Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Másfél órás késéssel, de megjött az email a jegyekkel Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Simple OTP mobilos alkalmazással nagyon egyszerűen es gyorsan sikerült vennem jegyet. Jött is az e-mail plusz PDF -be a jegy . Nekem meg pont teljesen behalt a Simple, rendes asztali gépről sikerült végül jegyet venni. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. A közös premier előtt lesz valami fórumos találkozó, vagy ez majd még később derül ki? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. (szerkesztve) Wilde, a szokásos helyen tali? Szerkesztve: 2017. Október 10. - JakeSully Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Sajnos pont külföldön vagyok munkaügyben, így nem volt se időm/se lehetőségem jegyet venni a premierre. Van esetleg valakinek 1db szabad jegye (ha jól olvasom, páran többet is vettek)? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Knight-nak van 9 db felesleges jegye. A szoba foglalás is meg van. Mivel már nem lakom Pesten, és 22:40-kor indul az utolsó buszom, ezért muszáj volt, azt sehogy nem értem volna el. Mivel 2,5 órás a film (150 perc) sehogy nem érném el. 2100 ft volt/vagyis lesz a szoba, szóval nagyon olcsón megúsztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. A közös premier előtt lesz valami fórumos találkozó, vagy ez majd még később derül ki? Egyelőre nem tudni. Nálam az a helyzet, hogy én melóból megyek és ha minden ok akkor is csak fél hét körül érek fel. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Wilde, a szokásos helyen tali? Jólvan, bár az a WestEndhez nem esik annyira útba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Menjetek a Katicába. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Akkor már csak pótlóbusz lesz a Westend és a Lehel tér között. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. A közös premier előtt lesz valami fórumos találkozó, vagy ez majd még később derül ki? Lehet, hogy most csak annyi lesz, hogy 7 órától a Westendben a mozi előtt gyülekezünk majd, és együtt hangolódunk a kezdésre. Többen is messziről érkeznek, ahogy Ody is írta, nem érnek ide sokkal hamarabb, így beülni valahová nem nagyon lenne érdemes, és fél 8-kor már indulni kellene a moziba. De ha szerveződik valami, akár ilyen, akár valami komolyabb, szólni fogunk. Akkor már csak pótlóbusz lesz a Westend és a Lehel tér között. Nem úgy lesz, hogy a Lehel térig tart a felújítás? Akkor a Lehel tértől a Nyugati már megközelíthető lesz metróval. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Sajnos pont külföldön vagyok munkaügyben, így nem volt se időm/se lehetőségem jegyet venni a premierre. Van esetleg valakinek 1db szabad jegye (ha jól olvasom, páran többet is vettek)? Nálam is lesz elvileg 1 extra. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Nekem is sikerült jegyet szereznem a 8 órás vetítésre, úgyhogy lehet, hogy sikerül összefutnunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Az nagyszerű lenne sky. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Ezt a hülye pénztárost komolyan! Na mind egy végülis nem olyan vészes helyekre rakott. Én akkor összesen 10 db jegyet vettem. Abból 8db Knight-é, 2 az enyém, de abból Wilde lestoppolt 1-et. 5. sor 11 5. sor 12 6. sor 11 6. sor 12 6. sor 13 6. sor 21 6. sor 22 6. sor 23 9. sor 10 9. sor 11 Ebből 8 db jegy Knight-é. 2 az enyém. Knight, melyik 8 db jegy kell neked? És ne felejtsük el a 9 feles jegyet sem:) (Nagyon nem stresszelek rajta amúgy, elvileg visszaváltják, és amúgy is hitelkártyáról ment) Én sztem vevő leszek az egyikre srácok mert valószínűleg nem megyek haza Miskolcra akkor hogy az ottani csapattal nézzem (most költöztem fel Pestre). Most akkor Rajmesz ezek a jegyek már nincsenek csak Knight 3. soros jegyei? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Én is zsákoltam magamnak jegyet az imént, tegnap nem értem rá elmenni a CC-be vártam hátha helyrepofozzák az online vásárlást, de az csak nem akarózott megjavulni. Így hát ma felkerekedtem, 11:00 kor ott is voltam a CC-nél, mit látok? Hát hogy 13:00-kor nyit, a 10:30 amire én emlékeztem az csak 7 végén játszik. Válogatott hutt és mandalori trágárságokat mormolva kullogtam haza bízván az online csodában, de nem. Többször is próbálgattam a felületet, hirtelen ötlettől vezérelve beállítottam másik városra és láss csodát ott működött, ebből leszűrtem a következtetést, miszerint a soproni CC online felülete a többihez képest is rosszabbul szuperál és összeszedvén magam 14:00-ra ismét ott álltam a jegypénztár előtt. A pénztáros olyan flegma volt amilyet hál isten ritkán láttam, de a lényeg, hogy már megvan a jegy. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Én sztem vevő leszek az egyikre srácok mert valószínűleg nem megyek haza Miskolcra akkor hogy az ottani csapattal nézzem (most költöztem fel Pestre). Most akkor Rajmesz ezek a jegyek már nincsenek csak Knight 3. soros jegyei? Knight-nak vannak már csak jegyei. Ha még nem passzolta vissza a 9 db-ot, akkor tőle kérdezd. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Aranyvasárnap:) Pár napig nem szabad netet olvasnom. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Még megvan 8 db. privátban várom a jelentkezést Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Nem úgy lesz, hogy a Lehel térig tart a felújítás? Akkor a Lehel tértől a Nyugati már megközelíthető lesz metróval. Tulajdonképpen mindegy, mert sofőr híján nem lesznek pótlóbuszok - vagyis ki tudja, hogy tudják-e tartani a tervezett ütemet Mindenesetre 5 előtt/körül bent leszek a Nyugatinál, akik korábban érkeznek, azokkal valahova beülhetünk a film előtt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Biztosat még nem igérek, de komoly sansz van rá hogy én is jóval előbb érkezek. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Mindenesetre 5 előtt/körül bent leszek a Nyugatinál, akik korábban érkeznek, azokkal valahova beülhetünk a film előtt. Így előreláthatólag ott leszek én is hamarabb. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Miután végigálltam a sort a jegyekért, otthon bepróbálkoztam egy internetes vásárlással is, hátha megint szar a rendszer, és hátha jár majd megint egy plakát. Nem kellett csalódnom a CC-ben Ráadásul ez a plakát sokkal jobban néz ki, mint a TFA-é Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Így előreláthatólag ott leszek én is hamarabb. Miután végigálltam a sort a jegyekért, otthon bepróbálkoztam egy internetes vásárlással is, hátha megint szar a rendszer, és hátha jár majd megint egy plakát. Nem kellett csalódnom a CC-ben Ráadásul ez a plakát sokkal jobban néz ki, mint a TFA-é Nekem is kellene valahonnan egy ilyen plakát, ha valakinek lesz fölösleges (), akkor benevezek rá, vagy ha bárki tud majd fellelhetőségi helyet, ne habozzon megosztani Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Én is kapok ám plakátot a CC-től Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Mi ez a plakátos dolog? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Nekem is kellene valahonnan egy ilyen plakát, ha valakinek lesz fölösleges (), akkor benevezek rá, vagy ha bárki tud majd fellelhetőségi helyet, ne habozzon megosztani Én tudok egy plakátot szerezni, csak add meg hol akarod átvenni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Mi ez a plakátos dolog? Akiknek online nem sikerült jegyet váltaniuk (pontosabban, ha az összeg zárolásra került a bankszámládon, de nem kaptál visszaigazoló levelet a CC-től a jegyekről), azokat a CC egy ajándék plakáttal próbálja kiengesztelni (amellett hogy utólag még nyitottak pár vetítést). Ezt már az Ébredő erő óta minden évben eljátsszák. A TFA-nál és a RO-nál úgy voltam vele, hogy ez a minimum a szenvedésért cserébe, de mostmár direkt rájátszottam az ajándék plakátra Amúgy 4 órát vártam a jegyekre az Arénánál, de sokkal jobban élveztem, mint a korábbi online hercehurcákat, főleg mert hasonlóan elvetemült társaságban tölthettem az időt, arról a biztonság érzetről nem is beszélve, hogy biztos lesznek jegyeim arra az előadásra, amelyikre csak akarom Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Akiknek online nem sikerült jegyet váltaniuk (pontosabban, ha az összeg zárolásra került a bankszámládon, de nem kaptál visszaigazoló levelet a CC-től a jegyekről), azokat a CC egy ajándék plakáttal próbálja kiengesztelni (amellett hogy utólag még nyitottak pár vetítést). Ezt már az Ébredő erő óta minden évben eljátsszák. A TFA-nál és a RO-nál úgy voltam vele, hogy ez a minimum a szenvedésért cserébe, de mostmár direkt rájátszottam az ajándék plakátra És erről küldenek valami e-mailt? Vagy elég bemutatni a visszautaló levelet?Nekem is törölve lett az első foglalásom, és úgy utalták vissza pénzt, amit már levontak. Ezek szerint nekem is jár egy plakát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.