Donát Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 Egy klasszikus Star Wars karakter vs. egy új droid üdvöske, aki a Rogue One-ben alaposan kitett magáért. Míg C-3PO általában csak jajveszékelni tud, K-2 elég könnyen hasznossá tudja tenni magát bármely helyzetben, legyen szó stratégiai esélybecslésről, ellenség semlegesítésről vagy éppen egy kellő pillanatban elejtett maró élcelődésről. Egy dolog azonban közös bennük: mindkettőjüknek kiváló érzéke van a nem megfelelő pillanatban prezentált valószínűség latolgatáshoz. C-3PO mellett a rutin meg az évek, K2 mellett pedig kifinomult humora és hasznavehetősége szól - nagyon kíváncsi leszek, ki kerül ki győztesen ebből a párharcból. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 K-2SO -ra szavaztam. A RO egyik legjobb szereplője, a mondatai mind aranyköpések. C-3PO R2 -val kiegészülve nyújt igazán "izgalmasat", ám nélküle nem annyira működik, sőt egyáltalán nem. K-2SO ellen így tehát vajmi kevés esélye lehet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Ha C-3PO Chewbacca ellen indulna, Chewie-ra szavaznék. Én C-t sosem kedveltem, az ep1-2-3 tette csak számomra az elviselhetetlenből elviselhetővé, de én tuti otthagytam volna a Hoth-on... Vagy a buckalakóknak... Vagy meg sem vettem volna. Bár komálom a civódásait R2-val, önmagában az aranybogarat nem csípem. Ellenben K-2SO rövid szereplésével is hamar belopta magát a szívembe, halála az egyik legmeghatóbb pillanat az RO-ban. Nem utolsó sorban, javítja a harci droidok B1-esek által megtépázott renoméját. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 Nálam sem lehet ez kérdés. Utálom C-3PO nyavalygását, K-2 pedig zseniálisat alakít az új filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 C3PO a 4-5-6 részek Jar Jar Binkse. Nincs bajom vele, de azért még engem is meglep, hogy nem rá szavazok most. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Ez volt eddig a legnehezebb döntésem, de a szívemre hallgattam és C3PO-ra nyomtam. Egy hajszállal jobban szeretem az állandóan jajveszékelő és sopánkodó aranybogarat, mint cinikus társát, de valójában mindkettő nagyon eltalált karakter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Én is 3PO-ra szavaztam. 2SO-t szintén komálom de ő mégiscsak alulmaradt nálam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Nehéz választás volt, mert én egyébként C3PO-t kedvelem, az egyik legfőbb humorforrás az original trilógiában (a prequel láthatóan nem tudott vele mit kezdeni). De mégis, K-2SO már legelső megjelenésével oly kultikus droid lett, gondolva itt főleg az egysoros beszólásaira, a hangsúlyokra valamint a RO végén könnyfakasztó önfeláldozására, hogy nem is kérdés, kire adom a voksom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Bár semmi bajom az aranybogárral, de K-2SO mellet labdába se rúghat. Igazából egyik droid karakternek sincs esélye ellene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 K-2SO úgy zseniális, ahogy van, a kinézete, a dumája és a hősiessége is. Róla simán el lehet mondani, hogy jött, látott, győzött. Remélem, itt is győzni fog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 A legidegesítőbb droid vs a kedvenc teljesen fém szereplőm.... Nehéz döntés. Ja, nem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Bármilyen ősrégi, pop-kulturális jelenség is C-3PO, vetélytársa sokkal inkább hozzám nőtt és kedvelhetőbbé vált 1 film alatt, mint Aranybogár valaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 nálam is K2 a nyerő. bár 3PO nélkülözhetetlen, de akkor is bosszantó és a nem sokat tett le az asztalra saga szinten. K2 ellenben jó fej és nagyon sokat tett a lázadásért! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Amúgy ezen a képen 3PO fent tök úgy néz ki, mint egy rosszul legyártott Oscar-szobor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 A végső győztes megkapja fődíj gyanánt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 23, 2017 Author Share Posted November 23, 2017 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A végső győztes megkapja fődíj gyanánt. Inkább ne, mert még a végén mindenki visszalépne Leián és Padmén kívül. Talán még Owen bácsi maradna, ha egyáltalán elindult volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Erről a körről sajna lemaradtam, de egyértelműen K2-ra szavaztam volna. A droidok közül nálam ő talált be leginkább, nála tényleg azt éreztem, hogy olyan, mint bármely másik "élő" karakter. Ötletesen volt vicces, ültek a poénjai, mégis jól tudta mozgatni az érzelmeket is. R2 is jópofa, rengeteget is szerepel, de nem tudtam annyira megkedvelni, hogy bármikor is sajnáljam vagy ragaszkodjak hozzá. A többi droid pláne nem. K2-t nagyon sajnáltam a végén, amikor eltávozott, hősi halált halt ő is. 3PO meg ráadásul kifejezetten irritál. Semmi értelmes szerepe nincs, csak R2 tolmácsa, egyedül az Ep.6-ban volt értelme, amikor eladta magát istennek. Amúgy meg erőltetett a poénjainak többsége, bugyuta figura. Nem tudom hogyan tudták egyáltalán elviselni, mégiscsak egy protokolldroid. Simán át kellett volna programozni, hogy valami értelmes süljön ki belőle, a memóriáját úgyis többször törölték. Az persze egy érdekes dolog vele kapcsolatban, hogy Anakin építette és végigkíséri a teljes Sagat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts