Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerintem végig nagyon jók voltak a porgok. Nem vitték őket túlzásba. Szó szerint zabálnivaló lények. Ahogy a sült porgot enni készülő Chewie-ra néztek, azon szakadtam.... 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Még a kinézetük nem is zavar, csak én mindenféle rikácsolást nehezen tolerálok így ezeket is. És én megettem volna Chewie helyében 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Nekem pont a hülye rikács-hang jön be a vissza-visszatérő két hangos dallammal... innen-onnan, bármikor felcsendül. Nem hittem el, hogy porgsültet látok. Vinnyogtam. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Amíg a szigeten vagyunk ott én egy kicsit sokalltam őket, idegesítettek is, főleg a hangjuk, de a sziget utáni részekben, már tűrhető mennyiségben voltak. Pedig ott is volt vagy két-három jelenetük. Szerintem belesimultak a filmbe. Darth Porg! Meg voltál elégedve a szerepükkel? Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Pont ennyi kellett nekem. Imádtam őket. A gondnokokkal együtt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. A Chewie-Porgok jelenet a tűznél nagyon nagy volt. Nekem baromira bejöttek a porgok, nem voltak túlhasználva, pont annyit szerepeltek, amennyit kellett. 2 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Remekül szórakoztam a porgokon, nem is tudom, mikor nevettem ennyit Star Wars-figurákon. Valóban zabálnivalók, ahogyan Darth Sky is írta. És szerintem egyáltalán nem szerepeltették őket túl. Én minden egyes pillanatukat élveztem. Nekem ezek a porgok annyira megtetszettek, hogy muszáj szereznem egy ilyen plüssfigurát, még ha már jócskán kinőttem már abból a korszakból. 1 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 1 perccel korábban, caseyjones írta: Remekül szórakoztam a porgokon, nem is tudom, mikor nevettem ennyit Star Wars-figurákon. Valóban zabálnivalók, ahogyan Darth Sky is írta. És szerintem egyáltalán nem szerepeltették őket túl. Én minden egyes pillanatukat élveztem. Nekem ezek a porgok annyira megtetszettek, hogy muszáj szereznem egy ilyen plüssfigurát, még ha már jócskán kinőttem már abból a korszakból. Amikor Chewie-ra néznek amikor épp meg akarja enni azegyiket...szakadtam. ÉS tudom, hogy nem porgok, de a másik kedvenc poénom amin hangosan röhögtem, amikor Rey levágja a sziklát és a caretaker motyóját szétb-ssza. 1 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Ha az ewokok kaptak önálló filmet anno (kettőt is!), akkor a porgoknak is illene spin-offot készíteni, természetesen Chewbacca szereplésével! Ha az ewokok két filmet is kaptak, akkor a porgoknak már trilógia kéne! Kérvényt fogok benyújtani a Disney-nél! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Cuki kis lények, jól eltalálták őket és a szerepüket is. Végre úgy tudták behozni ezt a fajta gyerekes cukiság-faktort és humort, hogy az jól működjön és ne legyen túlerőltetve. Ez ugye sajnos Jar Jarnál, 3PO-nál vagy az ewokoknál nem igazán sikerült. Nem a porgok miatt fogom szeretni a filmet, de jópofák voltak, egyáltalán nem zavartak. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 11 perccel korábban, pb69 írta: Cuki kis lények, jól eltalálták őket és a szerepüket is. Végre úgy tudták behozni ezt a fajta gyerekes cukiság-faktort és humort, hogy az jól működjön és ne legyen túlerőltetve. Ez ugye sajnos Jar Jarnál, 3PO-nál vagy az ewokoknál nem igazán sikerült. Nem a porgok miatt fogom szeretni a filmet, de jópofák voltak, egyáltalán nem zavartak. Igen, Jar Jart picit túltolták szerintem anno. 3PO-nál ezt nem igazán éreztem, bár meg kell hagyni, néha az agyára tud menni az embernek. Az ewokokkal meg semmi bajom nem volt. De a porgok nálam továbbra is a nyerők. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Éppen most , caseyjones írta: Igen, Jar Jart picit túltolták szerintem anno. 3PO-nál ezt nem igazán éreztem, bár meg kell hagyni, néha az agyára tud menni az embernek. Az ewokokkal meg semmi bajom nem volt. A 8 előtt újranéztem a filmeket és engem egyre jobban idegesít 3PO. Komolyan mondom, néha már Jar Jarnál is jobban irritált. A gungan legalább szimplán csak primitív volt, akit az Ep.1 készítői jelenítettek meg nagyon rosszul. De a karakterben több lehetett volna, ha ügyesen viszik vászonra, működhetett volna. 3PO-nál meg egyre inkább azt érzem, hogy az egész karakter egyetlen lényegi szerepe, hogy idegesítő legyen. A folytonos affektálása, okoskodása, vészmadárkodása. R2-nak sok jó húzása volt, de azért tisztelem a legjobban, hogy az aranybogarat így el tudta viselni hosszabb távon. 2 Válasz
mmateexd Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Féltem hogy a porgoknak valami ''nagy szerepet'' szánnak mint pl. deaktiválnak valami fegyvert vagy megnyomnak egy gombot amivel megmentenek egy szereplőt de szerencsére semmi ilyen nem volt. Nem lépték meg a lehetetlen kategóriát hogy a porgok hősök legyenek. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 3 órával ezelőtt, mmateexd írta: Féltem hogy a porgoknak valami ''nagy szerepet'' szánnak mint pl. deaktiválnak valami fegyvert vagy megnyomnak egy gombot amivel megmentenek egy szereplőt de szerencsére semmi ilyen nem volt. Nem lépték meg a lehetetlen kategóriát hogy a porgok hősök legyenek. Az mekkora volt már, amikor 2 porg ólálkodik a fénykard körül, és az egyik majdnem levágja a másik fejét. Én imádtam a film humorát, mert tele volt ehhez hasonló játékosságokkal. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Én akkor azt hittem bekapcsolja a kardot és át szùrja a fejét a másiknak. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Art of TLJ könyvben van egy ilyen concept art, ahol aktiválva van. 3 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Aranyosak voltak, és nem túlták túl őket. At SW filmek minyonjai. 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. 14 órával ezelőtt, pb69 írta: Cuki kis lények, jól eltalálták őket és a szerepüket is. Végre úgy tudták behozni ezt a fajta gyerekes cukiság-faktort és humort, hogy az jól működjön és ne legyen túlerőltetve. Ez ugye sajnos Jar Jarnál, 3PO-nál vagy az ewokoknál nem igazán sikerült. Nem a porgok miatt fogom szeretni a filmet, de jópofák voltak, egyáltalán nem zavartak. Aranybogárnak az OT-ben azért volt elég sok szállóigévé vált beszólása, a JV-ben pedig dramaturgiailag is fontosszerepet játszott. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. 12 órával ezelőtt, Donát írta: Az mekkora volt már, amikor 2 porg ólálkodik a fénykard körül, és az egyik majdnem levágja a másik fejét. Én imádtam a film humorát, mert tele volt ehhez hasonló játékosságokkal. Na, én ilyenre nem is emlékszem, pedig kétszer is láttam a filmet, ráadásul a porgok felbukkanásánál duplán figyeltem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. 9 perccel korábban, caseyjones írta: Na, én ilyenre nem is emlékszem, pedig kétszer is láttam a filmet, ráadásul a porgok felbukkanásánál duplán figyeltem. Nem sokkal azután van, hogy Luke a háta mögé dobja a kardot. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hm, továbbra sem rémlik. Ha következő alkalommal nézem, figyelni fogok erre is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. A fene vigye el, a porgok befészkelték magukat a 4-es metróba is 4 3 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Olvastam valahol, hogy a porgok tulajdonképpen azért szerepelnek a filmben, mert a forgatás helyszínéül szolgáló sziget tele van valamilyen madarakkal, amik folyton a háttérben ólálkodtak, és egyszerűbb volt őket porgokká átalakítani animáció segítségével, mint eltüntetni. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. (szerkesztve) Hogy én mennyire imádom ezeket a kis tollgombócokat. Pl. ahogy az egyik nyomkodja a lábával a fénykardot a másik meg belenéz. De a Chewie-s jelenet a csúcs! Egyébként hangulati elemnek is szuperek. A szigeten mindig hallani a hangos rikácsolásukat. Elvétve látni is őket. A legjobb fej aki nézi Luke-ot horgászás közben. Nagyon aranyosak, viszont ízlésesen vannak elhelyezve a filmben. Kíváncsi leszek a IX-ben feltűnik-e az aki a Falconon maradt. Szerkesztve: 2017. December 24. - Ody Mandrell 2 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Nem csak hogy fel kell tűnnie, hanem a Falcon legénységének állandó tagjává kell válnia!!! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Han ruhás porgot akarok! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Ahogy a porgok befészkelték magukat a Falconba, nekem arról a Knights of the Old Republic szereplő gizkák jutottak eszembe, amik elszaporodtak az Ebon Hawkon. Mondjuk azok nem ilyen cukik. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. És tényleg. Én megértem, ha a porgok egyeseknek már túl sok. Nálam viszont bejöttek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Túl sok? Alig szerepelnek 3 percet a filmben, az viszont emlékezetes. Teljesen beleillenek az SW világába. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Éppen most , Ody Mandrell írta: Túl sok? Alig szerepelnek 3 percet a filmben, az viszont emlékezetes. Teljesen beleillenek az SW világába. Nem játékidőre, látványra értettem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.