Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Kiemelt selejtező #5 25 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

• C-3PO
      6
    • K-2SO
      19

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2017-11-23 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy klasszikus Star Wars karakter vs. egy új droid üdvöske, aki a Rogue One-ben alaposan kitett  magáért. Míg C-3PO általában csak jajveszékelni tud, K-2 elég könnyen hasznossá tudja tenni magát bármely helyzetben, legyen szó stratégiai esélybecslésről, ellenség semlegesítésről vagy éppen egy kellő pillanatban elejtett maró élcelődésről. Egy dolog azonban közös bennük: mindkettőjüknek kiváló érzéke van a nem megfelelő pillanatban prezentált valószínűség latolgatáshoz. C-3PO mellett a rutin meg az évek, K2 mellett pedig kifinomult humora és hasznavehetősége szól - nagyon kíváncsi leszek, ki kerül ki győztesen ebből a párharcból.

Hozzászólás ideje:

K-2SO -ra szavaztam. A RO egyik legjobb szereplője, a mondatai mind aranyköpések. :D C-3PO R2 -val kiegészülve nyújt igazán "izgalmasat", ám nélküle nem annyira működik, sőt egyáltalán nem. K-2SO ellen így tehát vajmi kevés esélye lehet. 

Hozzászólás ideje:

Ha C-3PO Chewbacca ellen indulna, Chewie-ra szavaznék. Én C-t sosem kedveltem, az ep1-2-3 tette csak számomra az elviselhetetlenből elviselhetővé, de én tuti otthagytam volna a Hoth-on... Vagy a buckalakóknak... Vagy meg sem vettem volna. Bár komálom a civódásait R2-val, önmagában az aranybogarat nem csípem. Ellenben K-2SO rövid szereplésével is hamar belopta magát a szívembe, halála az egyik legmeghatóbb pillanat az RO-ban. Nem utolsó sorban, javítja a harci droidok B1-esek által megtépázott renoméját.

Hozzászólás ideje:

Ez volt eddig a legnehezebb döntésem, de a szívemre hallgattam és C3PO-ra nyomtam. Egy hajszállal jobban szeretem az állandóan jajveszékelő és sopánkodó aranybogarat, mint cinikus társát, de valójában mindkettő nagyon eltalált karakter.

Hozzászólás ideje:

Én is 3PO-ra szavaztam. 2SO-t szintén komálom de ő mégiscsak alulmaradt nálam.

Hozzászólás ideje:

Nehéz választás volt, mert én egyébként C3PO-t kedvelem, az egyik legfőbb humorforrás az original trilógiában (a prequel láthatóan nem tudott vele mit kezdeni). De mégis, K-2SO már legelső megjelenésével oly kultikus droid lett, gondolva itt főleg az egysoros beszólásaira, a hangsúlyokra valamint a RO végén könnyfakasztó önfeláldozására, hogy nem is kérdés, kire adom a voksom.

Hozzászólás ideje:

Bár semmi bajom az aranybogárral, de K-2SO mellet labdába se rúghat. Igazából egyik droid karakternek sincs esélye ellene. :D 

Hozzászólás ideje:

K-2SO úgy zseniális, ahogy van, a kinézete, a dumája és a hősiessége is. Róla simán el lehet mondani, hogy jött, látott, győzött. Remélem, itt is győzni fog. :)

Hozzászólás ideje:

nálam is K2 a nyerő.

bár 3PO nélkülözhetetlen, de akkor is bosszantó és a nem sokat tett le az asztalra saga szinten. K2 ellenben jó fej és nagyon sokat tett a lázadásért!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A végső győztes megkapja fődíj gyanánt. :lol:

Inkább ne, mert még a végén mindenki visszalépne Leián és Padmén kívül. Talán még Owen bácsi maradna, ha egyáltalán elindult volna. :D 

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:

Erről a körről sajna lemaradtam, de egyértelműen K2-ra szavaztam volna. A droidok közül nálam ő talált be leginkább, nála tényleg azt éreztem, hogy olyan, mint bármely másik "élő" karakter. Ötletesen volt vicces, ültek a poénjai, mégis jól tudta mozgatni az érzelmeket is. R2 is jópofa, rengeteget is szerepel, de nem tudtam annyira megkedvelni, hogy bármikor is sajnáljam vagy ragaszkodjak hozzá. A többi droid pláne nem. K2-t nagyon sajnáltam a végén, amikor eltávozott, hősi halált halt ő is.

3PO meg ráadásul kifejezetten irritál. Semmi értelmes szerepe nincs, csak R2 tolmácsa, egyedül az Ep.6-ban volt értelme, amikor eladta magát istennek. Amúgy meg erőltetett a poénjainak többsége, bugyuta figura. Nem tudom hogyan tudták egyáltalán elviselni, mégiscsak egy protokolldroid. Simán át kellett volna programozni, hogy valami értelmes süljön ki belőle, a memóriáját úgyis többször törölték. Az persze egy érdekes dolog vele kapcsolatban, hogy Anakin építette és végigkíséri a teljes Sagat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.