Hozzászólás ideje: 2017. November 17.7 éve No én asszem mostantól elzárkózok a tv-spotoktól. 1 hónap van hátra a premierig - igazából már kevesebb, mint 30 nap! - annyi időt kibírok mostmár.
Hozzászólás ideje: 2017. November 19.7 éve Rendesen el lettünk kényeztetve. Legalább annyira, mint amennyire panaszos voltam anno, hogy miért nincs semmi anyag a TLJ-ról
Hozzászólás ideje: 2017. November 19.7 éve Nagyon jó ez a spot is. A TFA előtt nem gondoltam volna, hogy ennyire fog érdekelni Finn sorsa is.
Hozzászólás ideje: 2017. November 20.7 éve Talán az eddig legjobb. Hamill nagyon odatette magát erre a filmre!
Hozzászólás ideje: 2017. November 20.7 éve Klassz lenne ha Márk bezsebelne valamilyen pozitív (mert ugye negatív is van, pl. az Arany málna) díjat a TLJ-s alakításáért. Szerkesztve: 2017. November 20.7 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. November 20.7 éve Szerző Valóban hidegrázós, és simán a legjobb. Snoke különálló szektát képvisel az Erőhasználók között? Egyre inkább úgy tűnik.
Hozzászólás ideje: 2017. November 20.7 éve Szerző Mintha a fehér rókák is csillingelnének. Volt ilyenről szó korábban, hogy hasonló lesz a hangjuk.
Hozzászólás ideje: 2017. November 20.7 éve Szerző Egy spanyol spot, új jelenetekkel. Feltűnik DJ is. +1 Szerkesztve: 2017. November 20.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. November 20.7 éve Ugy látszik Mark odatette magát!!!! Es nagyon Jol àl neki ez a öreg jedi figura!!!!
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve A hidegrázós spot kijött hivatalos forrásból, jó minőségben is
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Szerző Hatalmas ez a spot! A kedvencem! Ahogy redknight is írta, Hamill szenzációs.
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Én már elvesztettem a fonalat, melyik spot volt, melyik nem. De ebben a videóban szerintem vannak új képkockák.
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve 30 perccel korábban, Darth Sky írta: Én már elvesztettem a fonalat, melyik spot volt, melyik nem. De ebben a videóban szerintem vannak új képkockák. Nagyon szupi ez a jelenet.
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Szerző Spot, egyetlen új Finn jelenettel. Gyakorlatilag tucat darab.
Hozzászólás ideje: 2017. November 21.7 éve Szerencsére többé-kevésbé ugyanazokat a jeleneteket mutatják/bővítik. Így továbbra is rengeteg dolog homályos. Nem semmi, hogy 3 hét múlva érkezik a film, de a java még mindig egy nagy kérdőjel.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.