Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem pont a hülye rikács-hang jön be a vissza-visszatérő két hangos dallammal... innen-onnan, bármikor felcsendül. :) Nem hittem el, hogy porgsültet látok. Vinnyogtam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Amíg a szigeten vagyunk ott én egy kicsit sokalltam őket, idegesítettek is, főleg a hangjuk, de a sziget utáni részekben, már tűrhető mennyiségben voltak.

Pedig ott is volt vagy két-három jelenetük. Szerintem belesimultak a filmbe. 

Darth Porg! Meg voltál elégedve a szerepükkel? :D

Hozzászólás ideje:

A Chewie-Porgok jelenet a tűznél nagyon nagy volt. :D Nekem baromira bejöttek a porgok, nem voltak túlhasználva, pont annyit szerepeltek, amennyit kellett. 

Hozzászólás ideje:

Remekül szórakoztam a porgokon, nem is tudom, mikor nevettem ennyit Star Wars-figurákon. :lol: Valóban zabálnivalók, ahogyan Darth Sky is írta. És szerintem egyáltalán nem szerepeltették őket túl. 

Én minden egyes pillanatukat élveztem. Nekem ezek a porgok annyira megtetszettek, hogy muszáj szereznem egy ilyen plüssfigurát, még ha már jócskán kinőttem már abból a korszakból. :D 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, caseyjones írta:

Remekül szórakoztam a porgokon, nem is tudom, mikor nevettem ennyit Star Wars-figurákon. :lol: Valóban zabálnivalók, ahogyan Darth Sky is írta. És szerintem egyáltalán nem szerepeltették őket túl. 

Én minden egyes pillanatukat élveztem. Nekem ezek a porgok annyira megtetszettek, hogy muszáj szereznem egy ilyen plüssfigurát, még ha már jócskán kinőttem már abból a korszakból. :D 

Amikor Chewie-ra néznek amikor épp meg akarja enni azegyiket...szakadtam. :D 

ÉS tudom, hogy nem porgok, de a másik kedvenc poénom amin hangosan röhögtem, amikor Rey levágja a sziklát és a caretaker motyóját szétb-ssza. :D:D

Hozzászólás ideje:

Ha az ewokok kaptak önálló filmet anno (kettőt is!), akkor a porgoknak is illene spin-offot készíteni, természetesen Chewbacca szereplésével! :D:lol: 

Ha az ewokok két filmet is kaptak, akkor a porgoknak már trilógia kéne! Kérvényt fogok benyújtani a Disney-nél!

:lol2: 

Hozzászólás ideje:

Cuki kis lények, jól eltalálták őket és a szerepüket is. Végre úgy tudták behozni ezt a fajta gyerekes cukiság-faktort és humort, hogy az jól működjön és ne legyen túlerőltetve. Ez ugye sajnos Jar Jarnál, 3PO-nál vagy az ewokoknál nem igazán sikerült. Nem a porgok miatt fogom szeretni a filmet, de jópofák voltak, egyáltalán nem zavartak.

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, pb69 írta:

Cuki kis lények, jól eltalálták őket és a szerepüket is. Végre úgy tudták behozni ezt a fajta gyerekes cukiság-faktort és humort, hogy az jól működjön és ne legyen túlerőltetve. Ez ugye sajnos Jar Jarnál, 3PO-nál vagy az ewokoknál nem igazán sikerült. Nem a porgok miatt fogom szeretni a filmet, de jópofák voltak, egyáltalán nem zavartak.

Igen, Jar Jart picit túltolták szerintem anno. 3PO-nál ezt nem igazán éreztem, bár meg kell hagyni, néha az agyára tud menni az embernek. :) Az ewokokkal meg semmi bajom nem volt.

De a porgok nálam továbbra is a nyerők. :D 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , caseyjones írta:

Igen, Jar Jart picit túltolták szerintem anno. 3PO-nál ezt nem igazán éreztem, bár meg kell hagyni, néha az agyára tud menni az embernek. :) Az ewokokkal meg semmi bajom nem volt.

A 8 előtt újranéztem a filmeket és engem egyre jobban idegesít 3PO. Komolyan mondom, néha már Jar Jarnál is jobban irritált. A gungan legalább szimplán csak primitív volt, akit az Ep.1 készítői jelenítettek meg nagyon rosszul. De a karakterben több lehetett volna, ha ügyesen viszik vászonra, működhetett volna. 3PO-nál meg egyre inkább azt érzem, hogy az egész karakter egyetlen lényegi szerepe, hogy idegesítő legyen. A folytonos affektálása, okoskodása, vészmadárkodása. R2-nak sok jó húzása volt, de azért tisztelem a legjobban, hogy az aranybogarat így el tudta viselni hosszabb távon. :D

Hozzászólás ideje:

Féltem hogy a porgoknak valami ''nagy szerepet'' szánnak mint pl. deaktiválnak valami fegyvert vagy megnyomnak egy gombot amivel megmentenek egy szereplőt de szerencsére semmi ilyen nem volt. Nem lépték meg a lehetetlen kategóriát hogy a porgok hősök legyenek.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, mmateexd írta:

Féltem hogy a porgoknak valami ''nagy szerepet'' szánnak mint pl. deaktiválnak valami fegyvert vagy megnyomnak egy gombot amivel megmentenek egy szereplőt de szerencsére semmi ilyen nem volt. Nem lépték meg a lehetetlen kategóriát hogy a porgok hősök legyenek.

Az mekkora volt már, amikor 2 porg ólálkodik a fénykard körül, és az egyik majdnem levágja a másik fejét. :lol: Én imádtam a film humorát, mert tele volt ehhez hasonló játékosságokkal.

Hozzászólás ideje:

Aranyosak voltak, és nem túlták túl őket.

At SW filmek minyonjai.

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, pb69 írta:

Aranybogárnak az OT-ben azért volt elég sok szállóigévé vált beszólása, a JV-ben pedig dramaturgiailag is fontosszerepet játszott.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Donát írta:

Az mekkora volt már, amikor 2 porg ólálkodik a fénykard körül, és az egyik majdnem levágja a másik fejét. :lol: Én imádtam a film humorát, mert tele volt ehhez hasonló játékosságokkal.

Na, én ilyenre nem is emlékszem, pedig kétszer is láttam a filmet, ráadásul a porgok felbukkanásánál duplán figyeltem. :lol: 

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, caseyjones írta:

Na, én ilyenre nem is emlékszem, pedig kétszer is láttam a filmet, ráadásul a porgok felbukkanásánál duplán figyeltem. :lol: 

Nem sokkal azután van, hogy Luke a háta mögé dobja a kardot. :) 

Hozzászólás ideje:

Olvastam valahol, hogy a porgok tulajdonképpen azért szerepelnek a filmben, mert a forgatás helyszínéül szolgáló sziget tele van valamilyen madarakkal, amik folyton a háttérben ólálkodtak, és egyszerűbb volt őket porgokká átalakítani animáció segítségével, mint eltüntetni. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hogy én mennyire imádom ezeket a kis tollgombócokat. :D  Pl. ahogy az egyik nyomkodja a lábával a fénykardot a másik meg belenéz. :lol:  De a Chewie-s jelenet a csúcs! :D Egyébként hangulati elemnek is szuperek. A szigeten mindig hallani a hangos rikácsolásukat. Elvétve látni is őket. A legjobb fej aki nézi Luke-ot horgászás közben. :D Nagyon aranyosak, viszont ízlésesen vannak elhelyezve a filmben. Kíváncsi leszek a IX-ben feltűnik-e az aki a Falconon maradt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ahogy a porgok befészkelték magukat a Falconba, nekem arról a Knights of the Old Republic szereplő gizkák jutottak eszembe, amik elszaporodtak az Ebon Hawkon. Mondjuk azok nem ilyen cukik. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.