Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 25. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Nem. Palpira szavaztam, és bár tudtam, hogy Poe nem nyerhet, azért mégis rá szavaztam - a frissesség kedvéért. Amúgy ha lemennek ezek a párharcok, és megvan a legjobb 16, akkor hogy lesz? Ugyanúgy random sorsolás lesz, vagy úgy ahogy fent is elhelyezkednek. Tehát hogy pl. tegyük fel, hogy Anakin és Padmé továbbjut, és ők megütköznek? Igen, a 16-os sorsolásnál már bárki bárkivel összekerülhet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. 2017. 11. 23. - 21:26, Donát írta: Kész is a videó. Vagy két névnél rá kellett jönnöm, hogy csak leírni szoktam, kiejteni nem és ezzel a videó közben szembesültem. Ezért a kiejtésért ezeknél elnézést. Azt javasolnám, ha van lehetőségeket, "élőben" kövessétek a sorsolást, úgy izgalmasabb, mert egyesével kerülnek legenerálásra a párharcok. Ha azonban nem tudjátok vagy nem akarjátok megnézni, akkor itt lehet spoilerezni: Spoileres tartalom megtekintése Most volt lehetőségem megnézni, és hát le a kalappal, Donát! Nagyon jól összeraktad az egész excel táblát, már az remek, de a kommentált sorsolás is egy élmény volt! Megidézted Gundel-Takács Gábort, simán vezethetnél játékot a tévében is! 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. 1 órával korábban, Pildi írta: Most volt lehetőségem megnézni, és hát le a kalappal, Donát! Nagyon jól összeraktad az egész excel táblát, már az remek, de a kommentált sorsolás is egy élmény volt! Megidézted Gundel-Takács Gábort, simán vezethetnél játékot a tévében is! Köszi, Pildi. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Csak most néztem meg a sorsolós videót! Nagyon jó lett. Illetve az eredmény is tartalmaz sok-sok csemegét! Azért elmelózgattál rendesen Donát! Köszönjük! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hát akkor rögzítsük... - Kylo Ren búcsúzott, Ahsoka jutott tovább 16-14-re. - Han Solo hozta a papírformát Chirrut ellen (24-6) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Azért milyen illusztris társaságba került be Ahsoka? Palpatine, Han, Yoda... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Ha a Luke-Qui-Gon harc is olyan szoros lesz, mint az Ahsoka-Kylo, akkor mi lesz majd a későbbiekben? A mai még nem, de a későbbiek már nagyon izgalmasak lesznek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért milyen illusztris társaságba került be Ahsoka? Palpatine, Han, Yoda... A 16-ban azért lesznek még kevésbé nagy nevek is. Cassian, Krennick/Hux, Boba/Chewie, stb. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hát Anakin biztos, hogy továbbjut, a Padmé/Galen párharc nekem egy kakukktojás, bárki továbbkerülhet. A Maul/Tarkin egy igazi csemege lesz, ugyanúgy mint a Krennick/Hux is. Jyn szerintem nem fogja bírni, és Thrawn leteríti. Cassian, Obi-wan és Finn viszont szerintem simán tovább juthatnak. Boba úgyszintén - aztán ki is eshet majd a köviben. Egyedül, amire a legeslegkíváncsibb vagyok az a Luke/Qui-Gon küzdelem. Érzem, hogy szoros lesz majd. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Rögzítsük a szavazások végeredményét: - Leia nagy nehezen továbbment (14-13 Kanan ellen) - Rey simán legyőzte K-2SO-t (24-4) Ma Galen és Padmé illetve Boba és Chewie mérik össze erejüket! Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Nem gondoltam volna előre, hogy Ahsoka után Kanan is majdnem bejut a 16-ba. Ráadásul utóbbi a klasszikus trió egyik tagját szorongatta meg. Míg előbbi meg kiütötte Kylo Ren-t. Sokkal izgalmasabb és meglepőbb fordulatokathoz a fórum házi versenye, mint amit az sw.com versenye nyújtani tudott. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 28. A mai kategóriák elég simák voltak. Mondjuk ezen itt annyira nem lepődök meg, Galen azért mégis csak kevés időt kapott. A Boba-Chewie viszont számomra meglepő volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Számomra nem annyira. Sejtettem, hogy behúzza még akkor is, ha Dzséjtnek nem a kedvence. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 28. A tegnapi párharcokból továbbjutók: - Padmé Amidala (18-6 vs. Galen Erso) - Chewbacca (18-5 vs. Boba Fett) Mai párharcok: - Anakin Skywalker vs. General Grievous (Kiemelt) - Jyn Erso vs. Grand Admiral Thrawn Hajrá! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. kiesett Boba! Végre egyszer nem menetel a top 4-ig kb. a sisakja miatt! köszönöm fórumtársaim! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Pedig már azóta fejlődött is a karakter, többet tudunk róla. Ez most nem volt elég. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. ó ez igaz. Számunkra. De a madness nagyközönsége nem látta a tcw-t. Egyébként félre ne értsétek Bobás fröcsögéseimet. Szeretem, de a helyén kezelem. És az cseszett fel ha összetett jól megírt karaktereket nyomott le. Mindig magasra jutott. Nálunk végre a helyén van. Ha selejtezős lett volna árnyaltabb lépünk lenne itt róla, de én elégedett vagyok! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Nem vennék rá mérget, hogy nem látta a nagyközönség a TCW-ben. Szerintem látta. Az még csak rá is erősített a karakterre náluk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. 14 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Mindig magasra jutott. Most helyette magasra jutott a szőrme egyszerűségű Chewie, aki még Bobánál is fapadosabb karakter, de jóóóóó csere volt... 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Ez azért erős túlzás. Chewie és Boba nem említhető egy lapon, pláne az EP7 után. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Ha valaki nem csípi és messze túlértékeltnek tartja Bobát, akkor az többek közt én vagyok. Viszont azt sem értem, hogy Chewie miért ennyire népszerű, mert nála is ugyanígy indokolatlannak tartom ezt a hype-ot. Sőt, ha azt vesszük, akkor Boba azért a PT és TCW miatt jóval többet mutatott a vukinál. Csípem a szőrmókot, de (már bocsánat a kijelentésért) soha nem láttam benne többet, mint Han "háziállatát". A jópofa jelenetei a Hannal való kémia miatt működnek, a 7-ben is ez dominál nála, illetve amikor feldühödik, mert bántják a barátját. Nagyon kíváncsi leszek a 8-ra emiatt, mert egyelőre nem nézem ki belőle, hogy önmagában is megállná a helyét. Persze valószínűleg nem lesz egyedül, csak Han helyett más társat kap majd, de legalább lesz esélye új arcát mutatni. Bobát azért sokkal többféle szituban láthattuk, izgalmasabb figura. Ráadásul a PT és TCW azért is használta remekül őt, mert a kultikus páncélja nélkül is meg tudták mutatni, hogy lehet vele mit kezdeni. Ami nagy szó, mert az ő cool-faktora az OT-ban kb. kizárólag abból az öltözékből adódik. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. (szerkesztve) Chewie egy jóbarát, egy jó kutya, a kétlábon járó szőnyeg, a segítség, a támasz. Jelentőssége nálam R2 val vetekszik leginkább, a két karakter funkcionálisan kb azonos szerepben van. Érzelmekkel kötődnek hozzájuk a fő karakterek, pozitív érzelmekkel, és ezáltal mi is. Ennél fogva képtelen vagyok Boba alá helyezni. Szerkesztve: 2017. November 29. - csoli1138 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Bobának nincsenek igazán emlékezetes jelenetei. Valószinüleg ennek köszönhető hogy az egyébként meglehetősen viccesre sikerült halála senkit nem érdekel különösebben. Chewie-nak viszont vannak emlékezetes megmozdulásai. Tulajdonképpen azon ritka idegen lények egyike a Star Warsban aki tényleg idegen, és tényleg másképp viselkedik mint az emberek. Érdekes szinesitő elem. Ennél nyilván nem is több és épp ezért aliga vetekedhet az igazán érdekes karakterekkel. De egy Bobát simán lenyom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. 33 perccel korábban, pb69 írta: Ha valaki nem csípi és messze túlértékeltnek tartja Bobát, akkor az többek közt én vagyok. Viszont azt sem értem, hogy Chewie miért ennyire népszerű, mert nála is ugyanígy indokolatlannak tartom ezt a hype-ot. Én pl. nem hypeolom, de eddig a két körben inkább őrá esett a választásom. Nyilván van nála jobb és emlékezetesebb karakter is, csak még itt nem találkozott olyannal. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 29. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én pl. nem hypeolom, de eddig a két körben inkább őrá esett a választásom. Nyilván van nála jobb és emlékezetesebb karakter is, csak még itt nem találkozott olyannal. Dettó! Majd jön a sorsolásban egy keményebb karakter (a 16-ba jutottak közül szinte mindenki az) és Chewie is a helyére kerül. A tegnapi szavazások végeredménye: - Továbbjutott Anakin simán (23-1 vs. Grievous) - És Jyn Erso (18-8 vs. Grand Admiral Thrawn) Így állunk jelenleg: Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Alakulunk, alakulunk. A mostani párharcokból Obi szerintem simán továbbjut, a Krennick-Hux harc viszont tartogathat izgalmakat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Könnyű párharc tuti nem lesz, max. a Chewie-s. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Újabb két továbbjutónk van: - Krennic nagy csatában, 17-9-re győzte le Hux tábornokot - Obi-Wan viszont simán, 25-1-re győzedelmeskedett R2 felett. Az állás: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Eddig csak Chewie és Ahsoka tudott nyerni az alapból kvalifikáltakkal szemben. Gratula nekik! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Az utolsó top32 párharcok ma indulnak Qui-Gon / Luke és Finn / Plo Koon párosokkal. Terveim szerint lesz ma egy sorsolás is, amiről feltöltöm majd a videót is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.