Rog Hozzászólás ideje: 2022. Március 9. Hozzászólás ideje: 2022. Március 9. (szerkesztve) Szerkesztve: 2023. Március 7. - Rog 7 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Az ep8-ban megtört és hitehagyott, magányosan és nomád körülmények között élő Luke után vajon a megtört és hitehagyott, magányosan és hajléktalan módra élő Obi-Wan Kenobi hogy fogja érinteni a rajongók(?) gyermekkorát? Egy ismerősöm már most fennakadt azon, hogy Obi-Wan átment csövesbe, tömegközlekedést használ, ingyenkonyhára jár és szakadt ruhája van, mert ő úgy képzelte, hogy sosem volt gondja a pénzre (pedig az ep4-ben is szakadt a ruhája, siklója sincs és még űrhajóbérlésre is csak úgy tud előleget összekaparni, hogy eladják Luke siklóját - ami azért jelzi, hogy nem kőgazdag). A trailer alapján tényleg egy teljesen más Obi-Want fogunk látni, aki közelebb áll az ep8-as Luke-hoz, és nagyon messze lesz az ep1-3 hősétől és az ep4-6 bölcs mesterétől. Ami azért nem csoda, az ep3-ban ő is elég komoly traumát élt át. 4 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Obi-Wan bujkálni kényszerül. A Jedi tanács tagja. Az lenne a meglepetés ha szem előtt lenne. Enni meg létszükséglet, és ha nem akar lopni, akkor bizony dolgoznia kell. 3 Válasz
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Az első hivatalos kép Darth Vaderről az Obi sorozatban: 6 1 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Vaó, akkor ezek szerint a nuri Fortress Inquisitorius mellett a mustafari Fortress Vaderbe is ellátogatunk, mert ez bizony ugyanaz a terem, amit a Rogue One-ban is láttunk: Kész mázli, hogy a Nur és a Mustafar egymás mellett van. 4 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Egy mondat amit már biztos új szinben fogunk ezután látni. Vader Obi-nak az ep.4-ben: "you should not have come BACK" 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Vaó, akkor ezek szerint a nuri Fortress Inquisitorius mellett a mustafari Fortress Vaderbe is ellátogatunk, mert ez bizony ugyanaz a terem, amit a Rogue One-ban is láttunk: Akkor még "nem merték" teljesen megmutatni Hayden-t. Most is ez is meg fog változni. Válasz
Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. (szerkesztve) EW interjú információk: - Haydent nem hívták fel a Rogue Onebeli Vader jelenet miatt. Kennedy szerint az egy speciális akciójelenet volt. - Ewan korábban nem akart újra a karakter bőrébe bújni. De az előzmények iránt való gyűlöletet lassan felváltotta a fanoknál a fiatalokból álló rajongótábor. Ez megmozgatott valamit McGregorban. - Végül eljött a megbeszélés ideje. McGregortól megkérdezték, hogy vajon komolyan gondolja-e Obi-wan újbóli eljátszását, vagy csak udvarias akart lenni, mert bizony lehetőség nyílt rá a spin-off filmek miatt. Ewan rábólintott. - A Solo pénzügyi bukása után Bob Iger győzte meg Kennedyéket, hogy bizony érdemes a Disney+-ra is tartalmat gyártani. Ennek következtében eldöntötték: a Kenobi filmből végül sorozat lesz. - Eredetileg 2020 nyarán kezdték volna el a forgatást. De Kennedy aggódni kezdett a széria forgatókönyvéért. Ezért Kathleen leállította a munkálatokat 2020 januárjában. A 2020. augusztusi forgatás kezdete eltolódott 2021 januárjára. Felvettek egy új írót, Joby Haroldot. - A történet 10 évvel a ROTS után játszódik. "Obi-wan meg van törve, nem csak a Jedi Rend bukása, hanem Anakin miatt is. Felelősséget és bűntudatot érez." - A sorozat egy utazás lesz, hogy miképp fog Obi-wan ebből a fájdalomból egy kevéske békére lelni. "Amikor a ROTSban látjuk Obi-want, egy elhatározott, elszánt harcosról beszélünk. Amikor az Új Reményben látjuk, ott egy Zen mester. Mi történt Ewan és Alec Obi-wanja között? Ezt a történetet akartam megérteni." mondja a sorozat írója, Joby Harold. - Deborah elmondása szerint az eredeti tervekből pár elemet átcsempésztek a jelenlegi verzióba, de drasztikus változtatásokat is eszközöltek. - Sokat tanakodtak Vader szerepeltetésén. Végül győzött a "sötét oldal". Deborah elment Christensen farmjára és maga avatta be a 40 éves színészt a projekt rejtelmeibe. Haydennek nagyon tetszett és izgatott lett a visszatérése kapcsán. - "Nagyon fontos volt, hogy Hayden is a projekt része legyen, mert nagyon fontos része ő a karakterének." meséli Joby. "Mindenkinél prioritást élvezett, hogy a valaha volt legnagyobb gonoszát tisztességesen a vászonra vigyék." - Arról, hogy James Earl Jones visszatér -e, nem lehet tudni. - Chow nagyon örült Hayden visszatérésének. "Majdnem kétszer akkora volt, mint én, amikor megjelent a forgatáson." - "Az egész szürreális volt" tette hozzá Hayden. "Amikor megláttam Obi-want... egy különleges pillanat volt, amit sose fogok elfelejteni." - Vader ereje teljében lesz. Arról, hogy látjuk-e Hayden arcát, a színész ezt felelte: "Bárcsak elmondanám. De köt a titoktartás." - Bár a két régi barát újra összeméri erejét, a történet többről fog szólni, mint a kettejük történetének továbbszövéséről. A sorozat a jó és a gonosz harcának továbbmesélése is lesz. - "A Birodalom a hatalmán van. A régi korok ideje lejárt, a Jedi Rend elbukott, a maradék jedi pedig menekül." - Vader megbízza az inqvizítorokat - élükön a Főinkvizítorral - hogy vadásszanak le minden egyes jedit, aki túlélte a 66-os parancsot. Az egyik ilyen inqvizítor nem más lesz, mint Moses Ingrim karaktere, Reva, akit Harold úgy írt le, hogy: "Igazán érdekes módon fog hozzájárulni a Star Wars gonosztevőinek örökségéhez." - "Reva egy vezető. Amikor küldetése van, mindent megtesz a siker érdekében, ha lehetősége adódik rá." közli Ingram. - Arra a kérdésre, hogy lesz-e kötődés a Mandalorianhoz és társsorozataihoz, Kennedy ezt felelte: "Az egy másik kor." - Chow továbbszőtte: "Nekünk az előzménytrilógia volt a fontos, hiszen ezek a karakterek abból a korszakból jöttek és ott kezdődött el minden." - Joel Edgerton és Bonnie Piesse visszatérése miatt is izgatott volt Deborah. Örült, hogy nem csak Hayden és Ewan tért vissza, hanem másokat is vissza tudtak csábítani egy újratalálkozásra. - Arra a kérdésre, hogy vajon további folytatása lesz-e a történetnek ezt felelték: "Ennek a történetnek van egy eleje, egy közepe és egy vége." Kennedy hozzátette: "Mindenképpen tervben van, hiszen Ewan is remekül érezte magát, Hayden is remekül érezte magát a forgatáson, mindenki nagyon izgatott volt és szeretnék ha nem érne véget. De a kérdés ebben az esetben adott: Miért tennénk? Ha úgy döntenénk, hogy többet akarunk kezdeni Obi-wan Kenobi karakterével, akkor valóban meg kellene válaszolnunk a kérdést, hogy miért?" - Érdekesség: Ewan és Ingram forgattak egy jelenetet, amikor Ewan csinált valamit és a fénykardja a Volume és a színpad közé esett. A skót színész rögtön kényelmetlenül érezte magát és közölte Mosesszel: "Kérlek ne mond el senkinek, hogy nincs meg a fénykardom!" Hayden az interjú készítése közben hallotta először ezt a történetet. Ewan rögtön magyarázkodott. "Ne hallgass rá. Csak egy pletyka. Megpróbál Obi-wannak keresztbe tenni." "De az összes lektorálásod, Ewan!" "Igen, nem emlékszem rájuk. Szerintem csak kitalálja őket. Na jó, talán véletlenül elejtettem. Talán." "Ez egy sokkoló hír a számomra. Tudom mennyire kötődik Ewan a fénykardjához, ezért nehéz elhinnem." fejezi be Hayden. Szerkesztve: 2022. Március 10. - Bence1997 6 2 5 Válasz
Népszerű hozzászólás Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Nagyon tetszik, hogy ennyire fontosnak érezték Christensen visszahozását. Szerintem ez a sorozat lesz az igazi megtestesülése annak, hogy mekkorát változott 2005 óta a PT megítélése. Eleve az nagy szó, hogy McGregor emiatt gondolta meg magát, de közben a showrunner is ilyen fontosnak érezte Christensent is visszahozni, holott, ahogy arra rá is világítottak a Rogue One-nal kapcsolatban, alapvetően nem fontos Vader megjelenítéséhez, És arról a Christensenről van szó, akit a PT idejében a "rajongók" gyűlöltek. És az interjú alapján tuti látni fogjuk az arcát. Az is pozitívum számomra, hogy időt szántak a forgatókönyvre, és mint korábban, most is közbeléptek. Pedig szerintem ezt a szériát akkor is el lehetne adni a rajongóknak, ha babkonzervekből építenék fel a díszletet és csak annyiról szólna, hogy Vader és Obi-Wan kardozik. Persze ez költői túlzás, de a lényeg érthető. Ezt a szériát nagyon kis erőfeszítéssel is anyagi sikerré lehetett volna tenni, mégis bevállalták a halasztást is. Amúgy, így retrospektív, lehet azzal az Obi-Wan mozifilmmel annyira nem jártunk volna jól, ha ilyen mértékű változtatásra szorult a forgatókönyv. 12 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Az jutott eszembe, hogy az a barlang ahol Obi-t látjuk, lehet az a hely is ahol végül Luke összeszerelte a kardját. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az jutott eszembe, hogy az a barlang ahol Obi-t látjuk, lehet az a hely is ahol végül Luke összeszerelte a kardját. Az egy kunyhó volt. Szerintem ami nagyot fog ütni az a Kenobi Vadet párbeszéd. Az érzelmi sokk lesz. Hogyan probálja visszacsábítani? Ez a Vader már nem az EP3-as aki pár órája állt át a sötét oldalra hanem 10 éve aktívan Sith. De szerintem itt még egy minimális Anakin lesz benne egyfajta átmenetként az EP3-as -as és az EP4-es Vader között. Számomra ez a beszélgetés a legvárósabb. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Az egy kunyhó volt. Valójában jelenleg egyik sem. A kánonban nincs szó arról, hogy hol készítette el Luke a fénykardját. De az igaz, hogy a legendákban Ben kunyhójában készítette el. A barlangos törölt jelenet még a régi EU-ban sem számított kánonnak. Persze ez még nem zárja ki, hogy valamilyen módon ugyanaz a barlang lesz, elvégre pont a The Book of Boba Fett-ben feltűnt két olyan karakter és egy olyan hely, akik szintén törölve lettek az egyik filmből. 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Szerintem ami nagyot fog ütni az a Kenobi Vadet párbeszéd. Az érzelmi sokk lesz. Hogyan probálja visszacsábítani? Ez a Vader már nem az EP3-as aki pár órája állt át a sötét oldalra hanem 10 éve aktívan Sith. De szerintem itt még egy minimális Anakin lesz benne egyfajta átmenetként az EP3-as -as és az EP4-es Vader között. Számomra ez a beszélgetés a legvárósabb. Szerintem ez lesz a sorozat csúcspontja, és legalább akkorát, ha nem nagyobbat kell ütnie, mint amikor Ahsoka találkozott Vaderrel. Star Wars történelmi pillanat lesz az is. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: De szerintem itt még egy minimális Anakin lesz benne egyfajta átmenetként az EP3-as -as és az EP4-es Vader között. Számomra ez a beszélgetés a legvárósabb. Alighanem ebben a sorozatban még hinni fog Obi-wan Padménak. A sorozat után pedig már biztosan nem. Ütős lesz. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. (szerkesztve) Bespin Bulletin információja egy bizonyos szereplővel kapcsolatban és az évszázad ütközetének helyszínéről: Spoiler Obi-wan az egész sorozat folyamán beszélgetésbe fog bocsátkozni rég volt mesterével, de a történet elején a megtört és hitehagyott jedi mester képtelen elérni volt mesterét, hiába Yoda tanítása, Qui-Gon nem felel. Kenobi és Vader kétszer fognak megütközni egymással, első alkalommal Obi-wan nehézségekbe ütközik. A 2. csörtéjük Mustafar egyik holdján történik majd, amely egy hegyekkel teletűzdelt helyszínt takar. A párbaj egy döntő pillanatában Obi-wan meghallja majd Qui-Gont, aki ösztönzi majd régi tanítványát. Támasza lesz majd a párbaj alatt. Viszont a sorozat végén, mikor Obi-wan visszatér a Tatooinera, Qui-Gon elsőként fog megjelenni erőszellem alakjában és a történet azzal zárul, hogy Obi-wan Kenobi elkezdi megtanulni az Erőszellemé válást. Nekem ez nagyon tetszene! Szerkesztve: 2022. Március 11. - Bence1997 2 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Nekem is! Ráadásul ez összhangban van a korábbi jelentésekkel és egy kánon könyvvel is igy hihetőnek tűnik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Vajon a sorozatban adnak valami magyarázatot Obi-Wan látványos öregedésére az ep4-re? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Szerintem az öregedési versenyt Yularen nyerte. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Az EPIV ezután még 10 évvel játszódik, igaz? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Vajon a sorozatban adnak valami magyarázatot Obi-Wan látványos öregedésére az ep4-re? Nem inkább a megfiatalodását kéne megmagyarázni? Obi most ráncosabbnak tűnik ebben a sorozatban mint az ep.4-ben pedig az 8-9 évvel később játszódik. 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Ne bízzatok a szemetekben, az megcsalhat. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. A soris Obi talán valami spéci ránctalanító krémet használt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. Hozzászólás ideje: 2022. Március 12. (szerkesztve) Egyébként a fenti kép is jól visszaadja, hogy McGregor jó választás volt! Amúgy lefogadom, hogy a zárórészben újra olyan fizimiskával láthatjuk vagy hasonlóval, ami a 3 ban volt, hogy a 4 felé hajoljon. Lehet, hogy marketing szempontok is játszottak abban, hogy más a jelmeze, haja, szakálla. Így lesz egy elkülöníthető "Obi-Wan Kenobi féle Obi-Wan Kenobi" ha értitek. Nekem is kelleni fog legóból ha más mint a többi változat, és ez csak 1 platform a piacon amit kiragadtam magamból kiindulva. Fettem is van vagy 3,de most nagyon kell egy fekete aláöltözős is. Így megy ez. Szerkesztve: 2022. Március 12. - csoli1138 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Március 13. Hozzászólás ideje: 2022. Március 13. (szerkesztve) Egyébként, hogy Kenobi elhagyja a Tatooine-t, ahhoz vajon megint a jó öreg Cantinában keres pilótát? Szerkesztve: 2022. Március 16. - Kenobi tábornok 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 14. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Március 14. Ennél jobb sorozatot Obiról talán még nem is láttam. 3 7 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Március 15. Hozzászólás ideje: 2022. Március 15. (szerkesztve) Kiderült hogy Grant Feely kapta Luke szerepét. Ezelőtt csak a Creepshow sori egyik részéhez játszott. Szerkesztve: 2023. Március 7. - Rog 5 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Március 15. Hozzászólás ideje: 2022. Március 15. Nagyon jó választás. Kiköpött Mark Hamill gyerekkorában. 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 15. Hozzászólás ideje: 2022. Március 15. Én ezt találtam. Ha valódi, tényleg nem rossz a casting. https://images.app.goo.gl/1SPuihsokd84P7uB7 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 16. Hozzászólás ideje: 2022. Március 16. Szerintetek mennyi esély van rá, hogy Padmét is viszont látjuk? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Március 16. Hozzászólás ideje: 2022. Március 16. 40 minutes ago, Ody Mandrell said: Szerintetek mennyi esély van rá, hogy Padmét is viszont látjuk? Én nem tenné rá sokat, de esetleges TCW-s flashbackekben én szívesen látnám. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.