleértve Nute-ot is - hogy Emyliát gondoljátok az egyik leggyengébb színésznőnek a csapatból. Most nyilván, a nagy öregekkel nehéz vetekednie, de szerintem pazarul oldja meg a feladatát. Fokozottan így érzem, mióta megnéztem a behind the scene-es videókat. Ez a csaj jó értelemben vett "őrült" :D. Állandó mosolyog, nagyon lazának tűnik, ehhez képest olyan szinten adja el az Uralkodó vénát és Targaryen karaktert, hogy ihaj. Csodálkozom, hogy sokan ekézik őt.

Hozzászólás ideje:

Kicsit visszatérek én is az epizódra.

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 15:40, MissKarrde írta:

Kicsit visszatérek én is az epizódra.

Teljes nézet  

Totálisan rossz ennek a kérdésnek az időzítése pl.

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 12:33, Donát írta:

Állandó mosolyog, nagyon lazának tűnik, ehhez képest olyan szinten adja el az Uralkodó vénát és Targaryen karaktert, hogy ihaj. Csodálkozom, hogy sokan ekézik őt.

Teljes nézet  

Nem ekézem, de szerintem vannak nála sokkal jobbak. Ez most is megmutatkozott, Sophie Turner szerintem könnyedén lemosta a színről játékával. Egyébként sokat fejlődött az elmúlt években, ez igaz (nekem amúgy ő Qi'raként sokkal jobban működött, bármilyen meglepő is).

Hozzászólás ideje:

Szenzációs rész volt. Annyira, hogy nálam ez lett a második kedvenc epizód az egész sorozatban. Csak a hatodik évadzáró előzi meg. Igazából nekem a párbeszédes részek mindig jobban tetszettek a GoT-ban mint az akciók. Anno pont a második évad hetedik része tett rajongóvá ami szintén egy olyan epizód, ahol elvileg semmi nem történik épp csak a karakterek sokkal élőbbek és érdekesebbek mint bármelyik másik középkori fantasy filmben/sorozatban, ami valaha készült. Most ugyanezt csinálták. Egy egyszerű koncepcióból -készülés a nagy csatára- valóságos érzelmi hullámvasutat kalapáltak.  Egyszerüen gyönyörű volt. Egész nap ezen járt a fejem.

• Nagyon tetszik 4
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 1
Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 21:56, Bomarr írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 22:39, Bomarr írta:

Teljes nézet  

Két dolog ezzel a témával kapcsolatban:

Hozzászólás ideje:
Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 23:16, Bomarr írta:

Itt viszont most azaz elvárás, hogy a Walkerekről derüljön ki hogy valami teljesen mások mint aminek fel lettek vezetve.  Szerintem ez nagyon más mint Palpatine esete. Akkor élne a párhuzam, ha mondjuk kiderült volna hogy mondjuk Palpatine régen jó volt, csak a jedik tönkretették valahogy fiatalkorában és van valami komplex személyes meggyőződés ami miatt kiakarja irtani őket. Teszem hozzá Palpatine-nál is úgy vagyok mint a Másokkal. Szeretem a legyőzendő ellenségeket akik pont azok aminek látszanak. 

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2019. 04. 23. - 23:16, Bomarr írta:

Van amiben egyetértünk van amiben nem. Kezdem az utóbbival: amit láttunk az alapján nem gondolnám, hogy a mások öntudatra ébredtek. Arra lettek kitalálva, hogy kiirtsák az emberiséget és derekasan igyekeznek is helyt állni

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Eddig nem nagyon írtam a részekről, pedig láttam mindkettőt és nem is mondanám rossznak egyiket sem, de amiót tudom, hogy mi várható a harmadik részben (már a premier előtt pletykálták) azóta azt várom, úgyhogy egyelőre még fékezett habzású a rajongásom.

A Másokkal kapcsolatban:

Hozzászólás ideje:

Látom, megint nem kell írnom a részről, mert @Bomarr újfent megfogalmazta az én gondolataimat is. Mindenben egyetértek, a Mások kérdésben ugyanúgy, mint abban, hogy nagyon is emberszerű, és éppen ezért érdekes, hogy még most, amikor a Mások jócskán a falon innen vannak, az emberek java még mindig önző mód saját boldogulásával jobban foglalkozik? Nem logikus? Tény, de ebben a sorozatban emberek vannak és nem vulcaniak. Az a Star Trek. Az emberek gyarlók, önzők, hibáznak és a logika csak a fotelben ücsörögve és tévét nézve működik, a valóságban viszont senki sem a logika alapján dönt. Éppen ezért az a sztori életszerű, amiben az emberek érzelmek, és leginkább, önző érzelmek alapján döntenek. Már csak azért is, mert a nagy probléma (a halál) árnyékában az ember hajlamos a vigasztalót, a megnyugtatót, a kezelhetőt keresni, és ezt ilyen helyzetben a legkönnyebben saját világukban találják meg. Hogy kinek milyen az a világ, az egyén kérdése. Valaki leül iszogatni a haverokkal, más a jövőjét tervezgeti, mert reményt keres arra, hogy van még jövője. És hát ja, se Sansa, se Dany nem olyan, aki feladná azt, amiért annyit küzdött vagy szenvedett. Az eddig látottak teljesen karakterhűek.

Az egyetlen, amit én másképpen gondolok, az a kövi résszel és a Másokkal kapcsolatos.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A 3. rész egyik hivatalos promóképén egy érdekes részletet szúrt ki valaki:

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.