Jump to content

C-3PO vs. K-2SO (KIEMELT SELEJTEZŐ)


Donát

Kiemelt selejtező #5  

25 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

  • C-3PO
   6
  • K-2SO
   19

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/23/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Egy klasszikus Star Wars karakter vs. egy új droid üdvöske, aki a Rogue One-ben alaposan kitett  magáért. Míg C-3PO általában csak jajveszékelni tud, K-2 elég könnyen hasznossá tudja tenni magát bármely helyzetben, legyen szó stratégiai esélybecslésről, ellenség semlegesítésről vagy éppen egy kellő pillanatban elejtett maró élcelődésről. Egy dolog azonban közös bennük: mindkettőjüknek kiváló érzéke van a nem megfelelő pillanatban prezentált valószínűség latolgatáshoz. C-3PO mellett a rutin meg az évek, K2 mellett pedig kifinomult humora és hasznavehetősége szól - nagyon kíváncsi leszek, ki kerül ki győztesen ebből a párharcból.

Link to comment
Share on other sites

Ha C-3PO Chewbacca ellen indulna, Chewie-ra szavaznék. Én C-t sosem kedveltem, az ep1-2-3 tette csak számomra az elviselhetetlenből elviselhetővé, de én tuti otthagytam volna a Hoth-on... Vagy a buckalakóknak... Vagy meg sem vettem volna. Bár komálom a civódásait R2-val, önmagában az aranybogarat nem csípem. Ellenben K-2SO rövid szereplésével is hamar belopta magát a szívembe, halála az egyik legmeghatóbb pillanat az RO-ban. Nem utolsó sorban, javítja a harci droidok B1-esek által megtépázott renoméját.

Link to comment
Share on other sites

Nehéz választás volt, mert én egyébként C3PO-t kedvelem, az egyik legfőbb humorforrás az original trilógiában (a prequel láthatóan nem tudott vele mit kezdeni). De mégis, K-2SO már legelső megjelenésével oly kultikus droid lett, gondolva itt főleg az egysoros beszólásaira, a hangsúlyokra valamint a RO végén könnyfakasztó önfeláldozására, hogy nem is kérdés, kire adom a voksom.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Erről a körről sajna lemaradtam, de egyértelműen K2-ra szavaztam volna. A droidok közül nálam ő talált be leginkább, nála tényleg azt éreztem, hogy olyan, mint bármely másik "élő" karakter. Ötletesen volt vicces, ültek a poénjai, mégis jól tudta mozgatni az érzelmeket is. R2 is jópofa, rengeteget is szerepel, de nem tudtam annyira megkedvelni, hogy bármikor is sajnáljam vagy ragaszkodjak hozzá. A többi droid pláne nem. K2-t nagyon sajnáltam a végén, amikor eltávozott, hősi halált halt ő is.

 

3PO meg ráadásul kifejezetten irritál. Semmi értelmes szerepe nincs, csak R2 tolmácsa, egyedül az Ep.6-ban volt értelme, amikor eladta magát istennek. Amúgy meg erőltetett a poénjainak többsége, bugyuta figura. Nem tudom hogyan tudták egyáltalán elviselni, mégiscsak egy protokolldroid. Simán át kellett volna programozni, hogy valami értelmes süljön ki belőle, a memóriáját úgyis többször törölték. Az persze egy érdekes dolog vele kapcsolatban, hogy Anakin építette és végigkíséri a teljes Sagat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information